Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
tak na hysteroskopii jsem objednana na pondeli
@tehulka1167 držím palce 🙂
@vvercatkoo Paráda 🙂
@cartago15 děkuju.🙂
@tehulka1167 tak ať už to klapne,jedno teda nevydrželo?To jsi mě nepotěšila,bojím se,aby to naše to zvládlo,snad jo a ty odpočívat a pohoda,jak je?Transfer teda v pohodě?
@vvercatkoo tak už jsi se dočkala?Konečně,viď?To je samé čekání..Mě dnes začalo pobolívat břicho jako na ms,tak uvidíme
@pozi No jo tady je vidět jak je opravdu každý IVF jiný. Při prvním jsme měli 4 zamražený a všechny se krásně rozmrazili. No a ted jedno nevydrželo a druhý nádherný 🙂
Holky, já mám zmražené jen jedno, neděste mě...
@zuzanaxx no já jsem to taky absolutně nečekala,když předtím jsem s tím rozmrazovaním měla jen tu nejlepší zkušenost...
@pozi Jinak zase jsem prý byla málo napitá a blbě viděl dělohu,vlastně vůbec.. 😒
Ahojte holky. Je tu nekdo po ET a ceka, tak jak ja? Jsem 10 den a zkusila jsem test, hmmm, nevysel. Mam v sobe dve bublinky, po tri denni kultivaci. A mate nekdo zkusenosti s IVF ve Zline? Je to me prvni IVF.
@leoseeeek Ahoj, 10 den třídenních prcků je brzy na test. Já byla včera na Ket,celkem pátý pokus.
Ahaaa...no ja uz jsem z toho cekani uplne marna 🙂 ...takze to jeste nemam vzdavat? ;) ...a to jsem mela od sve polovicky zakazane si delat test 🙂)) . A chodite holky nektera do Zlina?
@tehulka1167 jinak teda paty pokus ?! Ja silim z toho prvniho. Mooooc ti drzim palce ;)
Praha Pronatal. Určitě to nevzdávej, počkej 14 dní aspoň, já vždy kupuji dva druhy testů a kdybych mohla koupím celou lékárnu 🙂
@leoseeeek já taky
pronatal Praha 🙂
Jinak my zadne mrazacky nemame :( ...byly jen tri a z toho dve se podarily.... Zareagoval mi jen jeden vajecnik, sperma taky zadna hitparada, tak jsem zvedava... Jestli by vubec u nas mohl byt pokus dve. Zbytek sperma se zamrazil s tim, ze nevime, zda bude po rozmrazeni jeste k pouziti...
@leoseeeek taky bych asi počkala na krev,ale kdo to má vydržet,taky jsem měla zakázáno testovat,takže jsem mu ani neříkala,že je negativní,i když 12.den už jsem mu nastínila,ať se připraví,že to nevyšlo,ale stejně čekal,co krev.1,pokus jsem obrečela víc než neúspěch 2. IVF,asi si člověk zvykne,u tebe je ale brzy,3 denní mají na zavrtání čas 😉
@tehulka1167 no já jsem o transferu pomalu ani nevěděla při prvním a při druhým jsem se svíjela,jak mi tlačili uz na močák,protože dr. lezl katetr do jizvy po císaři,takže to bylo dlouhý a já měla močák teda fakt plný.Tak ať se pořádně zavrtá 😉 silák jeden
No, ono je to fakt silene, to cekani.... A verim tomu, ze pokud to neklapne, taky to obrecim a jak :( ... Na ET jsem byla s pani, ktera sla jiz po sedme a ja obdivovala jeji optimismus...
Takze holky hlavy vzhuru, musi nam to vyjit vsem 🙂
já měla 6x IUI a už ty mě celkem pokaždé vzaly, všechny ty léky co do mě cpou a že jich mám požehnaně a ty jejich super účinky a představa 7 KETů nebo ETů? To už je hrdinský výkon u mě. Ještě 3 zmrzliny v mrazáku a před dalším IVF si hodlám dám pauzu.
@cartago15 no jo,ty si pauzu dát můžeš,tebe netlačí věk,ale mě je 37 a musím ty pokusy stihnout do 39 a pokud půjdem do darovaných na poslední pokus,tak pauza max.rok,abych naspořila,případně vykradla banku,nejde do toho někdo se mnou?stačila by menší pošta 😎 ale je fakt,že to už je pomalu na ocenění-7 pokusů,uf
Budu se snazit byt optimista ;) , ale uz se vidim ve ctvrtek, jak budu cekat na vysledek krve 🙂 ... Takze ve ctvrtek odpoledne kdyztak potvrdim ucast na tu malou postu. Jelikoz veta IVF 3x zdarma je kalamitni. Nas prvni pokus stal doplatek 38 000,- ...samozrejme taky to mam za par, je mi 37 ...uffff
No, ja mam 20 leteho syna (v 16letech) , no a ted jsem s pritelem, ktery deti nema, ale je vozickar, tak je to takove komplikovanejsi. Odber spermii cca 15tis.

@tehulka1167 tak už to přišlo 😀 jdu volat. Jj v náručí, to mi totiž nejvíc vyhovuje. Doktor zjistil, že mě tělo nesnese tolik chemie 😀