icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

zuzanaxx
1. kvě 2016

Holky, potřebovala bych poradit: jsem 14 DPO po IUI a MS nikde. Na TT jen hodně slabý stínek. MS měla přijít dnes, nejpozději zítra, ale dnes už bych obvykle aspoň špinila. A nic. Beru sice Utrogestan 1-0-1, ale ten mi mrchu nikdy nebrzdil, beru ho už 6 cyklus. Dokonce ani dávka 2-2-2 mi ji nikdy nezpozdila. Podle MUDr jsem si dnes měla udělat test, a pokud by byl negativní, tak utrouš vysadit. Já nevím...přece jen tam stinek je. Uvažovala jsem počkat ještě 2 dny, utrouš brát, testnout znovu a pak se uvidí...co vy na to?

vercanika
1. kvě 2016

@zuzanaxx A to tě neobjednali na krev ??? Pokud nedostaneš MS ani zítra tak nejpozději pozítří bych dělala další test a ten by měl sílit ... ale zašla bych radši k doktorovi na krev, ať se pak nebiješ do hlavy že jsi zbytečně vysadila léky .... ☹

zuzanaxx
1. kvě 2016

@vercanika u nás v CARu se po IUI automaticky na krev neobjednává, jen v případě pozitivního TT. Ale u mě s tak špatným spermiogramem nikdo pozitivní výsledek ani neočekával...😆

tehulka1167
1. kvě 2016

@zuzanaxx co se szresujes? Jsem ti říkala, že budeš tehu 🙂 udelej test za dva dny.

tehulka1167
1. kvě 2016

@zuzanaxx leky zatím ber. Me utrous taky vůbec nebrzdí menses.

cartago15
1. kvě 2016

@zuzanaxx potichu gratuluju, 24 den po IUI je celkem brzy na test, ted bych zkousela ob den a urcite frcela na krev 🙂 klidne k obvodacce at mas jasno. Drzim palce

zuzanaxx
1. kvě 2016

@cartago15
@tehulka1167 to je fakt stínek a vidím ho jen já, takže ještě nejásám...jsem jako balón, odhaduju tak 6 týdnu pred porodem 😆 to břicho je mazec...testovala jsem navíc Mamatestem, jiný u nás v lékarně neměli a ten dělá falešné duchy. Takže zatím nejásám...zítra koupím nějaký jiný...tip?

pozi
1. kvě 2016

@martinaanet no já jsem po 2 neúspěšných ET,budu mít 1.KET a jediný,zbyla nám jedna sněhurka z 2.IVF,takže doufám,že zvládne rozmrazení a hlavně,že se chytne,taky držím pěsti,ať to klapne,jinak jsi nebyla ani na ET?

pozi
1. kvě 2016

@zuzanaxx zkus dr. max,ten se celkem osvědčil,i když já nevím,mě dělal jen furt negativní 😠 a vidíš to,třeba to přece jen klaplo,přece jen po IVF je to "jak pohnojený" jak se říká,tak by to mohlo klapnout 😉 vydrž za 2 dny,ale já bych nevydržela a testovala zítra 😉

tehulka1167
1. kvě 2016

@zuzanaxx Dr.max je hodne dobrej. Pak Benu. Jinak me boli pupek jak kdyz to mam dostat a břicho to mam tez jako pred porodem !!

pozi
1. kvě 2016

@tehulka1167 no tak to u tebe je jasný,konečně se to tu začne rojit //,hurá,já se doufám na té vlně také svezu na konci května 😉

zuzanaxx
1. kvě 2016

@pozi já to asi vydržím, protože doma mám už jen test s citlivostí 20 a ten mi zítra asi nic neukáže..😆

zuzanaxx
1. kvě 2016

@tehulka1167
@pozi květen, máj, lásky čas, to dáme...😀

vvercatkoo
1. kvě 2016

@tehulka1167
@pozi
@zuzanaxx
Holky držím pěsti a doufám, že do té vlny půjdu s vámi 🙂 . já jsem zvědavá, co mi zítra řekne doktor

tehulka1167
1. kvě 2016

@zuzanaxx Jinak holky,na mě už jdou vášně si test udělat. Zítra 7 den 🙂

tehulka1167
1. kvě 2016

@vvercatkoo To je jasný 🙂

zuzanaxx
1. kvě 2016

@tehulka1167 nedělej to, z vlastní zkušenosti vím, že je brzo...VYDŽ!!!😆

vvercatkoo
1. kvě 2016

@tehulka1167 výdrž je brzo 😀

tehulka1167
1. kvě 2016

Ja jsem si řekla, že tentokrát to vydržím, ale uz mam pěkný cukání. Lékárně se budu vyhýbat obloukem 😀

sisul_ka
1. kvě 2016

@tehulka1167 dievcata maju pravdu, je skoro! Je to ako droga, vsak?! 😵

zuzanaxx
1. kvě 2016

@sisul_ka jj, hrozně navykové a lákavé..budeš zklamaná...VYDRŽ 😆

pozi
1. kvě 2016

@tehulka1167 vydrž,já bych nedělala dřív jak 10.den,o to větší to bude radost 😉 Věřím,že se to jen těžko říká,já jsem v tomhle teda "posera",po 2 nevydařených

pozi
1. kvě 2016

@zuzanaxx no tak vidíš,vydrž do úterý a léky ber dál,pak by jsi si to vyčítala,aspoň ten pidi duch tam je 😉

tehulka1167
2. kvě 2016

Máte pravdu ženy,a tentokrát to vydržím 🙂

zuzanaxx
2. kvě 2016

@pozi tak jsem to nevydržela a opět testla....nic....pididuch byl jen na mamatestu, ten dělá falešňáky...takže vysazuju utrouš...

sisul_ka
2. kvě 2016

@zuzanaxx dnes si bola 15 den po ET? Zajdi si este na krv, pred tym nez vysadis lieky. Nerob unahlene zavery! Nebudes si potom nic vycitat 🙂

zuzanaxx
2. kvě 2016

@sisul_ka jen po IUI, chtěla jsem to zkusit, abych mezi ET a KETem využila cyklus...

pozi
2. kvě 2016

@zuzanaxx já jsem si myslela,že nevydržíš,myslíš teda že to je mamatestem?To je teda něco,že dělá falešný naděje a na tom dnes fakt vůůbec nic,ani pidimini?Já už jsem myslela,že to klaplo,chjo 😖

tehulka1167
2. kvě 2016

@pozi mamatesty jsou prý šméčka 😠

tehulka1167
2. kvě 2016

Holky,dneska jsem jela kolem lékárný ,hihi a odolala jsem 😀 😀

Strana