icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

tehulka1167
4. kvě 2016

@zuzanaxx Tak jestli ovu máš takhle tak není pozdě 🙂

vercanika
4. kvě 2016

@tehulka1167 jj já jdu v pátek na krev a ještě ten den se dozvím výsledek ... je to přece jen spolehlivější než test a u nás v CAR vždy objednávají na krev po 14.dnech ... tak hlavně ať ti to dobře dopadne a hned dej pak echo !!! hlavně ať se prcek dobře vyvíjí .... a hodnota HCG stoupá ... a testy jsou pozitivní ...

pozi
4. kvě 2016

@tehulka1167 já se hlásím do klubu,výrazně jsem omezila před IVF,po negativním výsledku jsem zas začala a teď počítám,kdy s tím zas seknu,ale jsem slaboch,pevnou vůli nemám,možná,kdyby byly //,tak mě to donutí ☹

zuzanaxx
4. kvě 2016

@tehulka1167 já jenom nevím, jestli přece jen nemusím nějakou dobu dopředu brát můj milovaný utrouš, kvůli té sliznici. Posledně jsem ho brala od OPU.

pozi
4. kvě 2016

@tehulka1167 a myslíš,že do pátku TY vydržíš?Jestli jo,tak překvapíš,ale doufám,že to fakt tam bude,moc moc to všem nám přeju 🙂

tehulka1167
4. kvě 2016

@zuzanaxx neee dopředu se nesmí brát. Bere se až po ovulaci hned.

pozi
4. kvě 2016

@xyrina tak zítra kup test,třeba se vám povedlo,po tom nepodařeném IVF by to mohlo vyjít 😉

tehulka1167
4. kvě 2016

@pozi No já jsem hrdá,že jsem to vůbec vydržela do dneška 😉

pozi
4. kvě 2016

@zuzanaxx utroš se bere až po ovulce,já se ho děsím,mě vždy tak 10.den začne šíleně pálit pipina,že bych se udrbala,takže já mám zásoby vlhčených ubrousků a když to jde,tak se utřu,ale úleva jen na chvíli a máš to dobře spočítané s těmi KETy,snad to tak opravdu bude,já jdu na uz 11.den a mám zakroužkováno v protokolu,že mezi 9.-14.dnem uz

pozi
4. kvě 2016

@vercanika budeme se těšit na krásné čísílko HCG,už to tam bude,musí 😉

vercanika
4. kvě 2016

@pozi Holky ať už je pátek!!! myslím,že se ty dvs dny fakt nevyspím 🙂

xyrina
4. kvě 2016

@pozi Už jsem manžela vyslala do lékárny. Ráno bude jasno.

zuzanaxx
4. kvě 2016

@pozi já ho ráno polykám a večer zavádím. Před prací nestíhám s ním chvíli ležet...

pozi
4. kvě 2016

@zuzanaxx no já se na to budu muset zeptat,mě řekli zavádět,nepolykat,tak snad se nějak domluvíme a blbě ti o něm nebylo?

tehulka1167
4. kvě 2016

Ano,ano, zavádět.

xyrina
4. kvě 2016

@pozi Já zavadela 3 ráno a 3 vecer a v poledne 1 polykat.

zuzanaxx
4. kvě 2016

@pozi bylo úplně stejně při zavádění i póykání. Mi říkali, že je to jedno.

pozi
4. kvě 2016

@zuzanaxx aha,no tak jo,já jen že některé holky říkali,že když polykali,bylo jim hůř,tak to možná zkusím

pozi
4. kvě 2016

@xyrina ty jo,to je dávka,já měla jen 2 ráno a večer,a stačilo...

tehulka1167
4. kvě 2016

@zuzanaxx Nám v Pronatalu říkali, zavádět. Ze když se polyká tak za prvé nemá takový učinek a hlavně prý ničí játra a ještě něco. 😒

tehulka1167
4. kvě 2016

@pozi taky beru jako ty dva a dva.

xyrina
4. kvě 2016

@tehulka1167 To jsem taky slyšela. Hůř se snáší polykanim.

xyrina
4. kvě 2016

@pozi A stejně to nepomohlo.

tehulka1167
4. kvě 2016

@xyrina Přesně. To říkali.

vercanika
4. kvě 2016

@tehulka1167 @pozi holky nevím jak vy ... ale já utroš polykám 2-2-2 a podle lékařů je úplně jedno jestli polykám nebo zavádím ... hlavně když začnete špinit ihned začít polykat ... aspoň tak to doporučují u nás v CAR

tehulka1167
4. kvě 2016

@vercanika To je co doktor to názor.. Holky, kdo jde ted v květnu na Ket??? 🙂

pozi
4. kvě 2016

@xyrina no tak nebyl v problém v tom,že bys "potratila" čerstvý zárodek,ale asi se ani neuhnízdilo,má to být na "načechrání" peřinky,jak říká moje Dr. a na případné udržení těhu,mě to taky nepomohlo,ale taky se mi nikdy neuhnízdilo a už máte zjištěné okolo těch DV nebo teprve půjdete na konzultaci jak a co?

salenas
4. kvě 2016

Ahoj holky,tak my v pátek ket,snad se povedou rozmrazit nanučci

tehulka1167
4. kvě 2016

@salenas At se zadaří 🙂 Kolik máte zmrzlinek?

vercanika
4. kvě 2016

@salenas povedou uvidíš ... a moje heslo zní: když přežijí mražák tak přežijí už všechno !!!

Strana