Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@cartago15 já vím, ono toho je moc a tělo si bude muset odpočinout. Je to náročný po všech stránkách ☹
Tak, krev odebrana, za 1,5 hod.vysledek...
@tehulka1167 jo jo, jsem ráda, že existují podobné stránky, protože málokdo se dokáže trochu vcítit do podobných věcí. Nehledě na to, že okolí o tom ve většině případů netuší a tak si není ani, kde postěžovat 🙂
@cartago15 Tak to máš pravdu. Kdo tím neprojde,nepochopí a už vůbec není s kým si o tom pokecat. Tady jsem získala dost inormaci a je s kým o tom pokecat 🙂
@cartago to věřím,že už toho máš dost,já jsem měla pauzu aspoň půl roku od podzima do dalšího IVF,je třeba si odpočinout,přijít na jiné myšlenky a hlavně zbavit tělo všech léků,co do sebe pereme,taky jsem měla maximální dávky hormonů,injekce,Prednison a ten týden po vysazení všeho byl šílený,jak když mám absťák
@cartago jj,na mě taky nejvíc působil utrogestan,Prednison je v pohodě,i když toho jsem se původně bála nejvíc,a jsem ráda,že nemusím píchat Clexane,to byl taky mazec,jehly tupý,bolelo to jako pr...,tak nemusíš na KET hned,ale zase to chce člověk zkusit,když už je má,my máme jen 1 sněhurku,takže když to neklapne,já si pauzu do podzima dám 😉
Beeeeee 😭, tak u me prvni pokus nevysel 😭😭
@leoseeeek to je mi líto ☹ ale upřímně ani nevím co je lepší, zda to nevyjde vůbec nebo to vyjde a není vidět srdíčko a pak čekat... víc pozitivního myšlení do dalšího pokusu kočko 🙂 já jsem šla na KET s tím, že prostě otěhotním a pak hned do práce, abych neměla myšlenky na draka
Jj...dekuji, dekuji. Taky valim do prace hned.
Ted mi rekli, ze by byla dobra laparoskopie, nerozumim proc, kdyz 14 dni zpet, bylo vse ok, tak jsem takova zmatena 😩
@leoseeeek u mě v CARu mi ji taky chtěli dělat, protože si nevěděli moc rady s mojí sliznicí, která díkybohu zareagovala až na max dovolené dávky hormonů. Taky to na mě vybalili zničehonic. Sama si vždycky říkám, že se hned zeptám proč se rozhodli zrovna takhle, ale většinou jsem z nich tak otrávená/zklamaná, že odcházím s miliony otázek ☹
@zuzanaxx u mě se taky na začátku nedělalo nic, protože důvod byl chlap se špatným spermogram a teď po čtvrtém pokusu začali řešit mě. Vzal mi krev a v pondělí už jdu konečně na hysteroskopie. Teď nevím jestli si mám přát, aby něco našli a tím se zjistí důvod neúspěchů, a nebo se modlit, ať je vše v pořádku
No ja jsem spise prekvapena 😩...pri absolvovani prvniho IVF vse v poradku a ted by jsme meli odstranit nepruchozi vejcovod😩...nerozumim tomu, proc jsme ho tedy neodstranili hned.....
Zlin
Hmmmm..ted to musim vydychat😢 ... Pak zkusim teda tu laparoskopii a uvidim, jak dopadnem dalsi pokus.
@leoseeeek U mě taky udělali jen hormonální profil a pak hned IVF bez dalších vyšetření. Až po neuspechu přichází hysteroskopie. Myslím, že všechny vyšetření měli udělat před tím IVF, kor když jsme si celé IVF platili sami. Jestli dělali imunologii nějakou podrobnější, to nevím. Ale dostala jsem Prednison po ET. Manžela hned napadlo, že kdyby udělali všechna vyšetření dřív a vyšlo hned 1. IVF, že by už z nás logicky víc peněz nedostali. Takto mají nadej, že pujdem do dalšího IVF a doporučuji darované vajíčko, takže úplně jiná pálka v hotovosti.
@tehulka1167 Mám to z KETU, no ja od malička nesnáším doktory tak jsem si myslela ,, že to ani nezvladnu. Hlavně ty injekce, manzel me nekdy hodiny premlouval. 🙂 No příznaky nevím jaké jsou ale trochu mě pnou prsa a sem tam píchne v podbrisku a mám břicho takový nafouknutý. No v úterý si mám dělat test dle rozpisu tak snad čárka bude sílit.

@akin22 gratuluju a drzim palce 🙂