Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@tehulka1167 tak jsem si koupila v lekarne nejaky drazsi test s citlivosti 25 a druha carka mi tam vybehla hned a vyrazna.hned na to jsem si udelala obyc mamatest 10 a carka porad stejne slaba..nechapu to..😀
@michalinka89 Já bych řekla,že je to velice pěkný 🙂
Jen nechapu,jakto,ze na desitkach neni skoro nic videt..a nesili to..
@michalinka89 jojo,ale už jsem tu o tom taky četla...
@michalinka89 já bych řekla, že je jedno na kterém, hlavně že je... 😉
@tehulka1167 a nevis jak to nakonec dopadlo?jakemu testu verit?
@michalinka89 když pročteš diskuze tak strašně ženský nadávaj na mamatesty....zkus třeba Dr. Maxe ten je hodně spolehlivej. Ale čárky máš pěkný 🙂
@tehulka1167 já mám nejraději Best 2
Uz asi testovat nebudu..nemam na to nervy 😀 v pondeli jdu na krev,tak uvidim.ale fakt jsem zvedava.kazdy test ukazuje neco jineho 😁😁😁
@zuzanaxx ten neznám, u nás ho nemaj.
@michalinka89 hlavne je, ze tie ciarocky tam su! Tym padom sa v maternici nieco krasneho odohrava. Daj tomu cas, uzivaj si ten super pocit s ciarociek a v pondelok sa to rozluskne a pevne verim, ze k tvojm dobru 🙂
Prajem pekny vikend 😵
@sisul_ka dekuji za povzbuzeni..ani po prvnim ET jsem nebyla tak nervozni jak ted☺ taky preju pohodovy vikend 😉
@sisul_ka dekuji za povzbuzeni..ani po prvnim ET jsem nebyla tak nervozni jak ted☺ taky preju pohodovy vikend 😉
Holky, kdy máte termíny KET? Já v druhé půli května...za dlouho.... 😒
@zuzanaxx Ty už ho nebudeš potřebovat 🙂 Já jdu ted v pondělí 🙂
@tehulka1167 budu...podle příznaků jsem totiž těhotná každý měsíc...už to mám vsugerované. Jsem profesionální těhule - prozatím bezdětná... 😀
@zuzanaxx nápodobně 😀
Dievcata, kolko stoji TT dr.Max a Best2 ? A kolko testov je v jednom baleni? Dakujem 🙂
@zuzanaxx Já taky druha pulka května 🙂
Holčičky, , jsem moc pozitivne naladena. Už at je pondělí. 🙂 ještě si udělám cajik tak za pul hodinky. Včera vecer se mi uz nechtělo. Cibule zasazena. Zítra setru atd. A pak na to prdim.

@pozi mydlela jsem, že nesmím mýt okna, je to náročné, co kdybych byla fakt těhu 😃 ještě k tomu mě přepadla hrozná žravka....snědla jsem rak čtvrt kila korbačíků...a k tomu chilli 😆