icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

tehulka1167
2. kvě 2016

Holky,mám neukojitelnou chuť testovat momentalne!😀

vercanika
2. kvě 2016

@tehulka1167 odolej !!! aspoň ty musíš 😀 ať pak nejsi tak ve stresu jako já !!!

sisul_ka
2. kvě 2016

nedostatok vajicok. Musela som na darcovske

cartago15
2. kvě 2016

@tehulka1167 buď silná 🙂 vydrž

sisul_ka
2. kvě 2016

@zuzanaxx nedostatok vajicok a boli sme odkazani na darcovske, tak bojujeme s darcovskymi 🙂 uz pojdem na 6 pokus a dufam, ze posledny 🙂

verunkadar
2. kvě 2016

@sisul_ka kolik jsi měla AMH, mohu-li se Optát?

tehulka1167
2. kvě 2016

@cartago15 pro dnešek vydržím. Musela bych jet někam pro test a to se mi nechce 😀

sisul_ka
2. kvě 2016

@verunkadar to si uz nepamatam, no lekarka sa vyjadrila takto: prazenica bez vajicok nebude! Na to nikdy nezabudnem 😀 teraz sa tomu uz smejem, no vtedy sa mi zrutil cely svet. Su tomu uz 3 roky, takze to vnimam inac a som stastna za moznost, ktora sa nam ponuka, s darcovskymi 🙂

sisul_ka
2. kvě 2016

@tehulka1167 neboj, neposlem ti rychlou postou! 😀 😎

martinaanet
2. kvě 2016

@pozi
Ahojky.Nebyla jsem na ET ani jednou,protože jsem ho nemohla podstoupit kvůli hyperstimulač.syndromu.Takže máme jen mrazáčky.V březnu jsme zkoušeli zavést 1 embryjko a ted tedy nás čeká 2 ket za 2 týdny,tak chci zkusit zavést 2 embryjka.Problém je že odedneška beru na angínu antibiotika,tak nevím,jestli mi ket vůbec dovolí.Snad ano.Ty máš ted jedno embryjko připravené na ket?
Měj se krásně.-)

panbaf
2. kvě 2016

@tehulka1167 prosim netestovat 🙂 jsem 5ty den po 2 ket a jestli testnes a budes tam mit 2 carky (jakoze budes) tak to nevydrzim a testnu taky 🙂

zuzanaxx
2. kvě 2016

@pozi počkej s KETem na mě...😂

tehulka1167
2. kvě 2016

@panbaf no je to velký pokušení teda 😀 😀 😀

panbaf
2. kvě 2016

@tehulka1167 ja viiiim, zvlast, kdyz mas nejaky tehu priznaky! Ale tim, ze odolavas me motivujes taky odolat 🙂

tehulka1167
2. kvě 2016

@panbaf jojo. Ale dávám tomu tak dva dny. Dyl uz asi fakt nevydržím. 🙂

vvercatkoo
2. kvě 2016

Ahoj holky, tak jsem po hysteroskopie, vše perfektní, ještě vzali odběr na endometrii. Takže na kontrolu a výsledky za 14dni. To čekání je šílené. Ale věřím, že pátý pokus bude ten pravý. 🙂

tehulka1167
2. kvě 2016

@vvercatkoo naše asi osudova pětka 🙂 to je dobře, že už to máš za sebou.

pozi
2. kvě 2016

@vercanika počkala bych si na krev,to je jistota,ale zkus ještě dr.maxe a bylo by divný,kdyby neustále dělal duchy,normálně je nedělá

pozi
2. kvě 2016

@martinaanet tak to jo,to se vám to posunulo,no my máme jen jednu sněhurku v mrazáčku,tak se na ní chystám 😉

pozi
2. kvě 2016

@zuzanaxx to mě mrzí,že nakonec fakt nic,ale ty jsi s tím stejně vnitřně počítala,i když si člověk říká co kdyby... hele,já zatím KET plánuji na 17.5.,synátor má 13.5. narozky a v pondělí 16.5. se mi po dálnici do Prahy moc nechce,je to většinou samá kolona a já mám nervy jen jedny,ale uvidíme,jak se domluvím 9. na uz,jak to bude vypadat a jestli mi to takhle prodlouží,ale napsala mi transfer 16.-20-den cyklu,tak snad problém nebude,to bych měla být 19.den,takže pohni,já myslím,že bys to mohla stihnout,ne-li mě předběhnout 🙂

pozi
2. kvě 2016

@vvercatkoo a jaký to bylo?Teď už vám to musí klapnout 😉

pozi
2. kvě 2016

@tehulka1167 vydrž,prťka,vydrž,ale už se těším,jestli ti vyjedou dvě //,tak to bude supeeeeer,ale já bych netestovala,jsem na to velký slaboch

xyrina
2. kvě 2016

@cartago15 Já byla taky pripravena na špatné zprávy a stejně mě špatny výsledek zaskočil. Myslím, že jsem stejně čekala jen dobrou zprávu 🙂. Snad to máš jinak. 🙂

zuzanaxx
2. kvě 2016

@pozi já mám ovulku pravidelně 15 DC, embryjko 5 denní, takže jsem si to spočìtala cca na 20.5. Odhalila jsem příčinu své bezdětnosti: skorotchýně....dneska jsem z ní těsně před infarktem! Se nedivím, že se žádnému embryjku nechce uhnízdit při představě takové babičky...bych si to raky rozmyslela.... 😠

zuzanaxx
2. kvě 2016

Nevíte, jaké vyšetření nebo léky jsou proti tchyni? 😉

xyrina
2. kvě 2016

@zuzanaxx To je hrůza 😲

zuzanaxx
2. kvě 2016

@xyrina to je...její odpověď při jakékoliv diskuzi je: ty tomu nerozumíš....co až budou ty děti?

vvercatkoo
2. kvě 2016

@pozi stejné jako při odběru, akorát jsem víc krvácela

vvercatkoo
2. kvě 2016

@tehulka1167 jj, konečně jsem si oddechla a znovu nadechla 😀 a zase cekacka

pozi
2. kvě 2016

@zuzanaxx no tak odstranit tchyni,ale jak?Je to boj,když jste kousek od sebe a do všeho ti mele,ani ti to nezávidím 😝

Strana