icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

vvercatkoo
12. dub 2016

@martasek33
@xyrina a jaké je to ve Zlíně? Mého tam prvně poslal můj gynekolog na spermogram a nestačil se divit, jakým stylem se tam s ním bavili. Tak jsme si zvolili Olomouc

xyrina
12. dub 2016

@vvercatkoo A co tam s ním prováděli, že jste odtud utekli?

vvercatkoo
12. dub 2016

My jsme neutekli, on tam byl jen na spermogram. Místo toho aby mu řekli jak dopadli testy, tak mu na plnou hubu řekli ať si nachystá 25 tisíc. Takže neseriózní jednání a docela drahé. Tolik jsme ještě ani neplatili

salenas
12. dub 2016

@martasek33 udělali to blbě,no,ten nový zákon..zkus se domluvit s doktorem,zda by nešel cyklus s clostíkem,odsát a zmrazit vajíčka,pak znovu a až jich bude víc,oplodnit a jít na ket

xyrina
12. dub 2016

@vvercatkoo Co na to rict 🙂. Po spermiogramu a odběru krve jsme šli přímo k doktorovi, ten výsledky zhodnotil a navrhl nám co bychom mohli dělat. Na závěr nám dal ceník, který ani nekomentoval. Až když jsme se rozhodli, co chceme a kolik to bude stát. No stalo se. 🙂. V Olomouci to probíhalo jak?

vvercatkoo
12. dub 2016

@xyrina můj gynekolog mi udělal nějaké testy, když jsem mu řekla, že chci Mimi a vypsal zadanou na spermos. Můj jel do Zlína na testy. Pak jsme se objednali do olmiku. Doktorovi jsem dala své výsledky a spermogram. Chválil nás, jak jsme připraveni. Řekl, že jen IVF je pro nás, protože můj má špatný spermogram. Na konci nám řekl ,že nás to bude stát kolem 15000kc a hned jak jsem dostala menses tak jsme šli na to. Máme za sebou 4 IVF, které podle doktora bylo nejlepší, ale taky ta chyba bude někde i u mě. Říkal, že jsme pro něj oříšek, že už jsem dávno měla být těhotná. Tak už se nemůžu dočkat, co bude dál

xyrina
12. dub 2016

@vvercatkoo No coby? Asi tehotenstvi 🙂

vvercatkoo
12. dub 2016

@xyrina už aby to bylo, právě jsem si objednala čaj baby radnické. Ten jsem ještě neměla. 🙂

tehulka1167
13. dub 2016

Tak já jsem to dneska dostala,mám radost. Koukala jsem na tej čaj báby radnický a v diskuzi si ho strašně chválily ženský. To se bude těhotnit. 🙂

zuzanaxx
13. dub 2016

@tehulka1167 ten by se mohl pít i po KET, ne? Ve složení jsem nenašla žádnou bylinku, která by mohla vadit...

vvercatkoo
13. dub 2016

@tehulka1167 juuuuu, super, ty se máš

tehulka1167
13. dub 2016

@zuzanaxx noo to nevím. Založila jsem na tohle téma diskuzi tak uvidíme co nám tam ženský napíšou,at jsme zase o kus moudřejší. 🙂

vvercatkoo
13. dub 2016

Čaj se může pít pořád, akorát doporučuji tři měsíce předem, trochu Nestíháme, ale, co už 🙂

vvercatkoo
13. dub 2016

@tehulka1167 super 🙂

zuzanaxx
13. dub 2016

@vvercatkoo to nevadí, radši pozdě než nikdy 😉

tehulka1167
13. dub 2016

@vvercatkoo já to včera čtla na stránkách o tom čaji a ted nevím jak to bylo přesně pít jednu kůru pak pauza nějak. Najdu to později.Ale mě to je taky šumák...pač kdo nic nezkusí nic nezk.... 😀

zuzanaxx
13. dub 2016

@tehulka1167 Čaj na plodnost báby Radnické:

bylinná směs pomáhá prokrvit sliznici dělohy a tím příznivě ovlivňuje uhnízdění embrya a zlepšuje plodnost ženy. 

Zároveň působí detoxikačně - podporuje vylučování odpadních látek a podporuje ukládání vápníku v kostech.

Receptura čaje pochází od známé diagnostičky, léčitelky a uznávané české léčitelky. 

