Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
holky,po transferu jsem ležela 30 min. na zádech,ale normálně bych tak spát nemohla,takže jsem spala napůl bok a břicho,už jsem se chtěla zeptat doktorky,jestli tak můžu ležet
a měli jsme malý srazík z bývalé práce a kolegyně,co jsme si vždycky mysleli,že děti mít nechce,tak je těhu,povinně jsem si musela pro štěstí šáhnout,tak snad to vyjde.Jinak za chvíli budu vařit poprvé výýborný čaj a mám tam taky napsané 4 kúry a pak měsíc pauza,nevím,co jsou 4 kúry?
Tak jak uživáte víkend? Já se psychicky připravuji po měsíci do práce, konečně se zase hýbu, večer popíjím vínko a hlavně do chlava liju kotvičník 😁
Tak dnešní operace Pregnyl za mnou:chlap smíchal ampule dohromady a já si zase hrála na sestru a bodala se...na jehly si nikdy nezvyknu. Nemohla bych být narkoman...
@zuzanaxx 😀 😀 já taky né, mě píchá chlap 😀
Kolik dni před Ketem jste braly Utrogestan?
@tehulka1167 já druhý den po punkci, takže 3 dny...
@tehulka1167 před ketem nevím,před ET druhý den po punkci,jak píše zuzanaxx
jinak holky,čaj není tak hrozný,sice je dost hořký,ale jen když polknu,takže to jde
@zuzanaxx tak já myslela,že budeš doma do KETu?Nakonec teda do práce?No já ještě uvidím,jak se domluvíme v úterý caru
@zuzanaxx tak aspoň to IUI,třeba to zrovna klapne 😉 já právě taky uvažuju,že půjdu do práce,zas přijít na jiné myšlenky,uvidíme,kdyby to bylo jen na 14 dní,tak se na to asi vykašlu,ale měsíc už je dlouhý a jen tak je fakt,že to je zbytečný,ale jinak by tě asi nechali,kdybys chtěla,ne?
Nějak nám to tady vázne... 😉 Něco nového? Já jsem byla po měsíci v práci. Mazec! 🙂 A taky jsem po IUI, výsledky spermia jsou lepší, tak uvidíme...Kdy se embryjko začne uhnizďovat po IUI, pokud se tedy chytne?
Ahojky.Mě říkali v Pronatalu,že nejdůležítější jsou první 4 dny.Hlavně se šetří a nezvedej nic těžkého,ale to určitě víš.-)
Měj se hezky.-)
Martina
Doporučuji pít do ovulace kontryhel. Dneska jsem dostala pochvalu za vzorový ovulační hlen 😀 a ovulaci na den přesně i přes vysoké dávky Utrogestanu... 😉
tak hlásím,že neschopenka zůstává,mám ještě odpočívat,právě probíhá ovulace,takže čekám poté na ms,již jsem dostala recept na Estrofem a vypadá to předběžně na půlku května na KET,jinak jsme se už bavili i o darovaných vajíčkách,na poj. to u nich vyjde cca na 50000,- to je darda a bez pojišťovny 100000,- to je síla,přece si nebudu kvůli tomu půjčovat?To už je cena někde jinde,ale říkala jsem jí,že případně zkusím ještě 3. IVF a pak že se uvidíme tak za rok,až seberu odvahu a půjdu vykrást naší poštu,bo tady nemají kamery a 50000,- by tam mít mohli 😎
@zuzanaxx no tak to je krásné,že pochválila za hlen,aspoň něco hezkého takhle během dne 😉 Tak třeba zrovna tohle iui vyjde 😉
@pozi věřím tomu že nám to v tom květnu už konečně vyjde. 😉
@vvercatkoo taky jdes v kvetnu?Ty jsi byla na té hysteroskopii?? Nebo se pletu?
A já se přidávám. Dnes 7 DC a folikul 18 mm takže večer Pregnyl a v pondělí Ket 🙂
@tehulka1167 no tak super,to je nějaký rychlý po tom IVF,já jsem doktorce taky říkala,že to vidím na dřív 😉 Tak hlavně ať to vyjde 😉
@pozi jo je to zase dřív. 🙂
@tehulka1167 tak se budeme těšit s tebou,teď už to MUSÍ vyjít 😉
ahojky děvčata, já už jsem v práci, je fakt, že se mi teď vůbec nechce vstávat po tom měsíci vyspávání 😀 ket v snad v květnu, doufám, že tentokrát už ovulace bude a folikul praskne. Tentokrát se na MS budu opět těšit 🙂
Holky děkuju, jo jo výjde nám to dříve či později 🙂
Já si v té práci po měsíci nějak nemůžu zvyknout...jsem pořád nějaká zmatená....když se mě někdo zeptá, jaké je datum, to nevím. Ale který den cyklu jsem,vím přesně 😀
@zuzanaxx 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@pozi já čekám na menses, pořád nic, teď jsem akorát trochu špinila a zase nic

Ještěže mě se pravidelně zdají koniny 😁