Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@zuzanaxx Neboj. Je jedno u jakýho čísla začnej,fakt. Hlavně musí ob dva dny zdvojnasobovat. V Ketackách je holčina a ta začínala s velmi malým HCG . A je už asi v pátým měsíci 🙂
@zuzanaxx joo a doktorka je blbka,že to řekla. Ono totiž i u mimiděl. ukázkově stoupá HCG. Takže klid mamčo. 🙂
@zuzanaxx tehulka1167 ma pravdu, pocuvaj skusenejsie 😉 ja som prve tehotenstvo mala 14 den 280 hcg a v 9 tt to bolo zamlkle tehu, druhe som mala hcg 340 a tiez mi to nezarucilo uspesne tehu, takze naozaj zalezi na tom ako to rastie a ci je embryjko dostatocne silne aby sa udrzalo, no to je potom na prirode. Samozrejme, vyska hcg ukazuje, ci je tehotenstvo na uspesnej, prosperujucej ceste alebo nie, no to neznamena ze s nizkym hcg to nemoze byt uspesne 🙂
@sisul_ka přesně 🙂
@sisul_ka věřím, já jsem nikdy těhotná nebyla, ani nepotratila, takže zkušenosti nemám...jsem ráda, že to můžu probírat s vami, s chlapem to moc nejde. Jeho odpovědi jsou: to neřeš, uvidíš v pondělí...no tak se to nepovede a půjdem znovu, aspoň už půjdeš do prace, apod. Chlapi no...
@sisul_ka no budu moc drzet palecky aby zi to klaplo. Ananas je super take jsem zobala a vino mi nechutnalo tak nakonec jsem ho nepila. A o akupunkture jsem take slysela tak snad to zabere.... ty bylinky fostanes od cinskeho lecitele nebo? Pravr o nem premyslim kdyz mam nyni cas. Jinak termin je takovy ze na imuno testy musim byt dva mesice bez hormonu vis aby nic nezkreslovali prave desny nooo. Tak dej vedet jak si dopadla se stitkou ju.
@pipi39 Holky na ten ananas nedám dopustit. Když jsem byla po 1 IVF a z toho otěhotněla,tak příroda je vážně tak chytrá,že po ET jsem asi za 1 ci 2 dny měla obří chut na ananas. A to jsem ještě vůbec o ananasu a uhnizdování nic nevěděla. Tělo si řeklo samo 🙂
11 den po ET, MS se dostavila v plne své kráse takze zázrak se nekoná tak sand brzo na KET :(
@blanch2014 Jojo hned na Ket 🙂
@blanch2014 Kolik máš mrazáčků? To bude druhý transfer? Neboj ono to dopadne. 🙂
@tehulka1167 zajímalo by me kde jsem udělala chybu :( tak strasně jsem si přála ať to vyjde
@tehulka1167 Máme ještě 3 zmrazené holčičky 🙂
@blanch2014 Ty jsi chybu neudělala. Taky jsem to viděla moc jednodušše. Oplodněj to ,vrátí mi to a je hotovo 😀 ono prdlajs. 😠
@tehulka1167 myslela jsem že když nemáme problém s otěhotněním ale jen genetickou zátěž tak to bude raz dva :(
@blanch2014 nápodobně,my nemáme ani tu genet. zátěž 😒 a stejně prd. Embrya nádherny...
@tehulka1167 budu se s tim muset do toho KET nějak srovnat
@blanch2014 To se srovná. Já to taky tak tři dny blbě nesu a pak se zase seberu a těším do dalšího pokusu 🙂 co jinýho taky zbývá? 🙂
Ahoj holky, nerada se vám přimíchávám do diskuze, jsem deset dní po revizi, nedopadl mi KET a teď mě právě čeká imuno i genetika. A tak mě zaujalo, co psala @pipi39 o těch hormonech, protože mi řekli, že stačí 14 dnů. A nebo ty jsi byla na IVF? Možná je rozdíl mezi KETem, kdy těch hormonů není tolik? Jinak holky já mám hypothyreozu, endometriózu, celiakii... A ani tohle pro ně nebyl důvod, aby mi udělali imuno hned. Musela jsem si projít zamlklým těhu 😠
@andreee86 no ahoj no uprimne mam taktez typothyreozu a jinak mam neuspesny 2x ket. Po prve se nechytlo a po druhe take zamlkle tehu. Nevim jak to doopravdy je ale moje znama take musela byt cista dva mesice. Mozna je to tim co vse jsi jedla za hormony nevim . A kam jsi obednana... ? A co betes na stitku?
@pipi39 na jedné diskuzi tady jsem četla,že po IVF doporučují embrya zamrazit a jít nasledný cyklus na Ket. Myslím,že to psaly holky co chodí do Heliosu-
@blanch2014 ja jsem na tom stejne. Nevyslo mi 3 ivf. Mela jsem 4 vajicka a prezili 3. 2 zavedli a treti slo do mrazaku a nic z toho. A to jsem si rikala, ze neni duvod proc by se to nemelo povest. 1 IVF vyslo, ale jenom do 9 tydnu pak ZT, a z druheho mam krasneho syna, kteremu budou 2 roky v lete. Ted me ceka kontrola,pak taky KET, coz se hodne bojim, protoze jsem na nem byla uz dvakrat a taky nic. Jinak pak IVF s minimalkou.
@tehulka1167 ted jsem trochu mimo
@martasek33 ale ty mas napsano ze cekas mimi v cervenci?
@andreee86 moc tomu nerozumím: nám genetiku dělali před prvním ivf jako podmínku, aby k němu mohlo vůbec dojít. A imuno jsem si nechala udělat sama ještě u praktičky před tím, než jsme do caru šli. Chtěla jsem mít co nejvice vyšetření u při první konzultaci v caru...myslela jsem, že genetiku dělají všechna centra automaticky...
@zuzanaxx Tohle je jiná imunologie než u praktičky. Ty musíš jít na reprodukční imunologii. Ta je v Praze, v Plzni a v Hradci Králové...možná i Brno.
@tehulka1167 a co ta genetika nevis co obnasi. Mam jen doporuceni na imuno ale ta genetika o tu bych take stale ale nemam doporuceni tak nevim zda si nemam jeste zazadat kdyz uz tam pojedem i o tu genetiku. Mate s tim zkusenosti....
@pipi39 Zkus se na to zeptat. O tom moc nevím.
@pipi39 Oni jí většinou doporučují ,když je v rodině nějaká nemoc ...genetickýho původu. A snad když jsou opakovaně potraty,zeptej se 🙂

Tak jo, rozhodla jsem se, že už to do pondělí řešit nebudu. Právě jsem toho přečetla tolik o hcg, že jsem z toho ko. Je tolik možností...Do pondělí to stoupne tak jak má, test je každý den o něco málo tmavší...Těhotenství je od hcg 50, takže prozatím jsem těhotna... 🙂