icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

vvercatkoo
26. dub 2016

@tehulka1167 tak už to přišlo 😀 jdu volat. Jj v náručí, to mi totiž nejvíc vyhovuje. Doktor zjistil, že mě tělo nesnese tolik chemie 😀

vvercatkoo
26. dub 2016

tak na hysteroskopii jsem objednana na pondeli

cartago15
26. dub 2016

@tehulka1167 držím palce 🙂

tehulka1167
26. dub 2016

@vvercatkoo Paráda 🙂
@cartago15 děkuju.🙂

pozi
26. dub 2016

@tehulka1167 tak ať už to klapne,jedno teda nevydrželo?To jsi mě nepotěšila,bojím se,aby to naše to zvládlo,snad jo a ty odpočívat a pohoda,jak je?Transfer teda v pohodě?

pozi
26. dub 2016

@vvercatkoo tak už jsi se dočkala?Konečně,viď?To je samé čekání..Mě dnes začalo pobolívat břicho jako na ms,tak uvidíme

tehulka1167
26. dub 2016

@pozi No jo tady je vidět jak je opravdu každý IVF jiný. Při prvním jsme měli 4 zamražený a všechny se krásně rozmrazili. No a ted jedno nevydrželo a druhý nádherný 🙂

zuzanaxx
26. dub 2016

Holky, já mám zmražené jen jedno, neděste mě...

tehulka1167
26. dub 2016

@zuzanaxx no já jsem to taky absolutně nečekala,když předtím jsem s tím rozmrazovaním měla jen tu nejlepší zkušenost...

tehulka1167
26. dub 2016

@pozi Jinak zase jsem prý byla málo napitá a blbě viděl dělohu,vlastně vůbec.. 😒

leoseeeek
26. dub 2016

Ahojte holky. Je tu nekdo po ET a ceka, tak jak ja? Jsem 10 den a zkusila jsem test, hmmm, nevysel. Mam v sobe dve bublinky, po tri denni kultivaci. A mate nekdo zkusenosti s IVF ve Zline? Je to me prvni IVF.

tehulka1167
26. dub 2016

@leoseeeek Ahoj, 10 den třídenních prcků je brzy na test. Já byla včera na Ket,celkem pátý pokus.

cartago15
26. dub 2016

@leoseeeek já dělala 13 den po KET a čárka byla hodně slaboučká pěkná byla až 16, ale kdo by to vydržel do té doby 🤐

leoseeeek
26. dub 2016

Ahaaa...no ja uz jsem z toho cekani uplne marna 🙂 ...takze to jeste nemam vzdavat? ;) ...a to jsem mela od sve polovicky zakazane si delat test 🙂)) . A chodite holky nektera do Zlina?

leoseeeek
26. dub 2016

@tehulka1167 jinak teda paty pokus ?! Ja silim z toho prvniho. Mooooc ti drzim palce ;)

cartago15
26. dub 2016

Praha Pronatal. Určitě to nevzdávej, počkej 14 dní aspoň, já vždy kupuji dva druhy testů a kdybych mohla koupím celou lékárnu 🙂

leoseeeek
26. dub 2016

@cartago15 tak to ja si uz ted pockam na krev 🙂 ...jdu na ni ve ctvrtek

tehulka1167
26. dub 2016

@leoseeeek já taky
pronatal Praha 🙂

leoseeeek
26. dub 2016

Jinak my zadne mrazacky nemame :( ...byly jen tri a z toho dve se podarily.... Zareagoval mi jen jeden vajecnik, sperma taky zadna hitparada, tak jsem zvedava... Jestli by vubec u nas mohl byt pokus dve. Zbytek sperma se zamrazil s tim, ze nevime, zda bude po rozmrazeni jeste k pouziti...

pozi
26. dub 2016

@leoseeeek taky bych asi počkala na krev,ale kdo to má vydržet,taky jsem měla zakázáno testovat,takže jsem mu ani neříkala,že je negativní,i když 12.den už jsem mu nastínila,ať se připraví,že to nevyšlo,ale stejně čekal,co krev.1,pokus jsem obrečela víc než neúspěch 2. IVF,asi si člověk zvykne,u tebe je ale brzy,3 denní mají na zavrtání čas 😉

pozi
26. dub 2016

@tehulka1167 no já jsem o transferu pomalu ani nevěděla při prvním a při druhým jsem se svíjela,jak mi tlačili uz na močák,protože dr. lezl katetr do jizvy po císaři,takže to bylo dlouhý a já měla močák teda fakt plný.Tak ať se pořádně zavrtá 😉 silák jeden

pozi
26. dub 2016

@zuzanaxx já mám taky jen jedno zamražené,tak se toho taky trochu bojím ☹ ale musíme doufat,že to dají,jinou šanci nemám,jedině 3.IVF na podzim,dřív to nedám ani finančně

leoseeeek
26. dub 2016

No, ono je to fakt silene, to cekani.... A verim tomu, ze pokud to neklapne, taky to obrecim a jak :( ... Na ET jsem byla s pani, ktera sla jiz po sedme a ja obdivovala jeji optimismus...
Takze holky hlavy vzhuru, musi nam to vyjit vsem 🙂

leoseeeek
26. dub 2016

@pozi ani nemluv...ty prachy des !!! Drzim ti palce !!! 🙂 urco to klapne ;)

pozi
26. dub 2016

@leoseeeek no je to síla,proto mám IVF cca po půl roce a to nám poprvé nezbylo nic na zamražení,až při druhém 1 sněhurka,na kterou se teď budu chystat,takže ty nevěš hlavu a hlavně v pohodě 😉 ale ono se to řekne,já jsem v tomhle nervák

cartago15
26. dub 2016

já měla 6x IUI a už ty mě celkem pokaždé vzaly, všechny ty léky co do mě cpou a že jich mám požehnaně a ty jejich super účinky a představa 7 KETů nebo ETů? To už je hrdinský výkon u mě. Ještě 3 zmrzliny v mrazáku a před dalším IVF si hodlám dám pauzu.

pozi
26. dub 2016

@cartago15 no jo,ty si pauzu dát můžeš,tebe netlačí věk,ale mě je 37 a musím ty pokusy stihnout do 39 a pokud půjdem do darovaných na poslední pokus,tak pauza max.rok,abych naspořila,případně vykradla banku,nejde do toho někdo se mnou?stačila by menší pošta 😎 ale je fakt,že to už je pomalu na ocenění-7 pokusů,uf

leoseeeek
26. dub 2016

Budu se snazit byt optimista ;) , ale uz se vidim ve ctvrtek, jak budu cekat na vysledek krve 🙂 ... Takze ve ctvrtek odpoledne kdyztak potvrdim ucast na tu malou postu. Jelikoz veta IVF 3x zdarma je kalamitni. Nas prvni pokus stal doplatek 38 000,- ...samozrejme taky to mam za par, je mi 37 ...uffff

pozi
26. dub 2016

@leoseeeek no to každdopádně dej vědět,ať už je to pozitivní nebo negativní.38000 je teda dost,za to jsme měli pokusy 2-první cca 15000 a druhý i se zmražením jednoho kouska 22000.Taky 37?No to už bys měla být zasloužilá matka,co se stalo?

leoseeeek
26. dub 2016

No, ja mam 20 leteho syna (v 16letech) , no a ted jsem s pritelem, ktery deti nema, ale je vozickar, tak je to takove komplikovanejsi. Odber spermii cca 15tis.

Strana