Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@tehulka1167 sekala trávník? Ty jsi blázen...😁
někdo netuší, že je těhotný a maká jak vzteklý 🙂 na zahradě dělám od 10. dne po KET, normální pohyb jako mělo tělo předtím, u nás v centru říkají, že se to nevyleží, buď se chytne a udrží nebo ne a neudělám pro to nic. V sobotu jsem přeryla skleník a sázela kytky jak o život. Nevím, jak zaháníte ty škaredé myšlenky vy holky, ale nějaké tipy bych klidně brala
@zuzanaxx mě řekli, že první dva dny jsou důležité a pak ať se chovám úplně normálně. Neschopenku mi řekli, že na mou žádost mi ji dají, ale jinak je to zbytečné, pokud nemám fyzicky namáhavou práci. Jsem hrozný nervák, optimismu taky nepřekypuji, takže už vidím, jak bych na neschopence prořvala celý den...
Ja jsem byla doma 4 dny jak mi doporucovali a test mi vysel negativni. Ješjě čekam na krev jak dopadne to se dozvim až zítra. Tak jsem jak na trní.
@cartago15 presne,uhnízdění se nevylezi. Bud se to chyti nebo ne. A presne,kdybych o tom nevedela tak makam jak negr.
Joo a četla jsem studii o lezicich a nelezicich po transferu. Nelazici na tom byly lip v otěhotnění.
Njn tak se uvidi snad to dopadne dobře všechno. Jinak pak na druhy pokus.
@tehulka1167 o víkendu se u nás betonovalo a jindy bych házela lopatou písek a šutr, ale teď jsem vymýšlela proč nemůžu, stále to nikdo neví, bez srdeční akce nemá zatím cenu dělat nějaké závěry ☹ 2-4 dny klidový režim a v tu dobu už musí být embryjko "přicuclé" 🙂 držím moc palce teď už to to prostě musí vyjít 🙂
6 jich mame zamražených. A po 2 jsme si je nechalitdat.
Tak vidím, že každý CAR je úplně jiný...u nás se dává neschopenka na všechno. Ale já to teď taky pořeším dovolenou na pár dní...
já 1.5.... 🙂
@zuzanaxx nam taky nabízejí neschopenku hned. A klidovy rezim 3-4 dny po transferu. 🙂
Tak jsem si nechala namíchat Babu radnickou...poslala jsem mamku do bylinkářství s receptem a výsledek se mi vejde do 5l sklenice od okurek...teď už to musí vyjít...😁
@zuzanaxx ty blaho 5l ? 😀
@tehulka1167 máti mi to jenom volala, prý jo 😁 Kolik se toho denně pije?
@tehulka1167 mě v právě v Pronatalu Zelenková řekla, že je neschopenka zbytečná pokud si na ty dva dny zajistím klid. Podle mě to bude co doktor to jiný názor
@cartago15 Vobořil jí nabízí hned i ostatní právě krom Zelenkové. 😒
@zuzanaxx do půl litru studeny vody dáš lžíci směsi a krátce povařit a pak 15 min louhovat 🙂 dobrou chut 😀
@svatoska jj to určitě, ale roky snažení udělaly své a když jsem během toho koukala na různé průzkumy a podobné studie, tak je preferováno 1 embryo a další je to, že se na dvojčátka necítím 🙂
@tehulka1167 aha, no vidíš, časem si ji možná nechám dát, uvidíme
@cartago15 ideální je práce v kanclu,ale tu bohužel nemám.
@cartago15. Na dvojčatka se taky necitím.. Uvidime tet poprve domě dali jen jedno.. A to se vlastně dozvim zitra zda se udrželo. A pak domě mužou dat 2 nebo 1 jak si řeknu🙂
@svatoska ja bych brala i dvojčátka,lepší než nic ☹
@tehulka1167. Tak to je pravda

@zuzanaxx no jelikož máme velkej barak a doma psa a dítě co dělaj pořád čurbes tak je stále co dělat. Už jsem v sobotu už sekala se přiznám.