Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@tehulka1167 já ho hrozně blbě snáším...s povinnými přestávkami ho beru přes půl roku...mazec
@tehulka1167 já svou poslední cigaretu měla 29.2. 😀 od té doby marodim a doma nekouřím. Bojím se,že když se vrátím do práce, tak si s kolegy zase dám. Na tohle nemám pevnou vůli
@tehulka1167 jak jsi to měla po hysteroskopie? Já jsem začla znovu krvácet a bolí mě břicho jako při MS
@tehulka1167 jsem slaboch... poslední jsem si zapálila až když jsem viděla //, ale kouřila jsem tak 3 denně
@vvercatkoo Já nebyla na hysteroskopi. Tak to jsi dobra,ze nekouris. 😉 ja s tim vzdy sekla az po potvrzení tehu. Je to hnusný zlozvyk. Ach joo. Ted kourim ty nejlehčí .
Ja jsem přestala kouřit ale když jsem se dozvěděla že to nevyšlo tak jsem zas začala
To me boli taky už abych to dostala pak jdu na UTZ. A tam jse dozvim datum na 2 IVF
@tehulka1167 ne ne, hele mě bolelo břicho jako na MS už od 6 dne po transferu asi 2 týdny v kuse a viděla jsem //, tyhle příznaky nepříznaky nejsou směrodatný
@tehulka1167 nedostaneš, já tuším, že ti to vyšlo. Ten čaj přece dělá zázraky! (musí, mám ho totiž plný hrotek) 😁
@tehulka1167 neboj nedostanes! Na to si nehrajeme. Je to tam☺. Kolikaty den po jsi?
@tehulka1167 nedostaneš !!!!! rychle si promluv s tou paní dole a zakaž jí to !! a vůbec já ti to zakazuju !! 😀
@tehulka1167 ja nie a som na seba hrda 😵 niekedy by som si aj zapalila, no neda mi to. Vydrzala som rok, tak vydrzim aspon do posledneho snazenia, alebo uz na stalo 😀
Pamatujete,když jsem vam psala,ze jsem od začátku citila,ze druhy IVF nevyjde a ze vyjde Ket..ja to tak citila tak uvidíme.
@cartago15 Já co si tady píšu s holkama a jsou těhu tak je to z Ketu u všech. 🙂 ,ale tím nechci říct,že z IVF nikdo neotěhotní.
@zuzanaxx u mě v CARu to vysvětlovali tím, že mají šanci lepé připravit sliznici, kdežto u IVF jim jde o vaječníky v prvním řadě. Mě třeba nastimulovali super na vajíčka, 13 oocytů, 7 odebraných a 4 blasto zmražený, teď už jen 3, ale sliznice se nevyškrábala přes 5 mm. Další měsíc jsem měla úplně rozhozený ze stimulace a až teprve ten další se jim povedl, aby sliznice vypadala k světu.
@tehulka1167 IVF bylo koncem března, 6.4. mi vysadili Utrogestan. Takže si raději půjdu koupit TT Dr. Max 🙂 jen za tu chvíli, co odepisuju, začínám mít tehu příznaky 😀. Tak ať zbytečně nevysiluju. Na bílé TT už jsem zvykla.

@cartago15 mě vždy hrabe při jeho užívání i po vysazení...teď jsem 2 den po vysazení a jsem úplně mimo, praštěná...