icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

sisul_ka
2. kvě 2016

@zuzanaxx rozumiem, prajem vela trpezlivosti a nech sa coskoro dockas vytuzeneho dietatka 🙂

sisul_ka
2. kvě 2016

@tehulka1167 silkulka nasa 😵

pozi
2. kvě 2016

@tehulka1167 fakt?Mě totiž neudělal ani toho pidimini dušíčka,tak jsem měla nějakou lepší sérii,a jinak gratuluji,že jsi odolala 🙂 není to jednoduchý,a jak se cítíš?Jinak než při minulých pokusech?

zuzanaxx
2. kvě 2016

@pozi ani pidimini...zkusím to zítra naposled nějakým citlivějším a jinak budu čekat na ms a jdu na KET...kdo to nezažil, nepochopí...já celých 14 dní doufám, čekám a zase nic...u nevěřím ani tomu KETu...

tehulka1167
2. kvě 2016

@pozi noo stále ochrápaně, trošku bolej prsa,ale jinak nez přitom biochemku co jsem měla. Břicho lehce pobolívá..tak uvidme.

tehulka1167
2. kvě 2016

@zuzanaxx Já ti rozumím ☹ já po těch zklámánch právě jsem se zařekla,že už testovat snad ani nebudu pač se bojím,proto ted odolávám 😠

pozi
2. kvě 2016

@zuzanaxx jj přesně tak,kdo nezažil,nepochopí,stále doufání,pak rozhození,že nic,pak zas naděje že jo a nakonec nic,je to jak na houpačce a já už se v sobě kolikrát nevyznám

pozi
2. kvě 2016

@tehulka1167 já jsem posledně už taky odolávala a věřím,že odolám zas až tak do 12.dne,člověk nechce být zklamaný dýl,než je to nutné,ale třeba když je to jiné,tak to teď klapne 😉

sisul_ka
2. kvě 2016

@zuzanaxx nemozes zatrpknut, len pre to, ze to teraz nevyslo! Neprestavaj verit svojmu telu, len tak prekonas vsetky prekazky a raz sa ti za to odvdaci 🙂 Musis bojovat dalej ak naozaj tuzis po dietati.
My zeny sme silne bojovnice a nevzdavame sa tak lahko. Nadej umiera posledna 😵 Som s tebou!

tehulka1167
2. kvě 2016

@sisul_ka Svatá pravda,ale na každou z nás to občas pořádně padne. ☹

zuzanaxx
2. kvě 2016

@sisul_ka jj, máš pravdu jen mě to dneska trochu vzalo...až příjdu domů, trochu si pobrečím a zítra už to bude ok...děkuji za podporu...

sisul_ka
2. kvě 2016

@tehulka1167 na mna to sada kazdy den 😠 , mame pravo byt smutne ale nevzdavat sa dokazeme 😵 nastastie mam steniatko, ktore ma ako tak chrani pred smutkom a nedovoli mysliet na smutne veci. Samozrejme, neprejde den ked si nepomyslim na svoje neuspechy ktore tak strasne boleli, no zivot ide dalej a ja mu este ukazem aka som ja bojovnica 😀 Kazdej z Vas zelam vela sil a trpezlivosti, uspech sa raz urcite dostavi :*

sisul_ka
2. kvě 2016

@zuzanaxx musime si pomahat. Len my vieme, co prezivas, prezivame. Mne trvalo tiez velmi dlho kym som sa upokojila a poviem ti, ze to nebolo lahke. Aj teraz sa mi tlacia slzy do oci a je to v poriadku, ved kto neciti, ten nemiluje a meterinsky pud je materinsky pud 😎 Materinský pud a cit pre materstvo nas predurčujú k tomu, aby sa najvznešenejšie poslanie naplnilo 🙂 Musime ten smutok dostat z tela von a ulavi sa.

zuzanaxx
2. kvě 2016

Čistě teoretický dotaz:pokud bych byla těhu (nejsem), TT negativní, i přes vysazení utrouše by se těhotenstvi udrželo, ne?

