icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

pozi
21. dub 2016

@verunkadar kolik máš AMH?Já 0,23 a při každém IVF 4 vajucha,jenže do 5. dne vydrželi jen 2 podruhé a poprvé 1.A po hormonech jsem já osobně nepřibrala nic,jen je člověk nafouklý

verunkadar
21. dub 2016

@pozi mám AMH 0.4. Já se modlim,aby nějaké vajíčko získali a aby se oplodnilo.

verunkadar
21. dub 2016

@pozi a rozhodla jsem se i přes doporučení, že ne. Že si necham vložit dvě vajíčka, když tedy budou O.K. Asi to umělé působí na každého jinak, tak se modlim,aby můj prubeh byl také dobrý.

xyrina
21. dub 2016

@verunkadar To se nedivím, že se modlíš. S mým Amh 0,57 mi doktor oznámil, že doufá aspoň v jedno vajíčko. A bylo jedno. Ale si nebylo geneticky v pořádku, když se uhnízdilo jen prý na 2-3 dny. Měla jsem trvat na 5-ti denní kultivaci. Ach jo. Asi bych ušetřila peníze za transfér.

verunkadar
21. dub 2016

@xyrina takhle teda by to doktor neměl podat. Mně spíše pomohlo to, že mi řekl, že me pořádně nastimuluji a ty vajíčka tam budou. Že tam byla i žena a měla skoro nulové a vyndali ji 4 vajíčka a všechna dobrá. Já jsem ráda,ze FSH mám dobré a ostatní hormony také. Já věřím, že se stane zázrak a ono to bude dobré.

xyrina
21. dub 2016

@verunkadar Stalo se. A kde chodíš?

pozi
21. dub 2016

@verunkadar určitě tam budou,sice jich nebude moc,ale budou tam 😉 ještě to není tak hrozné,já mám FSH 20 a vždy 4 vyrostli i se oplodnili,jen máme problém v tom,že je musíme dávat na PGD a potom nám zbydou 2 zdravé,jinak by to bylo ok

verunkadar
21. dub 2016

@xyrina Pronatal Kolin

verunkadar
21. dub 2016

@pozi pevně v to věřím, snad budu moci skoro manželovi dát takový malý dárek před svatbou 🙂. A jsem ráda, že tyto diskuze jsou. Aspon člověk ví, že v tom není sám.

pozi
21. dub 2016

@verunkadar to víš že jo,bude to v pohodě,kolik stimuluješ?

pozi
21. dub 2016

@verunkadar teď koukám,že ještě asi nic nemáš,já jsem měla poprvé Puregon 300 j. a teď podruhé Gonal nejdřív 300 5 dní a pak mi to zvedli na 375 6 dní a k tomu Synarel sprej

verunkadar
21. dub 2016

@pozi zatím mi jen říkali cenu za léky okolo 4 500 Kč. Ale co, to nevím. Muzu už jit stimulovat teď, ale ještě ten měsíc počkám. Pojišťovna vše schválila,testy všechny jsou. Zavidim, že máš jedno mimčo už.

zuzanaxx
22. dub 2016

Holky, jsem z těch ET, KET, IUI už úplně zblblá: Po IUI nemám žádné omezení, že? Ještě jsem se pořád nedostala k umytí oken...😉

tehulka1167
22. dub 2016

@zuzanaxx Dobrý ranko s dobrým čajkem báby radnický, ale stejne se trosku opatruj... 😉

zuzanaxx
22. dub 2016

@tehulka1167 včera byla v tv reportáž o bábě radnické...takže žádná okna...jupí...😂

tehulka1167
22. dub 2016

@zuzanaxx fakt? 🙂

zuzanaxx
22. dub 2016

@tehulka1167 jj, v Gejzíru na ČT 1, ale jen krátká. Koukni na videoarchív ČT.

zuzanaxx
22. dub 2016

Asi té firmě, co vyrábí Utrogestan, přepíšu příbalový leták. Vůbec tam neuvádí vedlejší účinky jako bolesti a rozpraskané žilky prsou, motolice, náběhy na migrénu, tlaky v podbřišku, pocity na zvracení...proč to všechno podstupujeme my a chlapi si tak max zajdou na odber do kabinky s hezkými časopisy? 😁

tehulka1167
22. dub 2016

@zuzanaxx chlapi k tomu příjdou jednodušše 😀 ale já ti nevím me nic neni,jen lehce. Ty budes těhu určitě 🙂

zuzanaxx
22. dub 2016

@tehulka1167 5DPO je na příznaky brzo, ne? A pak ti ten tvůj na to odpoví, že si vymýšlíš...to mam nejradši...😁

zuzanaxx
22. dub 2016

Četla jsem, že na uhnizďování je do fé chilli. Nezkoušely jste to? Zajímalo by mě, jestli je možné ho brát i po KET nebo jen do ovulky...

tehulka1167
22. dub 2016

@zuzanaxx ano chilli a ananas. 5 dní po ovulaci.

zuzanaxx
22. dub 2016

@tehulka1167 dá se koupit v tabletách třeba v lékarně? Dneska jsem právě 5DPO, stíhám...😉

xyrina
22. dub 2016

@zuzanaxx. Možná kdyby ta firma měla vypsat všechny vedlejší účinky, tak bychom nepouzily jedinou kuličku 🙂 🙂

tehulka1167
22. dub 2016

@zuzanaxx jooo dá,já si kupovala Bromeline a chili je jako kayenský pepř.

zuzanaxx
22. dub 2016

@tehulka1167 tak u nás b lékármě to neměli, tak jdu na chilli natural 😂

tehulka1167
22. dub 2016

@zuzanaxx Ten ananas mi objednávala.

pozi
22. dub 2016

@verunkadar jo mimčo,přerostlý,v květnu mu bude 11 a je bohužel postižený,takže bych k tomu chtěla zdravý 😉

pozi
22. dub 2016

@zuzanaxx počkej,při pití čaje báby Rad.. se nemají mýt okna?Já spíš myslím,jestli ty nejsi těhule,všechny ty příznaky bych na to tipla,k utrouši už mi to nějak nesedí,já jsem teda taky nic takového neměla kromě nafukování

pozi
22. dub 2016

no a jinak mi rovnou doktorka při předepisování Estrofemu říkala,ať ty nežádoucí účinky ani nečtu,že jich je tam spousta.Takže chilli a ananas,no zajímavá kombinace,já to dám asi v naturalu,posypu ananas trochou chilli a je to to stejné,ne?

Strana