icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

cartago15
3. kvě 2016

@tehulka1167 jj právě sedím v kanclu od rána do večera, takže možná proto mi ji nedala. Občas trochu psycho 😀 proto uvažuji, že bych si ji od 13 týdne nechala napsat.
Holky to víte, že klidně dvojčata 🙂 ono se to může stát i když jsem si nechala zavést jen jedno. Na UTZ byl jen jeden váček, tak snad se nerozdělilo.

zuzanaxx
3. kvě 2016

@tehulka1167 ty už jedno dítko teda máš, jo?

tehulka1167
3. kvě 2016

@zuzanaxx Dvě velký holky, tu první jsem měla brzy. A to jestli mám nebo nemám dítě je jedno. Ta touha po miminku je jako kdybych žádný děti zatím neměla. Ale to pochopí jen ten kdo je na tom stejně jako ja, 🙂

cartago15
3. kvě 2016

@tehulka1167 já ti nevím kočko, nemyslím, že je to jedno, ale na to asi každá přijdeme až se nám zadaří a budeme si svého prcka držet v náručí 🙂 zatím doma muchlám jen chlupaté děti - kočky , stále doufám, že vzhledem k věku mám čas nějaký a s nezdarem státe počítám.

tehulka1167
3. kvě 2016

@cartago15 já muchlám svoji čubu 😀 to je momentálně moje třetí dítě

cartago15
3. kvě 2016

@tehulka1167 štěně plánuji! 🙂 rasa vybraná, zahrada je moc čistá, nezničená a tak nějak nudná 😀 není co opravovat, tak myslím, že když nevyjde tohle začínající těhu, a zakončí se to špatně, koupím si náplast na duši a dám si pauzu 🙂 další pokusy plánuji až tak na září případně.

tehulka1167
3. kvě 2016

@cartago15 Noo,máme všechno zničený,včetně zahrady..hrabe díry jako magor. Jenže ona má 40 kg 😀

cartago15
3. kvě 2016

@tehulka1167 přesně, něco co mě zaměstná během čekání na další eventuální KET 🙂 holky, jak se počítájí týdny po KETu? měla jsem KET 26DC, zvláštní já vím 🙂 KET byl 30.3. a byla to 5 denní blasto, co jsem dneska ? Smilujte se někdo a poraďte mi

tehulka1167
3. kvě 2016

@cartago15 Ty jsi zvláštní případ s tím cyklem. Nooovulaci jsi měla kolem 21 DC bych řekla tak ted si spočítej kolik je to už dní od toho 21. 😀

tehulka1167
3. kvě 2016

To je ona 😀

tehulka1167
3. kvě 2016

@cartago15 To je otka z lonska, to jí bylo asi 16 měsíců 😀

tehulka1167
3. kvě 2016

Je božská,já jí strašně zbožnuju 😀 tady jí bylo 5 měsíců 25 kg

zuzanaxx
3. kvě 2016

@tehulka1167 ježiš, ta je sladká...právě piju bábu, docela dobrá. Ale to množství je obrovské, snad to nebudu potřebovat celé... 😉

tehulka1167
3. kvě 2016

@zuzanaxx noo to určitě nee 🙂

cartago15
3. kvě 2016

@tehulka1167 ta je skvela 🙂 myslim ze stene bude jako mala naplast prozatim stacit 🙂 musim vydrzet do utery na UTZ 🙂 to uz by se melo vedet snad, zda to bude prosperujici tehu nebo zda to bude zklamani. Na druhou stranu alespon vime, ze se dari uhnizdit a nebude problem ve sliznici, z ktere meli dr tolik strach 🙂

pozi
3. kvě 2016

@tehulka1167 je kráásnáá,my máme doma 3 hafany,jednoho jsme si pořídili ještě jako 1.dítě,už je to dědek,slepne a hluchne,pak máme chrtici a vlčáka,ale ta vaše je kjásná,macík jeden

pozi
3. kvě 2016

@cartago15 no prosím tě,26.DC KET?To fakt na tebe asi koukali,že jsi přišla s pozitivním testem,že?

pozi
3. kvě 2016

holky a já teda nevím,ale polehávala jsem jen lehce,po obouch pokusech,žádný úplný klidový režim,ne že bych něco tahala apod.,ani si nemůžu dovolit jen ležet,ale i kdyby,tak si myslím,že stejně to asi moc velký vliv nemá,jestli člověk jen leží nebo normálně funguje,ale do práce do toho stresu a celkem fyzicky náročné bych nešla,neschopenku jsem tentokrát dostala už při stimulaci

cartago15
3. kvě 2016

@pozi jj koukali je slabe slovo 🙂 pozitivni test jeste bohuzel neni vyhra :( 26 DC je pry posledni den co jde udelat KET, ale ja jsem byla tolik pod praskama, ze to telo asi vazne zblbnuli takovym zpusobem, ze mu to bylo jedno. Pristi utery snad konecne nejaka pozitivni zprava bez negativ. Musim do te doby myslet jen pozitivne a verit, ze prdola bude drsnak a popere se s tim 🙂

pozi
3. kvě 2016

@cartago15 no to koukej myslet pozitivně,určitě zabojuje a dá to,je mi jasný,že pozitivní test je teprve začátek všech dalších čekání a doufání

svatoska
4. kvě 2016

Tak jsem volala kvuli te krvi a nevyšlo nam to na poprve. ☹

cartago15
4. kvě 2016

@svatoska to je mi líto ☹ musíš věřit, že příští pokus bude úspěšný.

svatoska
4. kvě 2016

@cartago15 to doufam hodime tam 2 radči..😉

pozi
4. kvě 2016

@svatoska mrzí mě to taky,ale jsou ještě další pokusy,které určitě vyjdou 😉

tehulka1167
4. kvě 2016

@cartago15 Neboj,určitě nám sem napíšeš pěknou zprávu 🙂

zuzanaxx
4. kvě 2016

@svatoska ale další vyjde určitě...

svatoska
4. kvě 2016

To doufam jinak se z toho scvoknu uz takhle jsem z toho špatná

tehulka1167
4. kvě 2016

ženy,dneska jsem nakoupila testy 😀 ,ale zatím stále odolávám 😀

zuzanaxx
4. kvě 2016

Taky máte po vysazení utrouše "abstinenční příznaky"? Se mnou ty hormony teda cvičí...😁

tehulka1167
4. kvě 2016

@svatoska Co mám říkat ja 🙂 5 pokus ted za mnou. Na výsledek čekám 🙂

Strana