Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@zuzanaxx Já jdu na KET až za měsíc v dalším cyklu protoze me porad pobolivaji vaječníky tak nechci nic riskovat. Každopádně nám doktor říkal že doporučuje zavést 2 embrya tak nevím.....
@blanch2014 já bych taky šla do dvou, kdybych je měla. Myslím, že je větší pravděpodobnost uchycení...takže teď jdeš do práce?
Jo jo ted bud v práci, nějaké sluzebky po Evropě a pak KET 🙂 ale říkal mi doktor ať si pak vezmu jen dva dny volno a raději ať jdu do práce, doma bych se na to zase pak upla a nemyslela na nic jiného.
Holky, ted mi přišel čaj dle báby radnické 🙂
@tehulka1167 super, už sis uvařila? Já ho čekám kolem jedenácté
@vvercatkoo nee,až mi slehne,jsem po jídle. 😀
@vvercatkoo Je na tom i nalepej návod a jak dlouho užívat.
@blanch2014 @zuzanaxx ahoj holky, tak ket u nás bohužel až příští měsíc, ptž folikul neprasknul 😠 tak šupky dupky do práce, už se i těším, aspoň budu myslet na něco jiného. Ty 3 týdny snad utečou rychle, pak taky nevím, jestli si jen nevzít volno místo nemocenské. Ale zase se bojím, že když budu zvedat těžké balíky, tak se může něco stát. Asi to zatím nechám koňovi 😀 mějte se krásně, třeba nám to někdy vyjde se potkat 🙂
Ženský, ten čaj je pořádný driák 😀
@tehulka1167 už mám čaje taky doma, tak za chvíli uvařím a kojení čaj na potenci 🙂 🙂 🙂 to zas bude keců jak je hnusný 😀
@vvercatkoo 😀
@vvercatkoo Já snesu hodně,ale tenhle čajík....noo je nic moc 😀
@tehulka1167
Tak tu zrzku si nevybavuji,ale starší blondýnka byla opravdu skvělá,strašně milá.
Já jsem tam včera byla na kontrolu,že mě stále bolí bricho,ale naštěstí to nebylo nic špatného,takže za měsíc na ket jdu a zároveň jsem se ptala na další postup a co by se dalo dělat dál,kdyby 2 pokus nebyl úspěšný atd.a nic jsem neplatila.Nebyla jsem přímo obj.na konzultaci.Nevím,ale to by snad mělo být zdarma,vždyt neplatíme zrovna málo.Není zač,všimla jsem si té možnosti,tak jsem poslala tobě.
Měj se hezky.-)
@martinaanet Kolik máte mrazáčků? Myještě 4.
@tehulka1167 tak to máš pravdu, je to opravdu hnus 😀 a to mám ráda bylinkové čaje ještě čekám reakci chlapa 😀
@vvercatkoo chi chi 😀
😀 😀 😀 😀 😀
@tehulka1167 tak já jsem se rozhodla zůstat do ovulky a do KETu u vyzkoušeného kontryhelu a na pročištění přkdám jako každé jaro ostropeřcec, kopřivu a pampelišku. A jestli to nevyjde, taky jdu do báby. Ale chlap se teď utopí v kotvičníku...😁
@zuzanaxx 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 jistě to ocení 😀 😀 😀 😀 😀 tohle mi dneska pomohlo k zasmání.
Holky pícháte některá injekce na ředění krve? Mě se ted udělala modřina jako hovado. Vůbec nevím jestli Gynex atd můžu k tomu mýmu chemickýmu koktejlů 😝
@tehulka1167 ja jsem si pichala fraxiparin a často se mi dělali modriny. Ty ho teď ještě uzivas?
@itworks Jo,pořád. Modřiny se mi taky dělaj,ale drobný,ale tahle je obří a ani jsem se tam ted nepíchala. 😕
@tehulka1167
Ahojky.
Máme ještě 7 mrazáčků.Bylo jich 8,jedno jsme použili na první pokus.Tak snad tam to pravé je,co se dá dělat,usíme je postupně prubnout.-)Budeš je transferovat po jednom?Mezi kety máš dvě menstruace?
holky,jestli ten čaj je hnusný,tak to nedám,já vypiju max. heřmánek a už mi musí být ouvej 😝 a to jsem si objednala 2 balení,hamoun jeden
@tehulka1167 jejda,ty stále pícháš?Mě to vysadili se vším všudy,i Prednison po neg. HCG,to tě teda lituji,já jsem měla Clexane a modřinky občas,ale pekelně to bolelo a oproti stimulaci mají pěkně tupé jehly.Jen aby ti něco neředilo moc krev ještě k tomu
@pozi heřmánek ten já mám ráda, ale tohle je brutus. Ale můj říkal, že mu ten jeho chutná. Za chvíli budu vařit, tak dám loka a posoudím. 😀

@itworks , @blanch2014 holky, až se někdy všechny sejdem v čekárně, mohly bychom zajít na kafe... 😉