Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@michalinka89 Taky jsem testovací maniak, takže vim,že se tomu nedá odolat 😀
@tehulka1167 já kdybych mohla, tak nejraději testuji ráno i večer. Pokusím se zítra to vydržet..ale nevím, nevím :D
@michalinka89 😀 😀
V sobotu tady hodím fotečku :D
@michalinka89 měla jsem úplně stejné TT týden v kuse, čárka nesílila a bylo to jen biochemko. Ale to určitě nebude tvůj případ, já měls MS přesně na den...jinak testovací manial jsem taky...
Ahoj všichni, ctu tu Vaše příspěvky. Mně nevyšlo druhé IUI a tak koncem května zacnu pichat injekce a pak hned na IVF. No máme naplánovánou svatbu na konec srpna, mám i zamluvene už šaty. Jak na Vás působí všechny ty injekce a hormony? Dnes jsem se testovala po IUI a opět nic. Člověka to docela položí.
@michalinka89 Super. Kam chodíš do Car? Já do Prahy do Pronatalu. Ležela jsi na zádech po transferu?
Já chodím do Olomouce.. Po ET jsem ležela asi hoďku na pokoji a pak jsem jela domů.. měla jsem to domů přes 100 km :D
@verunkadar Jojo,položí,ale zase se seberu a jdu dál. V pondělí jdu do 5 pokusu. Hormony dobrý, jen občas nálady...a kila...jinak to šlo.
@michalinka89 jo my taky hodinu ležime ,někdy na břiše a někdy na zádech...
@michalinka89 tiše gratuluji. já po ivf osmý a devátý den nic a čárka se ukázala hezká 13tý den 😀 😀 .. mezitím jsem tedy netestovala. Myslela jsem, že je to ztracený, ale před krví mi to nedalo a chtěla jsem být připravená na verdikt. To bylo překvápko, když vykoukly // 😀 ... no a teď jsem 29 tt s jednovajednýma dvojčátkama - holčičkama 😀
@pavlapavlapavlapavla To je paráda 🙂
@pavlapavlapavlapavla gratuluji k holčičkám 🙂 já taky doufám ve šťatmý konec, ale díky předchozím zkušenostem se moc bojím..
@michalinka89 muzu Ti rict, ze ikdyz najdes dve carky budes se bat porad. Aby to potvrdili doktori zz krve, aby to nebylo mimodelozni, aby bylo srdicko, aby jsi nepotratila, aby screening byl v poradku atd atd. Je to proste poead dokola. Zkus se uklidnit a tesit se, ze to vyslo a bude to super 9 mesicu 🙂
@michalinka89 dekuju 🙂 jeste neni vyhrano, ale snad to doklepem 🙂
@tehulka1167 dekuju 🙂
@pavlapavlapavlapavla Gratuluju. Jsi bojovnice a tak to vyšlo. 🙂
@xyrina dekuju🙂
@pavlapavlapavlapavla Kolikátý pokus ti vyšel?
@tehulka1167 pred deseti lety obilnak 3xnic .. ani naznak a minuly rok repromeda na prvni ket
@pavlapavlapavlapavla No toto 😕 a z obilnáku jsi si nechala převezt embrya? Nebo tam bylo IVF další?
@tehulka1167 trikrat na obilnaku spermie partnera a vzdy po dvou darovanych vajickach. A ted novy partner a cele darovane embrya. Je problem u me i u nej. Tak proto cele. Z osmi vajicek pet oplozeno, tri vhodne k pgs, po pgs zbyly dve. Tak mame jeste jedno v zasobe 🙂. Ale pokud vsechno bude ok tak uz do toho nejdem. Dvojcatka staci 🙂
@pavlapavlapavlapavla Aha. A v čem je problém u vás? Já nemám vejcovody.
@tehulka1167 partner bez spermii a ja turneruv syndrom
@tehulka1167 jen pro zajímavost,kolik kg nahoře? Po prvním IVF cca. Já kvůli svatebním šatům,atd. Na každou to působí jinak, to vím. Já se budu modlit,aby že mně vyndali dost vajíček. Jinak všechny hodnoty dobre až na to AMH.
@verunkadar já nevm jestli to bylo kvůli hormonum,ale asi taky, jinak pri těch biochemickych tehu jsem zrala jako blazen. Tak 7 kg
@michalinka89 já si taky myslím,že to bude ok,otestuj to jak píše tehulka v sobotu a když bude silnější,tak je to ok a jinak uvidíš jak krev,ta to vše upřesní 😉

@michalinka89 🙂 zitra netestuj, udělej test v sobotu a uvidíš ten rozdíl 🙂