Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@blanch2014 taky bych neměla mít problém otěhotnět normálně a už 2.IVF nevyšlo,ani náznak těhu,tak nevím,co je špatně,kontryhel jsem pila,ananas jedla,klidový režim jakž takž dodržovala,a nic,teď se taky budu chystat na KET,dle doktorky to nestihnem v následujícím cyklu,ale až v tom dalším,teď čekám na ms,ještě nedorazila,tak uvidíme,až 19. jdu na konzultaci,máme tam 1 sněhurku,tak snad to vyjde.Moc mě to mrzí,že ti to nevyšlo,taky jsem s tím už počítala,ale od 8. dne jsem věděla,že nic
@pozi No Já uvidim v pondeli vsechny detaily, jdu na krev (aspoň se mi potvrdí ze nejsem těhu protoze test jsem si nedelala) a tak se zeptám na podrobnosti ohledně KET. Snad ti to do 19 uteče, tohle je cele o čekání :/
@blanch2014 ty jsi si nedělala testík?Aha,tak to třeba ještě není úplně ztracený,spousta holek psala,že krvácely...já jsem nováčkem v KET,protože z 1.IVF nám nezbyl jediný sněhulák,buď to byl postižený kluk nebo prostě nevydrželi ☹
@pipi39 no já právě nevím a docela jsi mě s tím rozhodila, mně říkal doktor v centru, abych byla tak 14 dní od genetiky i imunologie, že to stačí. Jsem objednaná do Imunnie v Praze, ptala jsem se i při objednání, říkala jsem, že jsem po revizi a KETu, tak mi řekli, že to vliv nemá. Jinak jsem brala Estrofem, Prednison a Utrogestan, na štítku beru Euthyrox 75. Kam chodíš do centra?
@zuzanaxx to jsem si taky myslela, že nám udělají automaticky vyšetření a udělali mi jen hormonální profil, na to řekli, že je dobrý, takže neznám ani hodnoty a manželovi spermiogram, který má dobrý. Tak shledali, že jsme zdraví a jiná vyšetření nepotřebujeme, že prý až pokud by se nepovedlo IVF. Jinak mě to štve, protože jsem po OPU měla silný OHSS, tak mi embryo nezavedli a já tudíž přišla o jeden pokus na pojišťovnu, protože musí dojít k transferu ☹
@pipi39 nás poslal na genetiku až po třetím neúspěchu a hradila pojišťovna. Máme i nárok na vyšetření embrii, ale jelikož máme vždy jen jedno, dvě, tak je to zbytecne
@pozi ne nedělala, chtěla jsem jít az na krev, naději už tomu moc nedávám je to regulérní MS. Ale třeba me překvapí 🙂
@blanch2014 jsem na tom úplně stejně. Od 10 dne po ET přišla MS, 14 den HCG jen 75. Ale třeba to bude malý bojovník...
Holky, kolik vám je let? Mě 31...
Mě 32
@zuzanaxx me bude v květnu 30
@zuzanaxx bylo by to pro mě super překvápko, v pondělí dam vědět 🙂
@zuzanaxx je toho mraky prave. A v car delaji jen základní a to je malo.
@vvercatkoo jakto ze vam embrya to vyšetření hradi? Me to nabidl za 30 tis.
@andreee86 no právě. Pokud nedojde k transferu tak to nemaj pocitat. Nevim co je na tom pravdy.
@tehulka1167 jj, když nedojde k transferu, tak se prostě ten pokus ruší, takže i když jsem pak byla na KETu, pro pojišťovnu to nic neznamená. Prostě mi čtyři pokusy neuhradí ☹ hrůza, no.
@tehulka1167 pokud je nějaká zátěž a doporučí to genetik, tak to pojišťovna hradí. Ale musí tam být to doporučení genetika, pak jde PGD na pojišťovnu.
@andreee86 zavolej si primo na pojišťovnu. To ti nemaj počítat. Za to nic nedáš, když tam zavolas. To jsou zmetci.
@tehulka1167 no, zkusím to, ale je to tak, že hradí 4 pokusy, pokud v prvních dvou je vloženo jedno embryo a musí dojít k transferu. A to u mě nedošlo právě ☹ jsem říkala svému Dr. v centru, aby to vykázali, jako že mi ho vložili. Na to mi řekl, že se musí domluvit s embryologem a pak na to nic neříkal, tak si myslím, že to neudělali.
@vvercatkoo no a myslis ze by se to nevyplatilo? Nemela by jsi tolik zbytecnych pokusu .... i kdyz jasne ze kdyz je jich vice je to lepsi. A co projit vice odbery a nazbirat jich vice a pak je najednou vsechny otestovat. ?
@blanch2014 tak třeba to bude bojovník a bude tam,držím vše co mám,třeba to vyjde,chjo,furt se na něco čeká 😝
@pipi39 je tam napsano cervenec 2014, snazila jsem se to nejak smazat, ale nejde to.

@tehulka1167 mám imumo na ENA screen, a-ovaria, a-dsDNA IgG. Ještě cary dělají jiné imuno? Jo a ještěa-spermie z reprodukční imunologie.