icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

salenas
4. kvě 2016

@tehulka1167 2 v jedné slánce,jedno v druhé

salenas
4. kvě 2016

@vercanika díky,něco na tom je 🙂

tehulka1167
4. kvě 2016

@salenas Kolik jich budete zavádět? My ted dali jedno embryjko.

zuzanaxx
4. kvě 2016

@vercanika souhlasím, říkali mi to samé...

xyrina
4. kvě 2016

@vercanika To nám říkali taky s tím spinenim.

xyrina
4. kvě 2016

@pozi No měla jsem 14 DPO z krveHCG jen 7,4, takže mi bylo vysvětleno, že je to málo, že se embrijko na 2-3 dny chytlo, ale pak konec. Tak proto DV. Okolo DV jsme si něco zjišťovali, ale museli bychom všechno platit, tak spíš zjišťujeme, jestli nás to nezrujnuje.☹

vercanika
4. kvě 2016

No já polykám už od začatku ... a dneska špinění snad skončilo ... teď se jen modlit aby nepřišla MS a to minimálně 9.měsíců 🙂

vercanika
4. kvě 2016

@xyrina Čeho je zkratka DV?? už se v tom ztrácím..

tehulka1167
4. kvě 2016

@xyrina a co jt do darovanýho embryjka?? Je to o strašně moc pěněz levnější.

tehulka1167
4. kvě 2016

@vercanika darovaný vajíčko 🙂

vercanika
4. kvě 2016

@tehulka1167 aha :D už je těch zkratek tolik, že se začínám ztrácet ... :D

xyrina
4. kvě 2016

@tehulka1167 Jenže to je už oplodnene, pokud se nemýlím. Manžel má spermijky v pořádku a nejdřív DV úplně odmítal, doufal, že vyjde geneticky naše při IVF. Po tom zklamání přistoupil na 'poloviční genovy' material 🙂 Stejně doufá, že zítra budu podle TT těhotná. Pořád mi macka prsa a uculuje se, jako kdyby se to podle toho poznalo. 🙂

xyrina
4. kvě 2016

@vercanika Já už zapomínám zkratky na Facebooku, když jsem porad tady na Konikovi 😀

vercanika
4. kvě 2016

@xyrina jo denně si tady na koníkovi odrovnávám baterku od mobilu :D

zuzanaxx
4. kvě 2016

@vercanika já hlavně v práci...😏

salenas
4. kvě 2016

@tehulka1167 zkusíme dvě

salenas
4. kvě 2016

s tím utrogestanem,má se zavádět,lépe se vstřebá to co má,v případě špinění polykat

zuzanaxx
4. kvě 2016

@salenas jenže pokud chodíš do práce, tak je to problém...

pozi
4. kvě 2016

@xyrina no už se mě ptali v caru,jestli nechceme jít do darovaných,že mám AMH nizký,ale ještě jsem říkala,že zkusíme teď KET,případně 3.IVF s našima a v nejhorším bysme na 4.IVF nechali dárcovské,ale to jsem jí říkala,že budu potřebovat min. 1 rok na naspoření-s pojišťovnou 50000 a bez jednou tolik 😖

pozi
4. kvě 2016

@tehulka1167 no přece jáá,chystám to na 17.5.,ale uvidíme,co mi řekne na uz v pondělí 🙂

tehulka1167
4. kvě 2016

@pozi Superrr 🙂

pozi
4. kvě 2016

@salenas to určitě klapne,tak super,jsi další v pořadí na těhulkovství 😉 hele,co mám říkat já,mám jen jedno zamražené a jestli se nerozmrazí,tak až na podzim 3.IVF,aspoň máš 3,tak to je krásný 🙂

salenas
4. kvě 2016

@zuzanaxx ano,chodím do práce

salenas
4. kvě 2016

@pozi jojo,tohle jsou naše dvě poslední šance,na další ivf už nemáme penízky

salenas
4. kvě 2016

@pozi kolik máš amh?

xyrina
4. kvě 2016

@pozi To je dobre, co? Mají tolik plánu. Hlavně, aby na to bylo. A když budeš furt na neschopence, z toho žádné spoření nekouka.

pozi
4. kvě 2016

@salenas 0,23 no jo,já taky vždy šetřím půl roku,a zas nic,jako samoplátce bych to taky nedala,takže u tebe to už musí klapnout,určitě,budem všichni držet pěsti

pozi
4. kvě 2016

@xyrina no plánů by měli dost,jen aby na to člověk měl,jak nemá,tak se stává pro ně téměř neperspektivní.Ještě počkám do KETu a půjdu vydělávat na 3.IVF,když to neklapne

salenas
4. kvě 2016

@pozi tak s dobrou stimulací to půjde,ne?

itworks
4. kvě 2016

Holky já jdu v pátek na utz,tak doufám,že bude ovulace a tím pádem i ket.

Strana