icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

misha83
25. dub 2016

@xyrina uz ano, na zacatku jsem mela hematom a byla jsem par dnu v nemocnici, ale ted uz je pryc. Mela jsem to i u syna. Tehotenstvi je uplne jine nez se synem, byva mi dost spatne. Ale to je uplne nic, aspon vim, ze tam ten poklad je 🙂.

pozi
25. dub 2016

@zuzanaxx no to se vykurýruj,ať jsi v pohodě 😉

pozi
25. dub 2016

@misha83 tak se vám povedlo s DV?Kolikátý pokus?Taky jsme tuto možnost začali zvažovat,ale 50 tis. je 50 tis. a zatím jsem měla 4 vajucha,i když do konce vydrželo 1 a stejně nic ☹

misha83
25. dub 2016

@pozi s DV vzdy hned. Syn je 8. pokus celkem, ale s DV hned prvni. Pak KET nevysel. A nyni opet cerstve DV a tehotenstvi. Ted uz jsme to nemeli ani na pojistovnu, takze i s leky a mrazenim 107 tis. ☹

zuzanaxx
25. dub 2016

@misha83 ty v...to je pálka!

cartago15
25. dub 2016

dnešní kontrola u Dr. mě nepotěšila. Těhotná jsem, srdeční ozvy nejsou vidět, ale nemám nic házet do žita a na další kontrolu jdu příští úterý. Tyhle čekací doby jsou úplně hrozný, toho času na přemýšlení... Držím holky všem palce a snad si vedete lépe po Ketech

zuzanaxx
25. dub 2016

@cartago15 držím palce...celé je to jen o nervech a čekání:na pozitivní test, na pozitivní hcg z krve, na UTZ, na ozvy...kdo to má vydržet???

xyrina
25. dub 2016

@misha83 Hlavně že to vyšlo. Těch peněz. Já myslím, že mám hlavně strach, že kdyby to za ty peníze nevyšlo, že by mi to manžel při nějakých dohadovackach furt připomínal ☹ Kdyby tak byla jistota, že to klapne.

cartago15
25. dub 2016

@zuzanaxx bohužel mi ani nedokážou pořádně říct, jak je to s tt. Jak jsem šla na KET až 26DC, tak jsou z toho takový rozhozený. Upřímně byli i dost překvapený, že jsem se ukázala ve dveřích s tím, že mám pozitivní test... ani to moc nepřidá na nervech ☹ měřili asi 4x a pokaždé jiné velikosti embryjka... od 8 do 10,5mm. Nesnáším tu nejistotu a chtěla bych už vědět na čem jsem a ne zase čekat... hrozně moc obdivuji ty co to absolvují několikrát.

pozi
25. dub 2016

@misha83 jj,taky mi tak říkala cenu bez hrazení poj.,já bych dala možná poslední pokus hrazený pojišťovnou na DV,ale fakt 50 tis. jen tak neseženu,hlavně,že se vám podařilo na poprvé,to bych se zbláznila,kdyby ne,dávají alespoň nějaké záruky?A vám teda zbyly i embrijka zamrazená?

pozi
25. dub 2016

@cartago15 no tak to je něco,je fakt síla to čekání na něco,člověk chce vědět,na čem je a ještě když to popisuješ,jak vždy jiné rozměry,koukají na tebe,že máš vůbec pozitivní test apod.Kolikátý bys teď měla být?

cartago15
25. dub 2016

@pozi holka já ani sama nevím ☹ poslední MS 6.3., KET 30.3. a byla to 5 blastocysta... takže ani netuším co jsem dnes, i Dr. to počítala a říkala, že to může mít každý jinak a zatím mám být v klidu, ale asi neví o čem mluví, protože klid je přesně to, co mi chybí, prý na to nemám myslet 😀

pozi
25. dub 2016

@cartago15 no já nevím,ale to by asi měla vědět,ne?To je podle mě na srdíčko brzo,počítám,že bys mohla být cca 4-5 týden a srdíčko mi říkali,že bývá tak kolem 5.týdne,ale nevím,měli by ti říct oni,já jsem byla těhotná jen 1 a to taky stálo za to,když jsem chtěla potvrdit těhu,tak se mě doktorka drze zeptala a proč?Přijďte si ve 3. měsíci pro průkazku.No ale to jsem byla přirozeně a od té doby mám doktorku jinou,takže jen podle toho,co mi řekli v caru že po pozitivním testu se mám objednat za 3 týdny na uz na srdíčko,že by už mělo být,takže mi to vychází pomalu až na 6.týden,když to spočítám se vším všudy 😉 Jim se to řekne,zůstaňte v klidu 😠

