icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

vvercatkoo
15. dub 2016

Holky můžete mi někdo říct, jak probíhá hysteroskopie? Ať vím, do čeho jdu

evabrno
15. dub 2016

Ahoj,vubec se nemusíš bát,je to 20minutový zákrok,pod narkozou.Já byla s polypem po ivf

vvercatkoo
15. dub 2016

Takže stejný postup jak při odběru?

pozi
15. dub 2016

tak holky,čaj dorazil,mám pít ráno a večer,takže začínám až zítra večer,bo dnes večer jedeme ke tchyni a asi by koukala,proč to piju,co to je,ona totiž neví nic,aby neplašila,tak až zítra dojedem dom,tak si taky dám a mám to z nějaké adresy jiné-chciotehotnet.cz

tehulka1167
15. dub 2016

@pozi Já ho včera měla asi v 10 dopolko a večer neee 😀 ale dnes to napravím. Ale koukám ted jestli to můžu k tomu Clexanu..zatím jen pár bylin co se nesmí...ale jinak nic moc nenacházím.

pozi
15. dub 2016

@tehulka1167 no mě se nezdá,že by v tom něco bylo co by mělo vadit k tomu Clexanu,alespoň to není v tak velkém množství

tehulka1167
15. dub 2016

@pozi Když ten čas, to je fakt síla 😕 mě je po něm tak všelijak tu první hodinu... a k tomu beru ten Gynex......

pozi
15. dub 2016

@tehulka1167 myslíš ten čaj nebo Clexane?

tehulka1167
15. dub 2016

@pozi Ten čaj je síla... a to beru ještě další léky...napadlo mě zavolat do toho krámku,třeba mi poradí jak jsem to tam objednávala.

tehulka1167
15. dub 2016

@pozi po čaji mi je divně

pozi
15. dub 2016

@tehulka1167 no tak to už toho máš celkem dost,i Gynex,tak to nevím,abys toho neměla dost,měli by ti tam poradit,jestli o tom něco ví 😉

tehulka1167
15. dub 2016

Holky, volala jsem tý paní do toho krámku a říkala mi, že pokud se byliny nesmí s léky na ředění krve, tak je to napsaný na etiketě. A dál jsme se jí ptala jak to brát tak říkala,že jenom do transferu pak ne. Ze sama 7x potratila a proto se tímhle začala zabývat, dobrý co? Takže Tím chci říct,že IVF a to vše moc dobře zná a ví co a jak.

pozi
15. dub 2016

@tehulka1167 no tak super,tak ví co dělá,to se dnes taky jen tak nepotká,mě tam taky píšou,že do otěhotnění,pak už ne,takže jsem pochopila,že do transferu,protože pak by "měl být člověk těhotný" a věřím,že nám se to podaří

tehulka1167
15. dub 2016

@pozi Až ho vypiješ, uvidíš. Na mě to pusobí neskutečně fakt pozitivně a věřím tomu na 1000 % 🙂

cartago15
15. dub 2016

Nemám se s kým podělit 🙂 zatím to tajím, bojím se abych už na začátku všechny neuvedla do euforie. KET 30.3. poslední test dnes a na UTZ jdeme 25.4. Testy jsou zaschlé a čárky nejsou moc vidět.

tehulka1167
15. dub 2016

@cartago15 No super. Poděl se s námi o všechno kolem toho. Kolik jsi dala embryí,bereš nějaký léky a hlavně kolikatý transfer ti vyšel? Vítej mezi námi 🙂

cartago15
15. dub 2016

@tehulka1167 holky, zamražovali jsme 4 embryjka, pětidenní prodloužená kultivace, neměli jsme žádný ET protože mlj chorobopis snad ani nedovoluje otěhotnět, proto zatím nikomu doma nic neříkám. Kromě svých léků Hydrocortison beru aktuálně 3 náplasti 2x týdně Extrahexal, Estrofem 1-0-1, Utrogestan 2-2-2 a prednison 0,5-0-0. Připadám si jako chodící lékárna 🙂 Takže léků beru opravdu víc než je hezký. Zamraženo po jednom a zaváděli jedno + EmbryoGlue, Vše v pražským Pronatalu. 1.KET. Mám z toho takový všelijaký pocit, takže zatím jsem doma ticho jako pěna.