Zkušenosti snažilek naleznete zde:

https://www.modrykonik.cz/forum/jdeme-na-to/caj-na-otehotneni-dle-baby-radnicke-mate-zkusenost/

Dávkování

100g bylinného čaje vystačí na cca na 1 měsícdoporučují se 2 kůry - měsíce, poté 14 dní pauza, pak opět 2 kůry a 14 dní pauzačaj by se měl pít 2x denně čaj připravený ze dvou lžiček bylinné směsi báby Radnické. Dvě lžičky čajové směsi přelijte 250ml vody a přiveďte k varu. Nechte 10 minut louhovat a poté vypijte, ideálně min. 1/2 hodiny před jídlempozitivní účinky by se měly projevit po 6-8mi týdnech

Složení

heřmánekdobromyslslézšípekmaceškajablečníkčekankamařinka,řebříčekmeduňka

Upozornění

čaj slouží jako doplněk stravy, neumí vyléčit chronickou neplodnost

martasek33
13. dub 2016

@xyrina to jsem se po prvnim taky hroutila, kdyz nam prestalo bit to srdicko, pak u druheho jsem myslela, ze je to taky v pytli, jelikoz jsem zacala krvacet jako ms, ale uz 8 den po et jsem mela pozitivni test, a na druhy den jsem sla na krev a mela 53,4 a za dva dny ve Zline uz 149. Ale taky jsem se bala az prekonam ty tri mesice. I kdyz v jine diskuzi holcina potratila v 18 tydnu a druha v 21 tt. Dokud zena nema uzlicek v naruci, tak si muze oddechnout. Po mych zkusenostech pozitivni test neni vsechno. Jinak chodim ke Krenkovi. Chovanec mi ted u 3 IVF delal opu i transfer.

martasek33
13. dub 2016

@vvercatkoo ja jsem s nimi spokojena. I z pristupem lekaru i sestricek. Kolikrat jsem vokalabi v noci. Akorat je dlouha doba cekani na vysledky krve pres hodinu a pul. Ale to se da vyresit, bud jit do restaurace nebo do mesta.

vvercatkoo
13. dub 2016

@martasek33 to je dobře 🙂

xyrina
13. dub 2016

@martasek33 Mě dělal opu i transfer Kovalcik, toho jsem neznala. U Chovance bych byla klidnejsi.

martasek33
13. dub 2016

@xyrina Kovalčik mě dělal transfér u 2 IVF z kterého máme Davídka. I pak jsem u něj byla na Prediku na screeningu ve Zlíne na poliklinice

itworks
13. dub 2016

Holky, dnes jsem byla na utz a folikul mi ještě neprasknul 😖 v pondělí byl píchnut pregnyl 10 000 kolem půl 2. Dr říkala, že by měl prasknout do 48 hodin, ale zatím ještě celý čas neuplynul. Že se prostě stává, že nepraskne a vytvoří se z něj cysta. Zítra jdu znovu, pokud bude prasklý, tak ket, pokud ne - musím čekat na další měsíc. Stalo se vám to některé? Tak jsem se tešila, že by hned ket mohl vyjít ještě v tomto měsíci. Jinak asi do práce na 3 týdny, pak znovu nemocenská. Jestli to má cenu, ale zase být 3 týdny doma zbytečně 😕 Ach joo

itworks
13. dub 2016

@zuzanaxx jak ti dopadla krev? Už je na 0? Já se bojím, že nám teď ket nevyjde ☹ Zítra se uvidí

pozi
13. dub 2016

hlásím,že chodím do Gennetu v Praze na Letné.Holky,kde se dá sehnat ten čaj báby Radnické?Nějak stejně nestíhám,ale když to nezkusím,tak nebudu vědět...Já jsem si včera byla koupit nějaké bylinky,no,dala mi něco na neplodnost,ale moc se v tom neorientovala,takže si nejsem jistá,abych něco spíš nepokonila,protože jsem až doma zjistila,že tam je kontryhel,sice v měnším množství ale je

pozi
13. dub 2016

@itworks no taky budu řešit neschopenku,jestli ji mám na ty 2 týdny ukončit nebo ne,jdu až příští týden do caru,ms přišla v neděli a už zas není,tak nevím,co mi tam řekne,kdy bude možný KET.Taky se mi na 2-3 týdny do práce chce a nechce

zuzanaxx
13. dub 2016

@itworks výsledky budou až za 2 hodiny...pokud bude klesat ani mi volat nebudou a v pátek utz, jinak mi bude Dr.volat a domluvíme se. Já na to musím vlítnout taky co nejdřív, jinak si budou v práci myslet, že si z nich dělám srandu...

tehulka1167
13. dub 2016

@pozi na netu. 🙂

tehulka1167
13. dub 2016

@itworks Tak s tím zkušenost nemám. Mě vždy píchnou Pregnyl a už na utz nejdu. Ale já na sobě ovulaci poznám.

zuzanaxx
13. dub 2016

@pozi dá se koupit na netu už hotový, ale já chci co nejdřív a u nás jej neseženu, tak si jej nechám namichat. Složení je na netu. A asi to vyjde i levněji...

Strana