Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Holky blbá otázka jde nějak poznat že se embryo nechytí třeba špinění nebo krvácení?
@nevimne poznat se to bohuzel neda. Pokud ti nejak nepodrazdi sliznici nebo uz se nejdriv neuhnizdilo a pak teprve se prestalo vyvijet. Je spousta moznosti. Ale me se nechytlo bohuzel a nepoznala jsem to. Jen po prvnim tydnu jsem to tusila bo nastala nejaka zmena v pocitech a proste mi to bylo jasne i kdyz jsem doufola samo v opak ):
Ahoj holky, prvni pokud jsem cekala az na 15 den a testovala. Byla tam slaba carka tak jsem doufala a ona vymizela a dostala jsem to. Pak me mrzelo, ze jsem netestovala driv, abych vedela, ze treba byla silnejsi. Embryolozkami tvrdila, ze to byl jeste pregnyl. Pregnyl 15.den??? No jasne..a proto jsem u dalsiho pokusu testovala porad. V den pichnuti pregnylu 10.000, v xen ET, abych videla jak to vypada, jeste tam byl a 2.den oo ET byl uz test bily, tak by mi mohli povidat zasd o hormonech. 5.den jsem testovala dal (vetsinou obden) a zas tambyl slaby duch, tak jsem se rozcilovala, ze si ty hormony delaji co chteji a ne .... to uz bylo tehu🙂 ... takze 5.den po et uz bylo videt ne o na testu.
jinak ja brala utros 8 denne a spodem, je to pry ucinejsi a neni po tom spatne.
Chci se zeptat zda nekdo nevi do ktereho mesice se uziva prednison a utrogestan?
Vim ze nekdo bere Prednison az do 3.mesice, standartne se ale vysazuje po prokazani hcg. Ja brala Medrol, to je silnejsi Prednison a taky jen do hcg. A utros jsem brala do 12tt.
@lucalm ja mam zkusenost po ket ze jsem testovala od 8dne a byl dusik doufala jsem ze zesili. Na krav 13den rekli ze ti nevyslo ale kdyz jsem se ptala kolik jsem mela hcg tak rikala 8 tak jsem stejne doufala zetreba se.to rozjede. Ale 15den uz bylo znat ze i ten dusik slabme a dalsi den uz nebyl ani duch. A pak jsem to za par dnu dostala. Njn. Mysli ze i kdyby se to chytlo uz jsem mela myslenky zda by to bylo vubec v poradku kdyz se to hcg nezvysovalo jak ma. Uvidime jak dopadne dalsi pokus..... 🙂 dost doufam uz vim do ceho jdu 🙂
@pipi40 mne prave taky rekli, ze hcg bylo pet a ze to byly jeste prasky. Urcite to nebyly, ale jak pises nebylo to asi v poradku. Oni meli problem se zavedenim skrz uzke hrdlo a zaklonenou delohu a davalj ho tam navicekrat, tak si myslim, ze ho poskodili. Druhy pokus jsem si pohlidala a vydupala si i Buskopan na rozsireni hrdla a bylo to v pohode. Hcg 13 den bylo nejakych myslim 540.
Takže dneska sedmý den pokus testu a zase vůbec nic 😢
Některý mají čárky až 12tý den 🙂
@nevimne netestuj tak brzo, jsi z toho zbytečně zklamaná. Vydrž opravdu aspon do toho 12 dne. Já při prvním KETu testovala taky pořád a každý den jsem byla nešťastná. Teď při druhém KETu budu testovat opravdu až ten 14 den. Buď budu slavit nebo budu zklamaná, ale jen jednou, né každé ráno. Já jsem dnes 3 dne po KET, takže si ještě počkám... vydrž to semnou 🙂
Holky nevím jak to tady přesně funguje ale dostala jsem srdíčko tak za něj moc děkuji 😊
@pipi40 presne tak, i pro me bylo nadeji vedet, ze v tom centru to vyslo spoustu znamym, nebo jejich znamym.
Taky rozdil v prvnim a druhem pokusu byl dlouhy x kratky protokol a taky na druhy pokus hotova genetika, kde zjistili protilatky a nasadili kortikoidy a kortikoidni injekce.
Holky prosim o radu myslite ze uz bude videt srdicko na ult?21.12 byk transfer podle tehot.kalkulacky jsem 5+2 a zitra jdu na kontrolu
5+3
@martinek14 srdíčko ještě ne, váček s embryjkem, srdíčko bude později.

@lynnuska nene to nemáme 😕 no uvidím zítra když tak tam zavolám