icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

cartago15
27. dub 2016

@akin22 gratuluju a drzim palce 🙂

tehulka1167
28. dub 2016

@cartago15 já vím, ono toho je moc a tělo si bude muset odpočinout. Je to náročný po všech stránkách ☹

leoseeeek
28. dub 2016

Tak, krev odebrana, za 1,5 hod.vysledek...

cartago15
28. dub 2016

@tehulka1167 jo jo, jsem ráda, že existují podobné stránky, protože málokdo se dokáže trochu vcítit do podobných věcí. Nehledě na to, že okolí o tom ve většině případů netuší a tak si není ani, kde postěžovat 🙂

tehulka1167
28. dub 2016

@cartago15 Tak to máš pravdu. Kdo tím neprojde,nepochopí a už vůbec není s kým si o tom pokecat. Tady jsem získala dost inormaci a je s kým o tom pokecat 🙂

pozi
28. dub 2016

@cartago to věřím,že už toho máš dost,já jsem měla pauzu aspoň půl roku od podzima do dalšího IVF,je třeba si odpočinout,přijít na jiné myšlenky a hlavně zbavit tělo všech léků,co do sebe pereme,taky jsem měla maximální dávky hormonů,injekce,Prednison a ten týden po vysazení všeho byl šílený,jak když mám absťák

pozi
28. dub 2016

@leoseeeek tak co,jak to dopadlo?

pozi
28. dub 2016

@akin22 jasně,tady si to přejeme všichni,jsme na stejné lodi,každý kvůli něčemu jinému,ale ve finále to vyjde nastejno,celým procesem si procházíme stejně 😉 Takže ať vše klape jak má 😉

cartago15
28. dub 2016

@pozi no když UTZ dopadne katastroficky, pořád mám ještě 3 zmrzliny, takže ani tak nemám moc výhledově brzkou pauzu. Ani nevím co na mě působí nejhůř, ale asi utrogestan a ty náplasti. Estrofem a prednison je jak třešnička na dortu 🙂

pozi
28. dub 2016

@cartago jj,na mě taky nejvíc působil utrogestan,Prednison je v pohodě,i když toho jsem se původně bála nejvíc,a jsem ráda,že nemusím píchat Clexane,to byl taky mazec,jehly tupý,bolelo to jako pr...,tak nemusíš na KET hned,ale zase to chce člověk zkusit,když už je má,my máme jen 1 sněhurku,takže když to neklapne,já si pauzu do podzima dám 😉

leoseeeek
28. dub 2016

Beeeeee 😭, tak u me prvni pokus nevysel 😭😭

cartago15
28. dub 2016

@leoseeeek to je mi líto ☹ ale upřímně ani nevím co je lepší, zda to nevyjde vůbec nebo to vyjde a není vidět srdíčko a pak čekat... víc pozitivního myšlení do dalšího pokusu kočko 🙂 já jsem šla na KET s tím, že prostě otěhotním a pak hned do práce, abych neměla myšlenky na draka

leoseeeek
28. dub 2016

Jj...dekuji, dekuji. Taky valim do prace hned.

pozi
28. dub 2016

@leoseeeek to mě mrzí,ale snad se povede příště,jednou určitě 😉

leoseeeek
28. dub 2016

Ted mi rekli, ze by byla dobra laparoskopie, nerozumim proc, kdyz 14 dni zpet, bylo vse ok, tak jsem takova zmatena 😩

cartago15
28. dub 2016

@leoseeeek u mě v CARu mi ji taky chtěli dělat, protože si nevěděli moc rady s mojí sliznicí, která díkybohu zareagovala až na max dovolené dávky hormonů. Taky to na mě vybalili zničehonic. Sama si vždycky říkám, že se hned zeptám proč se rozhodli zrovna takhle, ale většinou jsem z nich tak otrávená/zklamaná, že odcházím s miliony otázek ☹

xyrina
28. dub 2016

@leoseeeek Mě taky řekli po 1. neuspesnem IVF, že uděláme hysteroskopii, kdyby tam třeba něco bylo. Ale při prvním vyšetření mi doktor řekl, že děloha vypadá dobře. Tak nevím, ale absolvuju to.

zuzanaxx
28. dub 2016

@xyrina tak u mě krom zákadního horm.profilu a genetiky nedělali nic, protože hned na začátku se přišlo na špatný spermiogram. Krom imunologie, kterou si asi vydupu, co bych ještě měla chtít?

cartago15
28. dub 2016

@zuzanaxx u mě řekli, že imuno budou dělat, až po 2 neúspěšných pokusech, ale jak říkáš, hned po prvním bych to vyšetření požadovala, protože trvá celkem dlouho a ani objednací doby nejsou nic moc.

vvercatkoo
28. dub 2016

@zuzanaxx u mě se taky na začátku nedělalo nic, protože důvod byl chlap se špatným spermogram a teď po čtvrtém pokusu začali řešit mě. Vzal mi krev a v pondělí už jdu konečně na hysteroskopie. Teď nevím jestli si mám přát, aby něco našli a tím se zjistí důvod neúspěchů, a nebo se modlit, ať je vše v pořádku

leoseeeek
28. dub 2016

No ja jsem spise prekvapena 😩...pri absolvovani prvniho IVF vse v poradku a ted by jsme meli odstranit nepruchozi vejcovod😩...nerozumim tomu, proc jsme ho tedy neodstranili hned.....

cartago15
28. dub 2016

@leoseeeek kam chodíš prosím tě?

leoseeeek
28. dub 2016

Zlin

cartago15
28. dub 2016

@leoseeeek asi bych nebyla překvapená jako spíš v šoku a doufala, že ucpaný nebyl před IVF...

leoseeeek
28. dub 2016

Hmmmm..ted to musim vydychat😢 ... Pak zkusim teda tu laparoskopii a uvidim, jak dopadnem dalsi pokus.

xyrina
28. dub 2016

@leoseeeek U mě taky udělali jen hormonální profil a pak hned IVF bez dalších vyšetření. Až po neuspechu přichází hysteroskopie. Myslím, že všechny vyšetření měli udělat před tím IVF, kor když jsme si celé IVF platili sami. Jestli dělali imunologii nějakou podrobnější, to nevím. Ale dostala jsem Prednison po ET. Manžela hned napadlo, že kdyby udělali všechna vyšetření dřív a vyšlo hned 1. IVF, že by už z nás logicky víc peněz nedostali. Takto mají nadej, že pujdem do dalšího IVF a doporučuji darované vajíčko, takže úplně jiná pálka v hotovosti.

akin22
28. dub 2016

@tehulka1167 Mám to z KETU, no ja od malička nesnáším doktory tak jsem si myslela ,, že to ani nezvladnu. Hlavně ty injekce, manzel me nekdy hodiny premlouval. 🙂 No příznaky nevím jaké jsou ale trochu mě pnou prsa a sem tam píchne v podbrisku a mám břicho takový nafouknutý. No v úterý si mám dělat test dle rozpisu tak snad čárka bude sílit.

leoseeeek
28. dub 2016

@xyrina je to smutne, ale jsem stejneho nazoru....penize :(

xyrina
28. dub 2016

@leoseeeek Přesně tak.

cartago15
28. dub 2016

@akin22 určitě bude 🙂 na příznaky na těhu jsem expert ! 😀 měla jsem vždy všechny i když test byl sněhobílý... myslím, že přes léky už ani nepoznám co je příznak těhu a co jsou vedlejší účinky. Kdy máš první UTZ ? 🙂

Strana