icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

cartago15
4. kvě 2016

@xyrina to mám dnes i já, hrozná únava, to bude tím šíleným počasím, jsem v práci totálně nepoužitá, což je více času na otřesné myšlenky.

vvercatkoo
4. kvě 2016

@xyrina držím ti pěsti ať to klape, bylo by to super

vvercatkoo
4. kvě 2016

@tehulka1167 pátek je za dveřmi a ty to dáš a budou dvě 😉

zuzanaxx
4. kvě 2016

@xyrina tak to bude virové...teď jsem došla z práce a mám co dělat, abych neusla...

xyrina
4. kvě 2016

@cartago15 Počasím by to mohlo byt. Po tom včerejším večerním slejvaku asi klesl tlak a na mě spánek 🙂

tehulka1167
4. kvě 2016

Jojo, čaj báby radnický 🙂

xyrina
4. kvě 2016

@vvercatkoo To by teda fakt bylo super. 🙂 Uvidime.

zuzanaxx
4. kvě 2016

Holky, už v tom trochu ztrácím přehled, takže: Já půjdu na 1. KET asi 20.5., tehulka1167- 8 po KET, pozi čeká na KET asi ve stejném termínu jako já...dopište mi, prosím, jak jste na tom...díky 😉

xyrina
4. kvě 2016

@zuzanaxx Tak u nás v práci tedy ten spací vir roznasim jenom ja. A nikdo nemá pochopení 🙂

cartago15
4. kvě 2016

@zuzanaxx já tu teď aktuálně jen oxiduji, jsem po KET, potvrzené těhu, ale ... ☹ takže spíš očekáváme, že v téhle skupince zůstanu a začnu se připravovat na další KET

zuzanaxx
4. kvě 2016

@xyrina u nás chrápem všechny a já mám navíc absťák po utrouši 😂

vercanika
4. kvě 2016

@zuzanaxx já už jsem po ket a čekám na pátek a hurá na krev jestli se mimiško drží ... 😉

zuzanaxx
4. kvě 2016

@cartago15 takže tebe si škrtám z čekatelek 😁

xyrina
4. kvě 2016

@zuzanaxx Já jsem měsíc po neúspěšném IVF, teď v tomto cyklu čekám na MS a pak hysteroskopie a pak mozna IVF s darovaným vajíčkem .

zuzanaxx
4. kvě 2016

@vercanika a ty jsi už testovala?

cartago15
4. kvě 2016

@zuzanaxx no my čekáme, jsme malý s musíme vyrůst, dr opět nedala žádný pořádný pocity najevo, že uvidíme v úterý... takže jsem stále čekatelka, já vlastně poslední roky pořád na něco čekám...

zuzanaxx
4. kvě 2016

@xyrina já MS nikdy nečekám, mrcha vždy dorazí včas. Pořád čekám, že jednou už nepřijde...😐

xyrina
4. kvě 2016

@cartago15 Všichni byli kdysi malí 🙂

vercanika
4. kvě 2016

@zuzanaxx jj testovala ... 7.den a slabý duch 9.den silnější duch ... 10.den vadný test a duch žádný (ten jsem dělala ráno) a odpo dtejný test a opět duch ... od té doby jsem netestovala ... nemám čím🙂

xyrina
4. kvě 2016

@zuzanaxx Já ji měla taky vždycky přesně. Až po hormonech z CAR se to nějak posouvá. Jestli se to tak dá říct, mas štěstí, že se nemusíš každý den po terinu nervovat. 🙂

xyrina
4. kvě 2016

@zuzanaxx Terminu

cartago15
4. kvě 2016

@xyrina příští týden budu 8+ něco, a pokud nebude vše, jak má být tak, tak máme smůlu, ale četla jsem tady tolik příběhů, kdy to prcci dohnali, že snad tam pořád nějaká naděje je 🙂 nejhorší je, že tomu člověk ani nemůže nijak pomoct, prostě jen čeká 🙂

zuzanaxx
4. kvě 2016

@xyrina mě pro změnu hormony odstranily špinění před MS, takže už nemusím přemýšlet,kdy je 1DC. Ale to je jediné pozitivní, mnohem víc jsem z nicbh celkově rozhozená...

xyrina
4. kvě 2016

@cartago15 Já kdysi čekala dokonce v nemocnici. Byla jsem těhotná, ale na ultrazvuku nic. Teď má kluk 190 cm. Vyrostl dobře 🙂 už si ale nepamatuju, ve kterém týdnu byla ta hospitalizace. Tenkrát jsem neměla ani potuchy, že je ovulace, bazální teploty atd. Prostě jsem vysadila HA a pak to nabralo jiné obrátky než teď. 🙂

xyrina
4. kvě 2016

@zuzanaxx Aha. Mě zase špinění začalo. V půlce cyklu a dokonce i teď místo MS.

tehulka1167
4. kvě 2016

@vercanika Ty jsi po Ketu? Ted někdy?

tehulka1167
4. kvě 2016

@zuzanaxx To bude virové,ale těhotenstvím 🙂

vercanika
4. kvě 2016

@tehulka1167 jj dneska 12.den ...

tehulka1167
4. kvě 2016

@vercanika ahaaaa, tak to mi uteklo. 🙂 tak super. V pátek testujeme 😉

zuzanaxx
4. kvě 2016

@tehulka1167 to asi ne, jedině pokud by se těhu u mě projevovalo červeně 😏
Na utz mě objednali až 10DC. Není to pozdě? Ovu mívám 15DC, ale prý budu v nativu, tak nevím...

Strana