Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@zuzanaxx fakt? Tak to já neznám.
@tehulka1167 já ho hrozně blbě snáším...s povinnými přestávkami ho beru přes půl roku...mazec
@tehulka1167 já svou poslední cigaretu měla 29.2. 😀 od té doby marodim a doma nekouřím. Bojím se,že když se vrátím do práce, tak si s kolegy zase dám. Na tohle nemám pevnou vůli
@tehulka1167 jak jsi to měla po hysteroskopie? Já jsem začla znovu krvácet a bolí mě břicho jako při MS
@tehulka1167 jsem slaboch... poslední jsem si zapálila až když jsem viděla //, ale kouřila jsem tak 3 denně
@vvercatkoo Já nebyla na hysteroskopi. Tak to jsi dobra,ze nekouris. 😉 ja s tim vzdy sekla az po potvrzení tehu. Je to hnusný zlozvyk. Ach joo. Ted kourim ty nejlehčí .
Ja jsem přestala kouřit ale když jsem se dozvěděla že to nevyšlo tak jsem zas začala
Tak já naštěstí nekouřím vůbec...
Boli me bricho jako prase. To asi dostanu.
To me boli taky už abych to dostala pak jdu na UTZ. A tam jse dozvim datum na 2 IVF
@tehulka1167 ne ne, hele mě bolelo břicho jako na MS už od 6 dne po transferu asi 2 týdny v kuse a viděla jsem //, tyhle příznaky nepříznaky nejsou směrodatný
@tehulka1167 nedostaneš, já tuším, že ti to vyšlo. Ten čaj přece dělá zázraky! (musí, mám ho totiž plný hrotek) 😁
@zuzanaxx 😀 😀 😀
@tehulka1167 neboj nedostanes! Na to si nehrajeme. Je to tam☺. Kolikaty den po jsi?
@tehulka1167 nedostaneš !!!!! rychle si promluv s tou paní dole a zakaž jí to !! a vůbec já ti to zakazuju !! 😀
Děkuju za srdíčko 🙂
@tehulka1167 ja nie a som na seba hrda 😵 niekedy by som si aj zapalila, no neda mi to. Vydrzala som rok, tak vydrzim aspon do posledneho snazenia, alebo uz na stalo 😀
@tehulka1167 zasloužíš si ho 🙂 že se tak hezky držíš a netestuješ 🙂
Pamatujete,když jsem vam psala,ze jsem od začátku citila,ze druhy IVF nevyjde a ze vyjde Ket..ja to tak citila tak uvidíme.
@tehulka1167 prý mají KETy poslední dobou lepší šanci 🙂
@cartago15 Já co si tady píšu s holkama a jsou těhu tak je to z Ketu u všech. 🙂 ,ale tím nechci říct,že z IVF nikdo neotěhotní.
@tehulka1167 a fakt vydržíš až do pátku? 😉
@zuzanaxx u mě v CARu to vysvětlovali tím, že mají šanci lepé připravit sliznici, kdežto u IVF jim jde o vaječníky v prvním řadě. Mě třeba nastimulovali super na vajíčka, 13 oocytů, 7 odebraných a 4 blasto zmražený, teď už jen 3, ale sliznice se nevyškrábala přes 5 mm. Další měsíc jsem měla úplně rozhozený ze stimulace a až teprve ten další se jim povedl, aby sliznice vypadala k světu.
@tehulka1167 IVF bylo koncem března, 6.4. mi vysadili Utrogestan. Takže si raději půjdu koupit TT Dr. Max 🙂 jen za tu chvíli, co odepisuju, začínám mít tehu příznaky 😀. Tak ať zbytečně nevysiluju. Na bílé TT už jsem zvykla.
@zuzanaxx snad ano 😉 i do dnes to byl úspěch 😉

@cartago15 mě vždy hrabe při jeho užívání i po vysazení...teď jsem 2 den po vysazení a jsem úplně mimo, praštěná...