Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@zuzanaxx @tehulka1167 přesně Zuzi, já mám za sebou 1.IVF a pokud se teď nepovede KET tak se asi zblázním. Fakt vás všechny obdivuju!
@blanch2014 my už máme jen jednoho eskymáčka, pak celé IVF znovu. No nic...jdu využit vycházky, beru hůlky a jdu na túru...dere se ven sluníčko...musím se začít zabývat i něčím jiným nebo místo CARu budu chodit na psychinu... 🙂
@zuzanaxx tak ti budu držet palce aby to bylo s posledním ledňáčkem vyšlo! my máme ještě 3, no já už jsem od včera v práci a měla jsem jít do práce už dávno! Tak si užij procházku ;)
My uz mame konec hrazenych pokusu. 1 IVF + 2 x KET, 2 IVF, 3 IVF + 1 x KET ?? jestli prezije blasticka
@martasek33 A my všechny pokusy platíme. Zatím 1 IVF neúspěšný. V jakém časovém rozmezí jsi všechny ty pokusy absolvovala?
@martasek33 a 4tý ivf ne?
@zuzanaxx Já toho prcka hrozně chci a taky ho mít budu. 🙂 Takže sílu furt nabírám co mi taky zbývá 😉
@lenuska115 Pronatal Praha 😀
@lenuska115 Reprogenesis Brno 🙂
@lenuska115 Gyncentrum Ostrava
@tehulka1167 za jak dlouho po vysazení Utrogestanu jsi měla ovulaci? Hodně ti rozhodil cyklus?
@zuzanaxx Já to i s Utrogestanem dostala uplně přesně po 28 dnech. Ted jsem byla rozhozená po stimulaci z IVF, měla jsem ovulaci už 8 den 😕 nikdy se mi to nestalo. Proto jsem taky prosvihla Ket. Ted to mám každým dnem dostat tak půjdu už 8 den na ultrzvuk tentokrát.
@zuzanaxx Ty máš ještě lednáčky,že jo?
@tehulka1167 já jsem menstruovala i přes utrouš přesně na den, v pátek jdu na utz, tak snad to neprošvihnem. Normálně ji mám tak 15 DC.
@tehulka1167 jen jednoho, měli jsme jen 2.
@zuzanaxx Já vždycky chodila 12 DC na ultrazvuk,hned mi píchla Pregnyl protože folikul už měl 22 až 24 mm. Takže ovulace byla za dveřmi. No a ted 8 den,,,já byla totálně nasraná. Ale zase všechno zlý je k něčemu dobrý a asi to tak mělo být. Tak to je dobře, že máte lednáčka.
@tehulka1167 Mě Utrogestan posunul MC o týden. Tak nevím, kdy mám počítat s ovulaci. Jestli se cyklus vrátí hned k mému normálu 24 dní. Jak to funguje po vysazení léků z IVF?
@tehulka1167 snad se v pořádku rozmrazí...
@zuzanaxx Určitě jo. 🙂
misha83 Ahoj nastavajuca mamina 🙂 Ako sa vam vodi? Dufam, ze ste v poriadku a male pekne rastie 🙂
@blanch2014 ke komu chodíš?
@zuzanaxx Čermák
@blanch2014 ten mě poprvé simuloval, protože moje doktorka měla dovolenou. Velice sympatický...jsi s ním spokojená?
@zuzanaxx no je s nim sranda ale někdy si říkam ze by mohl byt více sdílný 🙂 nebyla jsi náhodou na ET 29.3.?

@zuzanaxx To já taky.