Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@pozi mám AMH 0.4. Já se modlim,aby nějaké vajíčko získali a aby se oplodnilo.
@pozi a rozhodla jsem se i přes doporučení, že ne. Že si necham vložit dvě vajíčka, když tedy budou O.K. Asi to umělé působí na každého jinak, tak se modlim,aby můj prubeh byl také dobrý.
@verunkadar To se nedivím, že se modlíš. S mým Amh 0,57 mi doktor oznámil, že doufá aspoň v jedno vajíčko. A bylo jedno. Ale si nebylo geneticky v pořádku, když se uhnízdilo jen prý na 2-3 dny. Měla jsem trvat na 5-ti denní kultivaci. Ach jo. Asi bych ušetřila peníze za transfér.
@xyrina takhle teda by to doktor neměl podat. Mně spíše pomohlo to, že mi řekl, že me pořádně nastimuluji a ty vajíčka tam budou. Že tam byla i žena a měla skoro nulové a vyndali ji 4 vajíčka a všechna dobrá. Já jsem ráda,ze FSH mám dobré a ostatní hormony také. Já věřím, že se stane zázrak a ono to bude dobré.
@verunkadar Stalo se. A kde chodíš?
@verunkadar určitě tam budou,sice jich nebude moc,ale budou tam 😉 ještě to není tak hrozné,já mám FSH 20 a vždy 4 vyrostli i se oplodnili,jen máme problém v tom,že je musíme dávat na PGD a potom nám zbydou 2 zdravé,jinak by to bylo ok
@xyrina Pronatal Kolin
@pozi pevně v to věřím, snad budu moci skoro manželovi dát takový malý dárek před svatbou 🙂. A jsem ráda, že tyto diskuze jsou. Aspon člověk ví, že v tom není sám.
@verunkadar to víš že jo,bude to v pohodě,kolik stimuluješ?
@verunkadar teď koukám,že ještě asi nic nemáš,já jsem měla poprvé Puregon 300 j. a teď podruhé Gonal nejdřív 300 5 dní a pak mi to zvedli na 375 6 dní a k tomu Synarel sprej
@pozi zatím mi jen říkali cenu za léky okolo 4 500 Kč. Ale co, to nevím. Muzu už jit stimulovat teď, ale ještě ten měsíc počkám. Pojišťovna vše schválila,testy všechny jsou. Zavidim, že máš jedno mimčo už.
Holky, jsem z těch ET, KET, IUI už úplně zblblá: Po IUI nemám žádné omezení, že? Ještě jsem se pořád nedostala k umytí oken...😉
@zuzanaxx Dobrý ranko s dobrým čajkem báby radnický, ale stejne se trosku opatruj... 😉
@tehulka1167 včera byla v tv reportáž o bábě radnické...takže žádná okna...jupí...😂
@zuzanaxx fakt? 🙂
@tehulka1167 jj, v Gejzíru na ČT 1, ale jen krátká. Koukni na videoarchív ČT.
Asi té firmě, co vyrábí Utrogestan, přepíšu příbalový leták. Vůbec tam neuvádí vedlejší účinky jako bolesti a rozpraskané žilky prsou, motolice, náběhy na migrénu, tlaky v podbřišku, pocity na zvracení...proč to všechno podstupujeme my a chlapi si tak max zajdou na odber do kabinky s hezkými časopisy? 😁
@zuzanaxx chlapi k tomu příjdou jednodušše 😀 ale já ti nevím me nic neni,jen lehce. Ty budes těhu určitě 🙂
@tehulka1167 5DPO je na příznaky brzo, ne? A pak ti ten tvůj na to odpoví, že si vymýšlíš...to mam nejradši...😁
Četla jsem, že na uhnizďování je do fé chilli. Nezkoušely jste to? Zajímalo by mě, jestli je možné ho brát i po KET nebo jen do ovulky...
@zuzanaxx ano chilli a ananas. 5 dní po ovulaci.
@tehulka1167 dá se koupit v tabletách třeba v lékarně? Dneska jsem právě 5DPO, stíhám...😉
@zuzanaxx jooo dá,já si kupovala Bromeline a chili je jako kayenský pepř.
@tehulka1167 tak u nás b lékármě to neměli, tak jdu na chilli natural 😂
@zuzanaxx Ten ananas mi objednávala.
@verunkadar jo mimčo,přerostlý,v květnu mu bude 11 a je bohužel postižený,takže bych k tomu chtěla zdravý 😉
no a jinak mi rovnou doktorka při předepisování Estrofemu říkala,ať ty nežádoucí účinky ani nečtu,že jich je tam spousta.Takže chilli a ananas,no zajímavá kombinace,já to dám asi v naturalu,posypu ananas trochou chilli a je to to stejné,ne?

@verunkadar kolik máš AMH?Já 0,23 a při každém IVF 4 vajucha,jenže do 5. dne vydrželi jen 2 podruhé a poprvé 1.A po hormonech jsem já osobně nepřibrala nic,jen je člověk nafouklý