Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@vvercatkoo dufam, ze aj neskor bude taka aka je teraz 🙂
@evikos No jo,když už polepovala 10 zkumavku tak jsem si říkala,že by to mohlo stačit 😕 a ona furt lepila dál.... 😝
@sisul_ka doufám, že jo 😀
@pipi39 to jsem uz zkiuseka a ne jednou. Porad mi tam pisou, ze mam nespravny termin porodu. I kdyz napisu, ze nejsem tehotna
Takže se přidávám k neúspěšným snažilkám: dneska hcg 16, takže se s největší pravděpodobností jedná o biochemické těhu...pozitivní je alespoň to, že se to napoprvé chytlo. Takže teď se budu připravovat na KET, jeden eskymáček nám zůstal. Doktorka mě nechala na nemocenské. V práci mají "strašnou" radost, ale kvůli14 dnů do ovulace nebudu rušit nemocenskou, to by se nevyplatilo. Chlapa mám do čtvrtku na služebce v zahraničí, takže jsem to "oslavila" s našima na večeři a červeným vínem....
@zuzanaxx Já se také přidávám, po dnešním testu z krve "negativní " a budu se taky chystat na KET. Ted ve čtvrtek mam konzultaci :(
@blanch2014 já už jsem konzultaci stihla dneska a cca v príštím týdnu jdeme na to. Samozřejmě záleží, jestli mi Utrogestan nerozhodí cyklus příliš...
Takový hloupý dotaz: když se embryjko neuchytí, vstřebá se? Nezdá se mi, že by vyslo ven...
@zuzanaxx odejde,až to dostaneš ted. Mě se to teda docela dlouho drželo. Chtěl mě poslat už na revizi,ale na konec jsme zkusili počkat a vyšlo to samo. Takže jsem hned mohla na další Ket. 🙂
@tehulka1167 jenže já už menstruovala minulý týden. Ale vysadili mi utrouš a krvácení mám čekat i teď...
@zuzanaxx neboj se, ted až to dostaneš tak hurá do Ketu 🙂
@blanch2014 Další smutná zpráva, ach jo. Tentokrát jsme měly smulu, ale ty už alespoň víš co dál. Držím Ti palce, ať Ti to tentokrát vyjde 🙂.
@blanch2014
@zuzanaxx Holky, taky mě to moc mrzí, ale příště se nám to všem podaří 😉
@blanch2014
@zuzanaxx holky,moc jsem vám to přála,ale příště to určitě vyjde,mě začíná doma hrabat,ms jsem dostala šílenou,je to na Ibalgin 3x denně,nic mě netěší,nic mě nebaví,asi půjdu do práce,už nad tím i uvažuju,uvidím,jak na konzultaci v úterý (za týden)
@pozi To jsme na tom stejně,ale já do práce nemůžu 😠 Tak ted dělám na zahradě, barák je jako kráva tak je furt co dělat,ale taky mě to vždycky nebaví. Jsem tu furt sama, a leze mi to na palici.
Dneska jsem byla na odběrech na štítnici tak jsem zvědavá jak se to pohlo.
@zuzanaxx Já myslím, že me tu nechut k sexovani udělaly ty prášky. A taky zaucinkoval ten cca 3 týdenní pust. 🙂 Dřív mi můj gynekolog říkal, že 'to' děláme moc často, proto nemůžu otehotnet. Že je lepší jednou za dva dny. 🙂. Ale my jsme teprve půl roku po svatbe a známe se 4 roky, tak tím se ta chuť na sexovani určitě vysvětluje 🙂 a proč nemůžu otěhotnět, to nám už v CAR taky vysvětlili. Hlavně podle věku to mělo být jasné všem - hlavně mě, tak nevím proč mi tak v hlavě preplo :o...
Ahojky.
Já jsem po 1.pokusu KET,kvůli hyperstimulačnímu syndromu jsem musela nechat všechna embryjka zamrazit,takže se mi vkládalo 1 ze zamražených,ale bohužel to nevyšlo.Druhý pokus budu mít za necelý měsíc,tak pořád doufám a věřím.Ještě se chci poradit s lékaři,jestli zavést 1 nebo 2.
Všem držím moc palečky.-)
Martina
@zuzanaxx
Ahojky.
Já jsem se ptala,co se stane s embryjkem,když sse neuchytí a prý je tam malinké,že se rozpadne a vstřebá se.Původně jsem si yslela,že odejde s menstruací,ale odejde prý dříve.
@martinaanet To je ta lepší možnost, že je stále co transferovat. U mě bylo jen jedno vajicko a pak neúspěšně IVF. Hodne štěstí Ti přeju pro priste.
@martinaanet Já půjdu ted do pátýho pokusu. Věřím a nevzdám to,ani náhodou! 🙂
@zuzanaxx to je mi take lito. Priste to bude lepsi 😉 😉 musime verit.
@tehulka1167 myslíš 5 ivf nebo ket?
@zuzanaxx celkem do páteho transferu. 1 IVF jednou ET a 2x Ket a ted 2 IVF +x ET.
@tehulka1167 kde na to bereš síly? Já jsem zralá na antidepresiva už po prvním et...
Kam chodite holky,já pronatal Kolín.

@tehulka1167 Proboha 14 zkumavek najednou? To bych asi nedala....