tehulka1167
15. dub 2016

@cartago15 Taky jezdím do Prahy do Pronatalu. Jo,jo,chodící lékárná tak to jsem taky. Já nemám vejcovody,trošku blbá imunologie a lečéím se se štítnou žlázou. Z 1 IVF biochemický těhu a z 2 Ketu taky. Ted už to výjde. 🙂

tehulka1167
15. dub 2016

@cartago15 Jo a máme tam taky ještě 4 lednáčky. Zhruba za dva týdny si pro jednoho pojedeme. Ted jsem si je nechala zamrazit po jednom. 🙂

tehulka1167
15. dub 2016

@tehulka1167 Proč nedošlo k ET? Měla jsi hyperstimulák?

cartago15
15. dub 2016

@tehulka1167 no já se právě vzhledem k těm všem horám lékům obávám, že co se může pokazit se pokazí 🙂 takže doma novinu řeknu až po prvním UTZ. Do té doby bych čekala klidně biochemický. V mrazáku už jsou u nás jen 3, ale i tak je to pořád naděje. Jsem ráda za každé embryo. Už jsou to 2 roky stresu pořád dokola. Nejdřív IUI, pak stimulace na IVF a zda tam bude něco a kolik se toho oplodní a kolik se toho přežije do 5. dne, pak zase přežijou rozmražení, chytí se embryjko ? Teď už zase vidím další apokalyptické scénáře a vůbec se z těch dvou // nedokážu radovat ☹

cartago15
15. dub 2016

@tehulka1167 nn díky sliznice mi nikdy nerostla, já jsem se vlastně na své gynekologii léčila kvůli tomu, že jsem bez antikoncepce neměla menstruaci, takže žádná ovu nic. Což zase souvisí s mou léčnou na Endokrynologii. Myslím, že u v Pronatalu jsou aktuálně hodně překvapení, že vidím // 😀

zuzanaxx
15. dub 2016

Holky, tak já ukončuji neschopenku a v pondělí do práce. KET dáme až v dalším cyklu, protože mám hcg 11 a klesá pomalu. Jinak děložní sliznici mám pěkně vysokou, folikul 17, takže já mám ovu přesně na den. Aspoň si nechám v pondělí IUI, když je u mě prý všechno ukázkové 😆

tehulka1167
15. dub 2016

@cartago15 Aha, no to znám moc dobře. Všechno to neustálý létání po doktorech a stres jak všechno dopadne atd. Já beru na štítnou Letrox. A měla jsi těhu příunaky?

tehulka1167
15. dub 2016

@zuzanaxx Taky tě mohli nechat doma pěkně se uklidnit a ze všeho dostat a pak na Ket 🙂

zuzanaxx
15. dub 2016

@tehulka1167 já jsem to ukončila sama. Přijde mi hloupé být doma jen tak. Peníze se hodí a potřebuji zase na chvíi řešit něco jiného než IVF, KET, ovulku a MS 😆

tehulka1167
15. dub 2016

@zuzanaxx Jo to chápu. 🙂

zuzanaxx
15. dub 2016

@tehulka1167 a uvažuji, že si po KET pak vezmu jen týden dovolené. Doktorka mi to i schválila...mozná to bude lepší, nebudu se soustředit jen na ranní testovaní...😊

tehulka1167
15. dub 2016

@zuzanaxx Tak jestli děláš někde v kanclu tak to je pohoda a aspon se na to fakt nebudeš soustředit.

cartago15
15. dub 2016

@tehulka1167 tohle je moje první těhu a příznaky žádný, bolesti prsou mám od začátku co beru tu kombinaci Estrofem, Utrogestan a Extrahexal náplasti a měla jsem prsa tzv. lentilky, tak trochu vyrostly 😀 ale to vše přikládám tomu šílenýmu dávkování. Na KET jsem šla až 26DC kvůli výšce sliznice. Proste u mě nikdy neroste.

Strana