Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
My jsme neutekli, on tam byl jen na spermogram. Místo toho aby mu řekli jak dopadli testy, tak mu na plnou hubu řekli ať si nachystá 25 tisíc. Takže neseriózní jednání a docela drahé. Tolik jsme ještě ani neplatili
@martasek33 udělali to blbě,no,ten nový zákon..zkus se domluvit s doktorem,zda by nešel cyklus s clostíkem,odsát a zmrazit vajíčka,pak znovu a až jich bude víc,oplodnit a jít na ket
@vvercatkoo Co na to rict 🙂. Po spermiogramu a odběru krve jsme šli přímo k doktorovi, ten výsledky zhodnotil a navrhl nám co bychom mohli dělat. Na závěr nám dal ceník, který ani nekomentoval. Až když jsme se rozhodli, co chceme a kolik to bude stát. No stalo se. 🙂. V Olomouci to probíhalo jak?
@xyrina můj gynekolog mi udělal nějaké testy, když jsem mu řekla, že chci Mimi a vypsal zadanou na spermos. Můj jel do Zlína na testy. Pak jsme se objednali do olmiku. Doktorovi jsem dala své výsledky a spermogram. Chválil nás, jak jsme připraveni. Řekl, že jen IVF je pro nás, protože můj má špatný spermogram. Na konci nám řekl ,že nás to bude stát kolem 15000kc a hned jak jsem dostala menses tak jsme šli na to. Máme za sebou 4 IVF, které podle doktora bylo nejlepší, ale taky ta chyba bude někde i u mě. Říkal, že jsme pro něj oříšek, že už jsem dávno měla být těhotná. Tak už se nemůžu dočkat, co bude dál
@xyrina už aby to bylo, právě jsem si objednala čaj baby radnické. Ten jsem ještě neměla. 🙂
Tak já jsem to dneska dostala,mám radost. Koukala jsem na tej čaj báby radnický a v diskuzi si ho strašně chválily ženský. To se bude těhotnit. 🙂
@tehulka1167 ten by se mohl pít i po KET, ne? Ve složení jsem nenašla žádnou bylinku, která by mohla vadit...
@zuzanaxx noo to nevím. Založila jsem na tohle téma diskuzi tak uvidíme co nám tam ženský napíšou,at jsme zase o kus moudřejší. 🙂
Čaj se může pít pořád, akorát doporučuji tři měsíce předem, trochu Nestíháme, ale, co už 🙂
@vvercatkoo já to včera čtla na stránkách o tom čaji a ted nevím jak to bylo přesně pít jednu kůru pak pauza nějak. Najdu to později.Ale mě to je taky šumák...pač kdo nic nezkusí nic nezk.... 😀
@tehulka1167 Čaj na plodnost báby Radnické:
bylinná směs pomáhá prokrvit sliznici dělohy a tím příznivě ovlivňuje uhnízdění embrya a zlepšuje plodnost ženy.
Zároveň působí detoxikačně - podporuje vylučování odpadních látek a podporuje ukládání vápníku v kostech.
Receptura čaje pochází od známé diagnostičky, léčitelky a uznávané české léčitelky.
Zkušenosti snažilek naleznete zde:
https://www.modrykonik.cz/forum/jdeme-na-to/caj-na-otehotneni-dle-baby-radnicke-mate-zkusenost/
Dávkování
100g bylinného čaje vystačí na cca na 1 měsícdoporučují se 2 kůry - měsíce, poté 14 dní pauza, pak opět 2 kůry a 14 dní pauzačaj by se měl pít 2x denně čaj připravený ze dvou lžiček bylinné směsi báby Radnické. Dvě lžičky čajové směsi přelijte 250ml vody a přiveďte k varu. Nechte 10 minut louhovat a poté vypijte, ideálně min. 1/2 hodiny před jídlempozitivní účinky by se měly projevit po 6-8mi týdnech
Složení
heřmánekdobromyslslézšípekmaceškajablečníkčekankamařinka,řebříčekmeduňka
Upozornění
čaj slouží jako doplněk stravy, neumí vyléčit chronickou neplodnost
@xyrina to jsem se po prvnim taky hroutila, kdyz nam prestalo bit to srdicko, pak u druheho jsem myslela, ze je to taky v pytli, jelikoz jsem zacala krvacet jako ms, ale uz 8 den po et jsem mela pozitivni test, a na druhy den jsem sla na krev a mela 53,4 a za dva dny ve Zline uz 149. Ale taky jsem se bala az prekonam ty tri mesice. I kdyz v jine diskuzi holcina potratila v 18 tydnu a druha v 21 tt. Dokud zena nema uzlicek v naruci, tak si muze oddechnout. Po mych zkusenostech pozitivni test neni vsechno. Jinak chodim ke Krenkovi. Chovanec mi ted u 3 IVF delal opu i transfer.
@vvercatkoo ja jsem s nimi spokojena. I z pristupem lekaru i sestricek. Kolikrat jsem vokalabi v noci. Akorat je dlouha doba cekani na vysledky krve pres hodinu a pul. Ale to se da vyresit, bud jit do restaurace nebo do mesta.
@martasek33 Mě dělal opu i transfer Kovalcik, toho jsem neznala. U Chovance bych byla klidnejsi.
@xyrina Kovalčik mě dělal transfér u 2 IVF z kterého máme Davídka. I pak jsem u něj byla na Prediku na screeningu ve Zlíne na poliklinice
Holky, dnes jsem byla na utz a folikul mi ještě neprasknul 😖 v pondělí byl píchnut pregnyl 10 000 kolem půl 2. Dr říkala, že by měl prasknout do 48 hodin, ale zatím ještě celý čas neuplynul. Že se prostě stává, že nepraskne a vytvoří se z něj cysta. Zítra jdu znovu, pokud bude prasklý, tak ket, pokud ne - musím čekat na další měsíc. Stalo se vám to některé? Tak jsem se tešila, že by hned ket mohl vyjít ještě v tomto měsíci. Jinak asi do práce na 3 týdny, pak znovu nemocenská. Jestli to má cenu, ale zase být 3 týdny doma zbytečně 😕 Ach joo
hlásím,že chodím do Gennetu v Praze na Letné.Holky,kde se dá sehnat ten čaj báby Radnické?Nějak stejně nestíhám,ale když to nezkusím,tak nebudu vědět...Já jsem si včera byla koupit nějaké bylinky,no,dala mi něco na neplodnost,ale moc se v tom neorientovala,takže si nejsem jistá,abych něco spíš nepokonila,protože jsem až doma zjistila,že tam je kontryhel,sice v měnším množství ale je
@itworks Tak s tím zkušenost nemám. Mě vždy píchnou Pregnyl a už na utz nejdu. Ale já na sobě ovulaci poznám.

@martasek33
@xyrina a jaké je to ve Zlíně? Mého tam prvně poslal můj gynekolog na spermogram a nestačil se divit, jakým stylem se tam s ním bavili. Tak jsme si zvolili Olomouc