icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

zuzanaxx
14. dub 2016

@itworks , @blanch2014 holky, až se někdy všechny sejdem v čekárně, mohly bychom zajít na kafe... 😉

blanch2014
14. dub 2016

@zuzanaxx Já jdu na KET až za měsíc v dalším cyklu protoze me porad pobolivaji vaječníky tak nechci nic riskovat. Každopádně nám doktor říkal že doporučuje zavést 2 embrya tak nevím.....

zuzanaxx
14. dub 2016

@blanch2014 já bych taky šla do dvou, kdybych je měla. Myslím, že je větší pravděpodobnost uchycení...takže teď jdeš do práce?

blanch2014
14. dub 2016

Jo jo ted bud v práci, nějaké sluzebky po Evropě a pak KET 🙂 ale říkal mi doktor ať si pak vezmu jen dva dny volno a raději ať jdu do práce, doma bych se na to zase pak upla a nemyslela na nic jiného.

tehulka1167
14. dub 2016

Holky, ted mi přišel čaj dle báby radnické 🙂

vvercatkoo
14. dub 2016

@tehulka1167 super, už sis uvařila? Já ho čekám kolem jedenácté

tehulka1167
14. dub 2016

@vvercatkoo nee,až mi slehne,jsem po jídle. 😀

tehulka1167
14. dub 2016

@vvercatkoo Je na tom i nalepej návod a jak dlouho užívat.

itworks
14. dub 2016

@blanch2014 @zuzanaxx ahoj holky, tak ket u nás bohužel až příští měsíc, ptž folikul neprasknul 😠 tak šupky dupky do práce, už se i těším, aspoň budu myslet na něco jiného. Ty 3 týdny snad utečou rychle, pak taky nevím, jestli si jen nevzít volno místo nemocenské. Ale zase se bojím, že když budu zvedat těžké balíky, tak se může něco stát. Asi to zatím nechám koňovi 😀 mějte se krásně, třeba nám to někdy vyjde se potkat 🙂

tehulka1167
14. dub 2016

Ženský, ten čaj je pořádný driák 😀

vvercatkoo
14. dub 2016

@tehulka1167 už mám čaje taky doma, tak za chvíli uvařím a kojení čaj na potenci 🙂 🙂 🙂 to zas bude keců jak je hnusný 😀

tehulka1167
14. dub 2016
tehulka1167
14. dub 2016

@vvercatkoo Já snesu hodně,ale tenhle čajík....noo je nic moc 😀

martinaanet
14. dub 2016

@tehulka1167
Tak tu zrzku si nevybavuji,ale starší blondýnka byla opravdu skvělá,strašně milá.
Já jsem tam včera byla na kontrolu,že mě stále bolí bricho,ale naštěstí to nebylo nic špatného,takže za měsíc na ket jdu a zároveň jsem se ptala na další postup a co by se dalo dělat dál,kdyby 2 pokus nebyl úspěšný atd.a nic jsem neplatila.Nebyla jsem přímo obj.na konzultaci.Nevím,ale to by snad mělo být zdarma,vždyt neplatíme zrovna málo.Není zač,všimla jsem si té možnosti,tak jsem poslala tobě.
Měj se hezky.-)

tehulka1167
14. dub 2016

@martinaanet Kolik máte mrazáčků? Myještě 4.

vvercatkoo
14. dub 2016

@tehulka1167 tak to máš pravdu, je to opravdu hnus 😀 a to mám ráda bylinkové čaje ještě čekám reakci chlapa 😀

tehulka1167
14. dub 2016

@vvercatkoo chi chi 😀

vvercatkoo
14. dub 2016

😀 😀 😀 😀 😀

zuzanaxx
14. dub 2016

@tehulka1167 tak já jsem se rozhodla zůstat do ovulky a do KETu u vyzkoušeného kontryhelu a na pročištění přkdám jako každé jaro ostropeřcec, kopřivu a pampelišku. A jestli to nevyjde, taky jdu do báby. Ale chlap se teď utopí v kotvičníku...😁

tehulka1167
14. dub 2016

@zuzanaxx 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 jistě to ocení 😀 😀 😀 😀 😀 tohle mi dneska pomohlo k zasmání.

tehulka1167
14. dub 2016

Holky pícháte některá injekce na ředění krve? Mě se ted udělala modřina jako hovado. Vůbec nevím jestli Gynex atd můžu k tomu mýmu chemickýmu koktejlů 😝

itworks
14. dub 2016

@tehulka1167 ja jsem si pichala fraxiparin a často se mi dělali modriny. Ty ho teď ještě uzivas?

tehulka1167
14. dub 2016

@itworks Jo,pořád. Modřiny se mi taky dělaj,ale drobný,ale tahle je obří a ani jsem se tam ted nepíchala. 😕

martinaanet
14. dub 2016

@tehulka1167
Ahojky.
Máme ještě 7 mrazáčků.Bylo jich 8,jedno jsme použili na první pokus.Tak snad tam to pravé je,co se dá dělat,usíme je postupně prubnout.-)Budeš je transferovat po jednom?Mezi kety máš dvě menstruace?

pozi
14. dub 2016

@zuzanaxx tak co chlap?Asi nic moc,že?Já už jsem mu kdysi koupila nějakou směs-kotvičník tam taky je a ještě to stále máme,tak asi nic moc a to celkem byliny i pije,oproti mně

pozi
14. dub 2016

holky,jestli ten čaj je hnusný,tak to nedám,já vypiju max. heřmánek a už mi musí být ouvej 😝 a to jsem si objednala 2 balení,hamoun jeden

pozi
14. dub 2016

@tehulka1167 jejda,ty stále pícháš?Mě to vysadili se vším všudy,i Prednison po neg. HCG,to tě teda lituji,já jsem měla Clexane a modřinky občas,ale pekelně to bolelo a oproti stimulaci mají pěkně tupé jehly.Jen aby ti něco neředilo moc krev ještě k tomu

zuzanaxx
14. dub 2016

@pozi ještě není doma...bude mu to vadit, ale bude se tvářit, že je to vynikající...😉

pozi
14. dub 2016

@zuzanaxx tak to je borec,ten můj by si myslel,že ho chci otrávit,asi by to nedal

vvercatkoo
14. dub 2016

@pozi heřmánek ten já mám ráda, ale tohle je brutus. Ale můj říkal, že mu ten jeho chutná. Za chvíli budu vařit, tak dám loka a posoudím. 😀

Strana