Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Jinak se holky pridavam zda teda muzu?Jsem po ivf ktere bohuzel v 8tt bylo prerusene.Prazdny plodovy obal😞Nyni cekam na ket v patek kontrola a pristi tyden snad.Jen jeste cekame na vysledky krve v unoru jsem mela herpes virus v krvi tak se trochu bojim zda uz je to pryc
Jinak se holky pridavam zda teda muzu?Jsem po ivf ktere bohuzel v 8tt bylo prerusene.Prazdny plodovy obal😞Nyni cekam na ket v patek kontrola a pristi tyden snad.Jen jeste cekame na vysledky krve v unoru jsem mela herpes virus v krvi tak se trochu bojim zda uz je to pryc
@martinek14 ahoj, za jak dlouho ti po revizi dovolili KET? Ja to mela pri predposlednim prirozenem otehotnetneni taky tak -prazdne obaly odpovidajici velikosti 9tt a embryo nikde
@panbaf po revizi se musí dodrzet dva až tři cykly.
Tak jsem to holky nevydrzela ☹(( 8 den po 2 ket a bilo.. jsem krava krava krava.. mohla jsem se jeste alespon par dni citit hezky tehotne a nic ☹ Fakt jsem verila, ze to vyjde -pila jsem ruzny bylinky, po kterych jsem mela sliznici na 1* , embryo nejvyssi kvality, akupunktura pred i po transferu, zobu cinskou medicinu na podporu udrzeni a uhnizdeni, byla jsem uplne v pohode-zadny stres, velka namaha.. ja uz do dalsiho pokusu snad ani nechci jit ☹
@panbaf neztracej naději, 8 den nic neznamená. Má se testovat až 14 den. Pořád máš čas 😉
No jo holky, ale co jsem cetla tak komu dali blasto tak uz mely // i 6ty den.. zahnizduji se druhy den po transferu takze 8 den uz musi byt na testu s citlivosti 10 neco videt.. ☹
@panbaf
Ahojky Ještě neztrácej naději,zkus udělat ještě jeden test o pár dnů déle,úplně ti rozumím,že každý den čekání je strašně dlouhý,Také se brzy chystám na druhý ket,tak to naprosto chápu.-)
Plus me hcg testy ukazuji - prirozene jsem otehotnela uz 8x a vzdycky 9-10 den po ovulaci byly na testu //
@panbaf šesty den je opravdu brzy. Ano jsou ženský co máj poz.test sesty den,ale pak jsou ženský co mají dýl i s blastou 🙂
Vy jste tak zlaty holky!! Zklidnim se a testnu v nedeli.. a jestli pujdu na dalsi pokus tak testovat nebudu PRISAHAM 🙂
@panbaf mě to taky trosku vyškolilo každý nezdar 😀
taky jsem až 10 den našla ducha a viděla ho jen já 😀
@salenas no jo,s dobrou stimulací pokaždé 4 vajíčka,ale u nás je problém,že musí 3.den udělat odběr buňky na PGD a musí vydržet do 5.dne,kdy jsou výsledky a musí být některé zdravé (jsem přenašečka vady,kterou má syn a je to 50 na 50),proto jdeme do IVF,takže ještě tohle do toho,ale jo,aspoň jsou 4,ale ne všechny vydrží právě do toho 5.dne
@panbaf no jo,není nad to mít pevné nervy,ale to čekání je dlouhé,fakticky,já po 1.IVF testovala 7.den a po 2. už jsem se zařekla,že si to chci užít až do konce,i když jsem tušila,že nic,takže jsem testila cca 11.den,kdy jsem si já KRÁVA koupila test,ale i v caru mi řekli až 14.den,i když jsem měla blasto,ukázkovou,co už lezla z obalu.Neboj,zkus to fakt za pár dní,opravdu i s blasto to nemusí být vidět takhle brzo 😉
@martinek14 tak hlavně,ať už je ten moribundus pryč,ať to nějak neuškodí,to ti zjistili z krve nebo jak?A to jsi předtím měla IVF nebo při tom?
Holky taky si někdy říkám, že bychom už mohli ordinovat, když už všechno tak víme 😀 Dnes mi volali z gyncentra, že mě musí zase přeobjednat na utz, že dr onemocněl 😒 ale stejně bych tam byla brzo, zítra budu teprve 9 den, tak jdu až v pondělí. U nás jsou jen 3 doktoři, kteří za sebe musí vzájemně zaskakovat, už se mi to stalo asi potřetí. Vždy musím předem hlásit v práci volno a pak si připadám jak trotlík 😅
@itworks Kam chodíš do Car?
A jen pro kontrolu, když bude ovulace, tak ket je za 5 dnů po ovulaci, když mám 5 ti denní blastocystu?
@tehulka1167 gyncentrum Ostrava

@itworks ahoj taky jdu v patek na kontrolu tak jsem zvedava kdy bude ket