Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@michalinka89 nemáš problém s imunitou? Já měla dvě biochemka..Beru na potlacení imunity Medrol.
@michalinka89 to mi je velmi luto ☹ viem presne ako sa citis! Posielam vela sil a dobrej energie do dalsieho boja
@cartago15 🙂 tak taky bych si urcite vybrala osobne taky jine clenstvi, nez toto. Ale bohuzel... Takze doufam ve stesti 🙂 , protoze ono to asi je fakt i o stesti...a toho kralika bych delala, pac ty penize v tomto smeru jsou opravdu nekrestanske ...vrrr...a o psychice, kterou podstupujeme ani nemluvim ...
Dakujeeeem za srdiecko 🙂
@michalinka89 tak to mě mrzí,to je smolík,já teda nevím,co je biochemické,mě se ani nechytilo,ale nezávidím,radši ať se nechytá než ať je člověk zklamaný,tobě ta čárka nesílila?Nějak se nemůžu zorientovat 😉
tak to jsem třeba vůbec nevěděla o klinických studiích,pochybuji,že by se tam člověk s mým AMH dostal,nejsem pro ně perspektivní,ale zdarma by to bylo fajn,už takhle do sebe člověk fakt pere kde co,pak ten týden po vysazení všech hormonů stojí za to,ty depky,nálady apod.,to je síla.A uzákonit na 6 pokusů by to měli co nejdřív,ono zase cary z toho trochu vyrejžují víc,ale člověk nemá takový ten pocit,že musí v mém věku chvátat,aby to stihl 😉
@tehulka1167 bordelem doma se nevzrušuju,komu se to nelíbí,tak mi může uklidit,ty buď v pohodě,ať má čas se zavrtat 😉
@michalinka89 už vííím,měla jsi ten méně citlivý test silnější,já než si vzpomenu...jak dopadlo teda hcg z krve?
@tehulka1167 na imunologii mi nic nezjistila,ale preventivne jsem brala prednison..nepomohl..
@pozi hcg jsem mela jen 49.takze mam vsechno vysadit a cekat na ms..
@michalinka89 no jsou ženský co maj nizký hcg a roste pak a je to normální těhu. 😉 Kež by ti to rostlo 🙂
Holky, ja jsem v tomto uplny novacek a nejak se uz ztracim 🙂 ... Zitra jdu na krev a kontrolu po ET. Takze dle krve zjisti tu hladinu hcg a ona ma byt jaka? A kdyz jsem si delala tt po 10 dni, tri denni kultivace bylo teda fakt brzo? Takze se muze stat, ze by se mohlo zastestit ?
A proc nektere z nas maji tri denni, petidenni, dvoudenni emryja atd...
@leoseeeek pokud se embrya vyvíjí správně tak se pokračuje v kultivaci do páteho dne teda do blastocysty. A hlavně je jich víc tak je kultivují dýl. Hcg je ruzný,hlavně se musí ob dva dny zdvojnasobovat to je důležitý. Je jedno jestli začneš na 50 nebo 310 třeba,ale musí řádně stoupat. Jinak na netu jsou tabulky s hodnotama HCG
@tehulka1167 aha...jj...dekuji 🙂 , jdu koukat teda na tabulky ;)
@cartago15 nooo, tak my meli ze tri oplozene jen dve. Po 3denni kultivaci ET. 6 a 8 bunec.emryjka, zavedeny obe. Po ET jsem zacala 10den trosku spinit, spanikarila jsem a udelala test. Negativni, coz jsem teda obulela :( ... Od te doby nic, jen nekdy takove zaspineni bez krve. Tak uz chci vedet, co a jak, pac toto je fakt napor na psychiku ;) .Za palce moc dekuji 🙂 . Taky je drzim, a uplne vsem, co se na tuto cestu vydali !!!
Holky, co znamena to endometrium?
@leoseeeek proto ti zavedli už třídenní,protože jste jich měli málo,nám to kultivují do 5.dne,i když je jich málo,ale čeká se tam 2 dny na výsledek PGD na synovu vadu.To mi povídej,nápor na psychiku to je jako pr...,člověk by chtěl vědět,jak na tom je,ale vydrž už do zítra,kdy budeš mít z krve výsledek?Neboj,když se to nepovede napoprvé,tak to půjde napodruhé,i když u vás je problém i s bičíkovcema,jak já jim potvůrkám říkám,ale určitě něco doktoři vymyslí,vždyť už je tolik možností
@pozi...tak tak, zitra budu uz konecne vedet, na cem jsme ;)
Jeste aby se mi tam bublinky udrzely 🙂
@leoseeeek to je luxusní peřina. Já mám někdy i 14,ale to už taky není dobrý,když je velká sliznice. Přes těch 14.mm

@cartago15 no my jsme na tom obdobne 🙂 ...nam bylo receno pred ET, ze jsme takovy zvlastni par 🙂 🙂 ...