cartago15
25. dub 2016

@pozi jj, její, že taky neví v kolikátém jsem přesně, kvůli posunu KETu vzhledem k přípravě sliznice mi taky nedává smysl... zase ale měřila od 8mm do 10mm velikost váčku, kde byl i žloutek. Fakt jsem z toho akorát víc naštvaná z toho jejich přístupu. Hlavně se nenervujte a uvidíme se příští pondělí ☹

pozi
25. dub 2016

@cartago15 tak to je snad jedno,kdy jsi měla KET,hlavně,že byla 5 dní blasto + od KETu,takže nevím,co na tom nevidí,to chodíš do caru nebo normálně na gyndu?Já se v těch doktorech někdy nevyznám,jeden to a druhý zas něco jiného

misha83
25. dub 2016

@xyrina no nez se nam zadaril syn, tak jsme za vsechny pokusy daly cca 250 tis. Ale v tomhle jsme byli vzdy zajedno.

@pozi garantuji pouze dve embrya nejvyssi kvality. U syna jsme dve zavedli, chytlo se jedno a jedno jsme mrazili, ale to uz nebylo tak kvalitni a KET nevysel. Ted jsme meli tech nejvyssi kvality 5 🙂. Manzelovi se totiz hodne zlepsil spermiogram, coz ovlivnuje embrya od toho 3. dne. Zavadeli jsme 1, takze jeste mame 4 krasne mrazacky.

Kazdopadne za vsechny ty prachy to stoji, ale mame to velke stesti, ze jsme si to mohli dovolit, i kdyz jsme samozrejme museli setrit. Znam i pary, co si brali pujcky ☹.

misha83
25. dub 2016

@pozi jo a s pojistovnou jsme tehdy doplaceli cca 40 tis.

misha83
25. dub 2016

@cartago15 tak dle data KET jsi nyni v patem tydnu, cca 4+3, takze to je vazne cas jeste klidne 2 tydny na srdicko. Samozrejme zalezi jak miminko roste, to se pak muze stari tehotenstvi posunout, ale to by doktorka mela vedet 🙂.

cartago15
25. dub 2016

@misha83

@pozi diky moc holky za komenty, porad pocitam a pocitam, a v tom pripade nechapu tu velikost co mi namerila na utz a dala mi obrazek kde je 10mm, vetsinou holky resi, ze jsou prcci mensi a ja bych asi resila problem opacny koukam... Fakt z toho mam hlavu jak patraci balon :( dal bych za mimi posledni korunu, ale tyhle nervy jsou strasny

pozi
25. dub 2016

@misha83 no tak alespoň nějaká garance,ale ještě vám pár zbylo,tak se třeba ještě budou hodit,každopádně gratuluji,že to klaplo,snad se nám podaří,případně i s tou dárkyní,ale zatím doufám ještě ve svoje, i když čas je neúprosný a AMH se mi spíše snížilo po 2 IVF,ale uvidíme,necháme to osudu,každopádně díky za info,je to stejně věc,že něco takového již může být a může pomoct i 3.osoba

misha83
25. dub 2016

@pozi kazdy ma tu hranici jinde. My zkouseli s mymi a najednou jsme oba rekli stop. Ale to si clovek nenaplanuje, kdy dojdou sily, chut nebo penize. Drzim moc pesti.

pozi
25. dub 2016

@misha83 no právě mám pocit,že tu hranici máme pomalu před sebou,vzhledem k mému AMH a k tomu,že jsem přenašečka vady a musí dělat ještě selekci toho mála co mám se nám početní stavy oplodněných embrijek rapidně snižují.Uvidíme,zatím mě čeká snad KET a případně jsme domluvení na ještě 3.IVF s mýma a pak uvidíme,doufám,že na to nedojde,ale člověk je rád za to,že to jde i jinak.A díík 🙂

vvercatkoo
26. dub 2016

@tehulka1167 ahojky, tak jak jsi včera dopadla? Myslela jsem na tebe 😉

tehulka1167
26. dub 2016

@vvercatkoo domů jsme přijeli až po pátý hodině. Museli rozmrazit dvě embrya jedno to nevydrželo a druhý už se klubalo ven 😀 tak uvidíme.

vvercatkoo
26. dub 2016

@tehulka1167 tak držím pěsti 😀 . já to mám dnes dostat a pořád nic ☹

tehulka1167
26. dub 2016

@vvercatkoo a jak to budeš mít dál až to dostaneš?

vvercatkoo
26. dub 2016

@tehulka1167 jdu na tu hysteroskopie a hned další pokus, aspoň tak to říkal doktor

tehulka1167
26. dub 2016

@vvercatkoo tak se to aspon pohne. 🙂 A to budeš mít IVF v nativu?

sisul_ka
26. dub 2016

@tehulka1167 a uvidis, ze o devet mesiacov sa bude naozaj klubat von 🙂 Drzim moooooc palce!!!!

tehulka1167
26. dub 2016

@sisul_ka 😀 keeeeež by 🙂

Strana