Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Ja zase, cim se blizi odber krve, nemuzu zaspat. Porad se jen budim... :/
@tehulka1167 ako som ti uz pisala na inej stranke, tak posluchni 😵
@tehulka1167 to jsem měla taky ☹ v práci se mi opravdu skvěle pracovalo 😀
@cartago15 Co ted stebou bude? Máš jít ještě na kontrolní HCG? Mě bolí břicho jak na menses.
Byla jsem na embryotransferu před 8 dny a začla jsem krvacet. A na test jdu až v pondělí a na krev. Tak z toho mám strach jestli něco není špatně.
@tehulka1167 já jsem to samé. Odpoledne nikdy nespím a teď se mi to stalo už po druhé 😎
@zuzanaxx nezkoušela jsi test uz? 🙂
@tehulka1167 jo, jsem hrozná...samozřejmě bílo, ale je to teprve 10 DPO, tak se tím uklidňuju. Ale mám pěkně ucpaný nos, bolí mě celé tělo a píchá vpravo v podbřišku. Asi jsem někde pěkně prochladla. A nemůžu si nic vzít, takže to řeším zázvorem, bylinkama a jedním paralenem na večer...ležíš poctivě?
@zuzanaxx no ležím,pač se mi chce pořád chrápat. 😀 Pak jdu s cubou ven a ke kotly a oběd jsem vařila,až v pět 😀
@tehulka1167 na vaření se vykašli, od čeho máš chlapa?
@zuzanaxx
@tehulka1167
i vy těhule,tady s váma je to jasný,já chci taky,hoďte sem nějaký těhu virus 😉
@pozi
@zuzanaxx
@tehulka1167 já taky 😀
@pozi
@tehulka1167 já těhotná nejsem, jenom nastydlá, protivná a teď i lenivá...a to máme jet v pátek s přítelovou firmou na prodloužený víkend do lázní...vůbec se mi nechce...
ahoj holky jsem 8 den po embryotransferu , ale dnes me bolí hrozne hlava a vše jako před menstruací. Nedalo mi to a udělal jsem si test a byl pozitivní. Mám se radovat nebo to je ještě pregnyl?
NO měla jsem 6-ti denní embryo tak snad se zadařilo, byl to druhý pokus a už jsem to nedávala hlavně ty injekce.A pregnyl jsem mela 5000.
@akin22 druhy pokus? Tak to nic není. To je paráda 🙂 injekce si picham od března non stop 😀 o praskach,ani nemluvím. A ted mam za sebou paty pokus.
@akin22 to máš z IVF nebo Ketu? A nějaký tehu příznaky máš? Na příznaky jsme tady nekrere prebornice 😀
@tehulka1167 na hcg jsem nebyla, na utz jdu v utery a do te doby kazdou minutu presvedcuju svoje unaveny telo, ze to proste nevzda, i kdyz utz rekne ze je to beznadeje. Ket byl 30.3. A prvni utz byl 25.4. Za ten posledni pul rok od zacatku ivf kdy v podstate jedu na maximalnich davkach leku nonstop uz jsem unavena.

ženy, já od včera jenom spim jako divá. Abnormální únava 😒