vercanika
2. kvě 2016

Holky dotaz 7.den po KET na testu slaby duch,pak 9.den po KET duch silnější oba z testu Lady max comfort (dr.Max)/.. teď mi tchýně koupila Galmed comfort 10.den po KET a na testu nic ... ani duch ... oba jsou s citlivostí 10mIU/ml .. je možné,že to prostě nevyšlo a ten test prostě vyšel falešně???? Od 6.dne jsem slabounce špinila a každé ráno na WC i trocha tmavší krve ... ode dneška ráno skoro žádná krev a špinění skoro na nule ... MS má přijít 4.5 .... kontrola z krve 6.5. mám obavy že to zas nevyšlo ...

zuzanaxx
2. kvě 2016

@vercanika 100% odpověď ti dají jenom testy krve. Být tebou, letím na krev hned a nečekám...

vercanika
2. kvě 2016

@zuzanaxx Do centra jsem volala a tam mi řekli,že pokud to nekrvácí v kuse tak mám do 6.5. počkat ... jsem sice víc unavená a prsa se mi zvětšili,sem tam se mi i motá hlava ale to může být i lékama co beru ... tak nevím kde je chyba ... minule jsem touhle dobou už fest krvácela a věděla že je to v háji ... teď se celkem držím ... tak už fakt nevím ...

zuzanaxx
2. kvě 2016

@vercanika trocha krvácení je normální a testy taky nejsou 100%. Hezky polehávej, určitě to bude v pohodě...

vercanika
2. kvě 2016

@zuzanaxx Doufám .... po 7letech snažení už nejsem úplně optimistická ...

zuzanaxx
2. kvě 2016

@vercanika já se teda snažím 2 roky, ale i tak toho mám momentálně dost...ty už máš děti?

vercanika
2. kvě 2016

@zuzanaxx ne když se nepočítá pes :D

sisul_ka
2. kvě 2016

@zuzanaxx ja som toho nazoru, ze ak je tehotenstvo uspesne a bolo prirodzenou cestou pocate, tak tehotenstvo bude nadalej pokracovat aj bez utrosu 😵

sisul_ka
2. kvě 2016

@vercanika sprav si aj 11 den tt Dr Max a zatial nic narocne nerob a nic tazke nezdvihaj. Opatruj sa! 🙂

zuzanaxx
2. kvě 2016

@sisul_ka a vám se nedaří proč?

cartago15
2. kvě 2016

@vercanika taky už bych byla na krvi 😀 ta je nejspolehlivější, na ty těsty jsem už alergická, pořád jen luštím čárky, je není, je tlustší, není tlustší....

zuzanaxx
2. kvě 2016

@cartago15 já umím vykoukat ducha i na úplně čistém testu...😁

zuzanaxx
2. kvě 2016

Tak hlásím, že mrcha se zpožděním dorazila...takže zítra volám do CARu, objednávám se na utz a jde se na KET. A objednávám bábu radovou...

cartago15
2. kvě 2016

@zuzanaxx myslím, že za ty roky, co tu všechny sledujeme a honíme ty duchy 😖 pche...kam se na nás hrabou lovci a krotitelé duchů... já jsem po víkendovém psychickém kolapsu, utrogestan vážně špatně snáším ve vysokých dávkách spolu s dalšíma lékama, vyhlásila stop stav a pokud to teď nevyjde, potřebuju pauzu. Zmrzliny nezmrzliny, počkají na mě nějakou chvíli. Zítra UTZ a už od včera jen na to pomyslím, už je mi špatně ☹

xyrina
2. kvě 2016

@cartago15 Tak ať te ultrazvuk potesi. 🙂

cartago15
2. kvě 2016

@xyrina děkuju moc, ale takový ten vnitřní pocit... no však ho znáte holky ☹ jsem právě dost smířená s nezdarem, takže si myslím, že mě to ani tolik nezaskočí

Strana