Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@pozi Tupé jsou jako svině 😠
@martinaanet Ted je budeme dávat po jednom. Na Ket můžeš každý měsíc.
@pozi tak já jsem se ještě nenaučila píchat si injekce sama a ani nenaučím 😀 . jsem říkala, že já bych narkoman nemohla být 😀 😀 😀 .já se nedokážu píchnout, zkoušela jsem to, ale nezvládla jsem to. Dělá to chlap. A ten čaj ten můj je humulumus, ale ten mojeho je luxusní, škoda, že je určen jen chlapům
@vvercatkoo no já jsem musela,bo ten můj chodí na směny a neměl by kdo,tož mi nic jiného nezbylo,než začít o půl hoďky dřív a vždycky prodýchnout a znova zkusit píchnout atd.,pak už to 3.den šlo skoro samo,jen ty injekce na to ředění byly horší,bolely jak čert a mají tupé jehly
a jsem teda sama zvědavá na ten humulumus,no asi to nedám,ale zakousnu se 😀
@pozi na tři loky to nedáš 😀 teď s tím bojuju. No, já když chodila do práce, tak jsem klepala na sousedku 😀 aby mě pichla. Jinak mám štěstí, že můj chlap pracuje z domu, takže je po ruce. (Pracuji jinde, než bydlím)
@vvercatkoo nedám,jo?No tak to jsem na to zvědavá,já jsem to platila převodem,takže asi až příští týden vzhůru do toho.Hele,hlavně že se na ten píchanec vždycky někdo našel,já s hrdostí svojí vlastní jsem prostě doktorce řekla že to v pohodě píchnu,jsem přece zdravotní sestra,píchám ostatní,tak co bych se nepíchla já a ona se jen tak usmála a nic neříkala a já pak večer doma stála sama a ono to nešlo 🙂 ale nakonec jsem to dala 😉
@pozi 😀
Ženy, taky jsem se dlouho zdráhala se píchat,když nemohl manžel tak jsem si sjela k obvodákovi. Tam jsem byla jednou teda. No a pak jsem se odhodlala a začala sama píchat a pak jsem se dokonce těšila na to a je ze mě profík 😀 😀 😀 Ale Clexane je hrůza, fakt tupé jehly hodně. 😠 Joo a Kotvičník je myslím i v gynexu tak je asi i pro ženský.
@tehulka1167 v Čaji na zvýšení potence není, ale jsem na něj zvědavá, je tam psané, že ho doporučuji při léčbě IVF.
Holky, obdivují všechny, co se dokážou píchnout. Kdybyste viděly ty cavyky, co dělám, když mě má píchnout chlap, horší než dítě. Statečná jsem jen, když mě píchne sestřička v CARU 😀
@vvercatkoo Já už mám uvařený čaj, tak hurá do toho 😀 😀
Tak v Gynexu není Kotvičník. Bylo to asi v tom jak jsem včera posílala ten odkaz na bylinky na otěhotnění.
@tehulka1167
Díky.-)
@vvercatkoo Včera jsem dala trošku vrchovatější lžíci toho čaje. Dnes slabší nebo takovou akorát a stejně to je silný 😝
@martinaanet Není zač 🙂
@tehulka1167 to máš pravdu, já právě luhuji a připravuji se 😀
@vvercatkoo Mám pocit,že tenhle čaj budu opravdu TEN PRAVY. Fakt síla.
já už chci taky,ať trpíme společně 😖 chjo,měla jsem to nechat poslat na dobírku,už by to tu bylo.Jak jste na tom jinak všichni?Kdo jak chodí do práce a komu se blíží KET?Mě skončila ms,nebylo to nic moc,jen pár dní,mívám to týden,v úterý jedu do caru a pak sa uvidí,jsem stále na neschopence
@vvercatkoo Jak se cítíš po čaji? Já mám nějaký návaly 😕 musím se podívat jestli něco najdu ohledně bylin a léků na ředění krve.
@pozi Tak já se do práce nemůžu vrátit pokud chci prcka. Díky ní se nedaří dle doktorů. A ted v uterý jdu na utz to budu 7 DC, ted jdu dřív,abych zase neměla dřív ovulaci jako minule po IVF. A pak hned pro miminko 🙂
@tehulka1167 nijak, musím to hned zapít 😀
tak super holky,už se vám to blíží,já si ještě počkám,a koukám,že marodíme všichni,no jen ať si tělo odpočine 😉 do práce pak budeme chodit až do důchodu anebo než nás odvezou 😝 už mi posílali maila,že čajík dorazí,buď dnes nebo v pondělí,super,už se těším 😖 ať vám uz dopadnou dobře a chci vidět jen samý // 😉
@pozi super, čajový dýchánky 😀
@pozi já jsem na neschopence taky, do práce nemůžu. Ale utíká mi to rychlé. Vůbec Nestíhám. Vyšívám ubrus a do středy do ho musím mít hotový, do toho vařím, peču, uklízím a začíná svítit sluníčko, tak makat na zahradu 😀
@pozi Jak jsi na tom ty? Kdy na Ket? 🙂
@tehulka1167 právě že vůbec nevím,skončila mi ms,v úterý jdu na konzultaci,tak se snad něco dozvím,už je to dlouhýýýý 🙄
@pozi Ahaaa, takže až to dostaneš tak hurá do toho 🙂
@tehulka1167 no snad jo,minule po nevydařeném ET jsem to opět dostala po 16 dnech,tak byl cyklus kratší,tak uvidíme 😉

@vvercatkoo no tak super,mám já to štěstí,kdyby dělali takové klobásky místo bylinek s přídavkem např. estrogenu,progesteronu,takhle já chudák asi pojdu,ale když už jsem se naučila i sama sebe píchat,tak tohle snad zvládnu na 3 loky rychle vypít