Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@tehulka1167 jj já jdu v pátek na krev a ještě ten den se dozvím výsledek ... je to přece jen spolehlivější než test a u nás v CAR vždy objednávají na krev po 14.dnech ... tak hlavně ať ti to dobře dopadne a hned dej pak echo !!! hlavně ať se prcek dobře vyvíjí .... a hodnota HCG stoupá ... a testy jsou pozitivní ...
@tehulka1167 já se hlásím do klubu,výrazně jsem omezila před IVF,po negativním výsledku jsem zas začala a teď počítám,kdy s tím zas seknu,ale jsem slaboch,pevnou vůli nemám,možná,kdyby byly //,tak mě to donutí ☹
@tehulka1167 já jenom nevím, jestli přece jen nemusím nějakou dobu dopředu brát můj milovaný utrouš, kvůli té sliznici. Posledně jsem ho brala od OPU.
@tehulka1167 a myslíš,že do pátku TY vydržíš?Jestli jo,tak překvapíš,ale doufám,že to fakt tam bude,moc moc to všem nám přeju 🙂
@zuzanaxx neee dopředu se nesmí brát. Bere se až po ovulaci hned.
@pozi No já jsem hrdá,že jsem to vůbec vydržela do dneška 😉
@zuzanaxx utroš se bere až po ovulce,já se ho děsím,mě vždy tak 10.den začne šíleně pálit pipina,že bych se udrbala,takže já mám zásoby vlhčených ubrousků a když to jde,tak se utřu,ale úleva jen na chvíli a máš to dobře spočítané s těmi KETy,snad to tak opravdu bude,já jdu na uz 11.den a mám zakroužkováno v protokolu,že mezi 9.-14.dnem uz
Ano,ano, zavádět.
@zuzanaxx Nám v Pronatalu říkali, zavádět. Ze když se polyká tak za prvé nemá takový učinek a hlavně prý ničí játra a ještě něco. 😒
@pozi taky beru jako ty dva a dva.
@tehulka1167 To jsem taky slyšela. Hůř se snáší polykanim.
@xyrina Přesně. To říkali.
@tehulka1167 @pozi holky nevím jak vy ... ale já utroš polykám 2-2-2 a podle lékařů je úplně jedno jestli polykám nebo zavádím ... hlavně když začnete špinit ihned začít polykat ... aspoň tak to doporučují u nás v CAR
@vercanika To je co doktor to názor.. Holky, kdo jde ted v květnu na Ket??? 🙂
@xyrina no tak nebyl v problém v tom,že bys "potratila" čerstvý zárodek,ale asi se ani neuhnízdilo,má to být na "načechrání" peřinky,jak říká moje Dr. a na případné udržení těhu,mě to taky nepomohlo,ale taky se mi nikdy neuhnízdilo a už máte zjištěné okolo těch DV nebo teprve půjdete na konzultaci jak a co?
Ahoj holky,tak my v pátek ket,snad se povedou rozmrazit nanučci
@salenas At se zadaří 🙂 Kolik máte zmrzlinek?

@zuzanaxx Tak jestli ovu máš takhle tak není pozdě 🙂