Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
dnešní kontrola u Dr. mě nepotěšila. Těhotná jsem, srdeční ozvy nejsou vidět, ale nemám nic házet do žita a na další kontrolu jdu příští úterý. Tyhle čekací doby jsou úplně hrozný, toho času na přemýšlení... Držím holky všem palce a snad si vedete lépe po Ketech
@zuzanaxx bohužel mi ani nedokážou pořádně říct, jak je to s tt. Jak jsem šla na KET až 26DC, tak jsou z toho takový rozhozený. Upřímně byli i dost překvapený, že jsem se ukázala ve dveřích s tím, že mám pozitivní test... ani to moc nepřidá na nervech ☹ měřili asi 4x a pokaždé jiné velikosti embryjka... od 8 do 10,5mm. Nesnáším tu nejistotu a chtěla bych už vědět na čem jsem a ne zase čekat... hrozně moc obdivuji ty co to absolvují několikrát.
@pozi holka já ani sama nevím ☹ poslední MS 6.3., KET 30.3. a byla to 5 blastocysta... takže ani netuším co jsem dnes, i Dr. to počítala a říkala, že to může mít každý jinak a zatím mám být v klidu, ale asi neví o čem mluví, protože klid je přesně to, co mi chybí, prý na to nemám myslet 😀
@cartago15 no já nevím,ale to by asi měla vědět,ne?To je podle mě na srdíčko brzo,počítám,že bys mohla být cca 4-5 týden a srdíčko mi říkali,že bývá tak kolem 5.týdne,ale nevím,měli by ti říct oni,já jsem byla těhotná jen 1 a to taky stálo za to,když jsem chtěla potvrdit těhu,tak se mě doktorka drze zeptala a proč?Přijďte si ve 3. měsíci pro průkazku.No ale to jsem byla přirozeně a od té doby mám doktorku jinou,takže jen podle toho,co mi řekli v caru že po pozitivním testu se mám objednat za 3 týdny na uz na srdíčko,že by už mělo být,takže mi to vychází pomalu až na 6.týden,když to spočítám se vším všudy 😉 Jim se to řekne,zůstaňte v klidu 😠
@pozi jj, její, že taky neví v kolikátém jsem přesně, kvůli posunu KETu vzhledem k přípravě sliznice mi taky nedává smysl... zase ale měřila od 8mm do 10mm velikost váčku, kde byl i žloutek. Fakt jsem z toho akorát víc naštvaná z toho jejich přístupu. Hlavně se nenervujte a uvidíme se příští pondělí ☹
@xyrina no nez se nam zadaril syn, tak jsme za vsechny pokusy daly cca 250 tis. Ale v tomhle jsme byli vzdy zajedno.
@pozi garantuji pouze dve embrya nejvyssi kvality. U syna jsme dve zavedli, chytlo se jedno a jedno jsme mrazili, ale to uz nebylo tak kvalitni a KET nevysel. Ted jsme meli tech nejvyssi kvality 5 🙂. Manzelovi se totiz hodne zlepsil spermiogram, coz ovlivnuje embrya od toho 3. dne. Zavadeli jsme 1, takze jeste mame 4 krasne mrazacky.
Kazdopadne za vsechny ty prachy to stoji, ale mame to velke stesti, ze jsme si to mohli dovolit, i kdyz jsme samozrejme museli setrit. Znam i pary, co si brali pujcky ☹.
@pozi diky moc holky za komenty, porad pocitam a pocitam, a v tom pripade nechapu tu velikost co mi namerila na utz a dala mi obrazek kde je 10mm, vetsinou holky resi, ze jsou prcci mensi a ja bych asi resila problem opacny koukam... Fakt z toho mam hlavu jak patraci balon :( dal bych za mimi posledni korunu, ale tyhle nervy jsou strasny
@misha83 no tak alespoň nějaká garance,ale ještě vám pár zbylo,tak se třeba ještě budou hodit,každopádně gratuluji,že to klaplo,snad se nám podaří,případně i s tou dárkyní,ale zatím doufám ještě ve svoje, i když čas je neúprosný a AMH se mi spíše snížilo po 2 IVF,ale uvidíme,necháme to osudu,každopádně díky za info,je to stejně věc,že něco takového již může být a může pomoct i 3.osoba
@misha83 no právě mám pocit,že tu hranici máme pomalu před sebou,vzhledem k mému AMH a k tomu,že jsem přenašečka vady a musí dělat ještě selekci toho mála co mám se nám početní stavy oplodněných embrijek rapidně snižují.Uvidíme,zatím mě čeká snad KET a případně jsme domluvení na ještě 3.IVF s mýma a pak uvidíme,doufám,že na to nedojde,ale člověk je rád za to,že to jde i jinak.A díík 🙂
@tehulka1167 ahojky, tak jak jsi včera dopadla? Myslela jsem na tebe 😉
@vvercatkoo domů jsme přijeli až po pátý hodině. Museli rozmrazit dvě embrya jedno to nevydrželo a druhý už se klubalo ven 😀 tak uvidíme.
@tehulka1167 tak držím pěsti 😀 . já to mám dnes dostat a pořád nic ☹
@vvercatkoo a jak to budeš mít dál až to dostaneš?
@tehulka1167 jdu na tu hysteroskopie a hned další pokus, aspoň tak to říkal doktor
@vvercatkoo tak se to aspon pohne. 🙂 A to budeš mít IVF v nativu?
@tehulka1167 a uvidis, ze o devet mesiacov sa bude naozaj klubat von 🙂 Drzim moooooc palce!!!!
@sisul_ka 😀 keeeeež by 🙂

@xyrina uz ano, na zacatku jsem mela hematom a byla jsem par dnu v nemocnici, ale ted uz je pryc. Mela jsem to i u syna. Tehotenstvi je uplne jine nez se synem, byva mi dost spatne. Ale to je uplne nic, aspon vim, ze tam ten poklad je 🙂.