Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@blanch2014 @zuzanaxx jsem ráda, že tam jsem spokojené, ptž hodně lidí na ně kdysi nadávalo.
Ne, byla jsem 26.3. A ten mi dělal pro změnu Lachčina 😉
@zuzanaxx jo tem mi taky dělala ET.....
@itworks Já si neumím představit že bych mela někam dojíždět. Při té stimulaci jsem tam byla pečená vařená a rovnou jsem pak jela do kanclu, žádný zdržování. ....
@blanch2014 @itworks hodné a ochotné tam jsou i sestry. Já tam budu zítra kolem půl 8, tak se možná potkáme jindy...
@blanch2014 přesně, tak taky jsem během simulace chodila do práce. Doma jsem od OPU. A ještě asi dlouho budu...chlapa mám navíc v zahraničí, tak se mi to strašně táhne...
ženy, ted mi PPL přivezl Gynex,už mám v sobě první dávku. A vypadá to,že je menses na spadnutí jupííí 😀 To by člověk neveřil,že se někdy bude těšit na menses.
@tehulka1167 A co má ten Gynex za ucinky?
@itworks to jsme na tom úplně stejně. Nám už ale jen jedno zůstalo. Zkoušeli jste i IUI? My 2x, ale máme problém se spermiogramem, takže prozatím to vypadá pouze na IVF. Ale, pokud se to teď nepovede, nechám si pauzu tak půl roku, nemám na to nervy. Asi IUI bychom pak ještě zkoušeli...
@tehulka1167 a jak ho uzivaš? Já ho začla užívat podle návodu, ale kamoška mi řekla, že se užívá první den menses do ovulace, pak pauza a zase od prvního dne menses do ovulace
@xyrina všechno možný, od detoxu po neplodnost hlavně. Najdi to na netu. Je toho dost na čtení. 🙂
@vvercatkoo to nevím zatím dle návodu,až budu mít čas kouknu jestli něco najdu v nějaké diskuzi.
@zuzanaxx devzdávej se a měj na to nervičky 🙂 ale zase dělej jak to cítíš ty. 🙂
Holky, víte jak přivolat menses? To čekání je nekonečné
@xyrina 1 IVF únor 2013 ZT 9 týden 😒
srpen, září 2013 KETY ☹
2 IVF listopad 2013 (Davídek 23.7.2014) - nezůstalo nic zamraženo
3IVF březen 2016 😒 , popřípadě KET květen ???
@vvercatkoo Kdy jdeš na tu hysteroskopii?
@salenas na to už nemáme od pojišťovny nárok. První dva cykly jsem si nechala zavést dvě embrya. A na to, abychom si platily celé to nemáme. Dr, říkal tak 40 000 Kč je základ + léky 20- 25 000 Kč ne-li víc. Ale kdyby se nedejbože nepovedl KET, tak bychom zkusili IVF s minimální stimulaci. Tak uvidíme. Ke konci měsíce jdu na kontrolu, pak eventuálně v květnu na KET
Zlín Tomášov
@vvercatkoo horká vana,svařák,heřmánek..
@zuzanaxx jo, měli jsme 4 x IVI. Manžel má spermiogram v normě, já jsem taky v pořádku, vše je průchodné, ovulace bez léků, sliznice roste jak má. Tak proč se nám to nedaří, když je vše jak má být? 😀 My máme 3 mražáčky, doufám, že přežijou rozmražení. Už jsem byla 2x těhotná, poprvé biochemické těhotenství a podruhé zamlklé těhotenství v 11 tt. Ale myslím si, že duben už bude plodný 😀 dr říkala, že mají i dobrou úspěšnost v následujícím měsíci po ivf v přirozeném ketu.
@martasek33 Ty brdo, jak jsi to všechno prozivala?
@xyrina až to dostanu, tak volám a to je cca 26.4.
@martasek33 já se hroutim už po 1. neúspěšném IVF.
@tehulka1167 díky
@martasek33 Já tam chodím taky. Ke kterému doktorovi? Já k Chovancovi.

@itworks milá je, taky mi jí doporučila moje gyndařka. Nechodíš taky náhodou k dr.Ožanové? Ale dr.Čermák mi příjde lepší...