Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@michalinka89 já myslím,že čárka tam je pěkná,jen mě zaráží,že ten citlivější nic moc,ale určitě to bude vše ok,dej vědět,jak dopadneš 😉
@tehulka1167 tfuj, tfuj, tfuj...držím palce... 😉
@pozi to me prave zarazi taky.desitkove nic a citlivost 25 a krasne carky..tohle se mi jeste nikdy nestalo☺☺zitra dam vedet😉
@zuzanaxx děkuji, akorát mě začal včera pobolívat zub 😠 a trošku kašlu. Holka je marod.
@tehulka1167 můj chlap taky...rýmečka a kašlíček...vypadá jako na smrtelné posteli. Podej, uvař, polož, přikryj...ale vitamíny nebo bylinky do něj nedostanu... 🙂
@zuzanaxx 😀 😀 😀
holky, u nás poletuje sníh 😒
@michalinka89 bud uplne klidna. Mamatesty jsou proste smejdy. Ja tam mela porad stejne divny carky a na testu z dr. max mi krasne silily. A jsem ted ve 12. tydnu 😉
@tehulka1167 u vás je kde? Já jsem kousek od Ostravy a tady dost prší...
Holky a jdete na KET v nativu nebo se stimulací? Mě ten první čeká v nativu. Co je lepší?
Já jdu v nativu,protože sliznice je super vzdy a ovulace taky. Takze nemam důvod se stimulaci. U nás je u Vrchlabí- Krkonoše.
@tehulka1167 ať ti to zítra všechno dobře dopadne, budu držet pěsti 😉
@vvercatkoo děkuju 🙂
@tehulka1167 tak už to máš za sebou?
@zuzanaxx Az v půl jedny mame byt v Praze. 🙂
@tehulka1167 fakt? U nás je to vždycky ráno...
@zuzanaxx my bud na pul jedenáctý nebo půl jedny. Dnes v pul jedny. Jsem nervozni jako prase,ale zaroven strašně pozitivní. 🙂
@tehulka1167 sme s tebou 🙂 a posielam srdiecko 🙂
@tehulka1167 držím vše co jde,ať to klapne 😉
@pozi 🙂 děkujuu
@sisul_ka 🙂 děkuju

@tehulka1167 to ti věřím,já už se taky začínám pomalu těšit,budu vyhlížet ms a ty hlavně,že už máš vše hotovo,teď už jen pohoda..já se už taky připravuji na čajík 😉