icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

tehulka1167
28. dub 2016

@cartago15 Ke komu chodš do Pronatalu?

cartago15
28. dub 2016

@tehulka1167 no kdyz muzu tak kricim, ze chci k dr. Zelenkove, ale ta me ted nastvala na tom UTZ poslednim. Jak jsme vlezla do ordinace byla prekvapenejsi nez ja, ze jsme tehotna :D tak fakt nevim, co si o tom myslet. Pak nevedela, zda uz by melo byt srdicko videt nebo mam jeste cas... Byla strasne roztekana, neznam ji takovou, takze pocity strasne smisene. Jinak mi je to jedno ke komu jdu, ja myslim, ze se tam u me uz vystridali snad vsichni 🙂

cartago15
28. dub 2016

Na mou atrofickou sliznici dokonce volala jednou primare a nejakyho prednosti dalsiho, ze tohle jeste nevidela a meli by se prijit podivat... Mela jsem vybirat vstupne

tehulka1167
28. dub 2016

@cartago15 Aha, tak tu já skoro neznám měla jsem jí před měsícem na transeru-¨¨ Já mám ráda jinak všechny Vobořila, Středu i Tonka 😀

sisul_ka
28. dub 2016

@tehulka1167 to je tou neistotou, skus mysliet na nieco pekne a nevzdavaj to 🙂

tehulka1167
28. dub 2016

@cartago15 co máš se sliznici? Taková opička,co se na tebe chodili koukat 😀

tehulka1167
28. dub 2016

@sisul_ka nooo právě,jenže to je to nemyslet na to.. 😠

tehulka1167
28. dub 2016

@sisul_ka Holky,at uz je to úspěšně za námi. Ono to taky dělá to,že ted nechodím do práce,jsem doma a mám dost času na to myslet 😠

cartago15
28. dub 2016

@tehulka1167 no klasicka je pekne vypoukla a ja nemela vypouklou ale spis na druhou stranu a kdyby to pry slo merili by do minusovych hodnot. Nevadi mi extra nikdo, prijdou mi vsichni profesionalni. Jediny co mi vadi, ze nedelaji pravidelne odbery hormonalnich profilu. Mozna je to tim, ze u me funguje vazne jen max davka na tu sliznici. Jinak pri nepodarenych pokusech budu chtit imuno, jeste ho nemame...

cartago15
28. dub 2016

@tehulka1167 ty jo to mam ted dilema. Mam celkem praci na bednu, dost psychicky prostredi a premyslim, zda by pro to tehu, kdyby se vyvijelo dobre, proste se bude dobre vyvijet, nebylo lepsi kdybych sla na rizikac :(

pozi
28. dub 2016

@tehulka1167 tak třeba právě proto,že to je jinak,než předtím to klaplo,věř tomu 😉

pozi
28. dub 2016

@cartago15 to je pozitivní číslo,s tím,že 1% odchází bezdětných,jen aby se to vyhnulo nám..a neschopenku zvaž,podle mě když už to klapne,tak stojí za to udělat maximum,aby to došlo v klidu až do konce,než si potom říkat,že jsem pro to mohla udělat to a to

tehulka1167
28. dub 2016

@cartago15 Zustan klidně doma radši. 🙂

sisul_ka
29. dub 2016

@tehulka1167 tak to nie je dobre! Skus sa niecim zamestnat, napriklad si precitaj dobru knihu, chod na prechadzku, nie horsku turu 😉

tehulka1167
29. dub 2016

@sisul_ka Chodim kazdý dvě hoidiny venčit čubu 🙂 Dneska to je semnou lepší,ani na to dnes skoro nemyslim. Jdu vařit holky,ale vůbec se mi nechce nic. Jen spát 😀

pavlina1976
29. dub 2016

@tehulka1167 To je dobře 🙂. To víš, je to jak na houpačce 😒 . Ale teď už je to jasný 😉

tehulka1167
29. dub 2016

@pavlina1976 Občas je to pořádná houpačka 😀 známe to všichni tady 🙂

zuzanaxx
29. dub 2016

@tehulka1167 bereš kromě předepsaných léků ještě nějaké doplňky stravy nebo bábu radnickou?

tehulka1167
29. dub 2016

@zuzanaxx ne bábu jen do transeru mi řkala ta paní z toho obchodu.

itworks
29. dub 2016

Holky kolik embryjek si necháváte zavést při ketu?

tehulka1167
29. dub 2016

@itworks Při dvou ketech jsem měla po dvou a ted při posledním Ketu jedno.

zuzanaxx
29. dub 2016

@itworks kdy jdeš na KET? A kdy do Gyncentra?

itworks
29. dub 2016

@zuzanaxx ahoj,ještě nevím,příští pátek jdu na utz na 11 hod,to budu teprve 9 den,tak jestli bude ovulace tak pak asi za 5 dni by byl ket.

zuzanaxx
29. dub 2016

@itworks tak to já čekám ms během víkendu. Ale jsem po IUI, tak pořád malinko doufám, že nedojde...😉

itworks
29. dub 2016

@zuzanaxx a žádného ducha jsi zatím nevykoukala?

pozi
29. dub 2016

holky,tak huráá,ms už došla,dnes od rána naplno,chtěla jsem se jen informovat,ještě v tom nejsem zběhlá,mám dnes počítat už 1.den DPO?Včera jsem jen nepatrně zašpinila a dnes to valí od rána,tak asi už 1.DPO?Mám totiž od 2.DPO brát Estrofem 3xjeden,tak jestli už od zítra?A jinak jsem objednaná 9.5. na UZ před KETem,tak hurá,už se hneme,doufám,že to nebude pozdě,budu cca 11.den DPO,ale snad nee 🙂

pozi
29. dub 2016

@itworks no jelikož máme jen jedno zamražené,tak jen jedno,a vlastně pokaždé jedno,ale klidně bych zkusila i dvě,kdyby byli 🙂

tehulka1167
30. dub 2016

@pozi ne DPO,jestli jsi to večera naplno dostala tak včera jsi byla 1 DC 🙂

pozi
30. dub 2016

@tehulka1167 no vidíš,jaký jsem tele,ještě jsem si myslela že DPO,dík,již jsem vzala Estrofem a jedeme do toho,jak ti je?

martinaanet
1. kvě 2016

@pozi
Ahojky.Tak to jsme na tom podobně,já jdu na ultrazvuk v úterý za týden a 16.5.bych měla jít ne 2 ket.Můžu se zeptat,na kolikátý ket jdeš?Já mám jen mrazáčky.Mám jich 7,tak zkusíme 2,snad se alespoň jedno chytne.Hodně štěstí.-)

Strana