Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@tehulka1167 ke ketu nepotřebuješ ovulaci,místo utrouše mám crinone
Jsem si tím jistá. Zkusím v CARu nafasovat nějaké protitchýňovské injekce...😂
Tak máme dvě krásný hečující blastocysty,za chvíli si pro ně jedeme!
@tehulka1167 no tak supééééér,to jsem ráda i za tebe,hned jsi mě naladila na to ,že jednou to prostě vyjít musí,zatím tichounce gratuluji,ale je to ten první krok a ten nejdůležitejší ke splnění snu 😉 opatruj se 🙂
@pozi dekuju 🙂 baba radnicks 😀
@tehulka1167 velká gratulace.. 🙂 kdy jdeš na krev?
@tehulka1167 no to doufám,že to zajistí i mě,už jí nemůžu pomalu ani vidět,ale vydržím,jeden kotel už mám vypitý,tak zas večer,se máš,že už nemusíš 😉 moc ti to přeju
@axi44 nejdu na krev. Jdu rovnou na ultrazvuk. Ale ve středu jsu na prevenci k obvodakovi tak si necham nabrat krev.
@pozi neboj se,uz ji pak nebudeš potrebovat. 🙂
@tehulka1167 ty mrska, uz 9 den si si robila tt 😉 radujem sa s tebou a prajem vela sil najma tomu zazraku v tvojom lasky plnom objati 🙂 Urcite to bude silny bojovnik. Kedy mas ist na krv?
@salenas
Ahojky já jdu podruhé 20 den.Mohla bých prý jít i 19 den,ale to vždy vyšlo na neděli,tak půjdu 16.5.2016 Kdy jdeš ty?
@tehulka1167 moc gratuluju ! 😉 a ať se prcek pořádně drží
@tehulka1167 úžasné!!! Gratuluji..
@tehulka1167 asi zvýším dávky...😁
@tehulka1167 no a povídej a přeháněj,jak ti je,psala jsi,že ti vůbec nic nebylo,oproti těm pokusům předtím,tak jak je teď?
ahoj holky, chci se zeptat, 1.5. jsem byla na transferu, dneska bolest jako kdyby měla dojít MS - chci se zeptat, dojde vůbec i kdyby se IVF nepodařilo? Jsem z toho už jakási zmatená.. děkuji za odpověď 🙂
@martinaanet za chviličku,už čekám přrd sálem
@cartago15 Utrogestan taky beru 4-0-4 denne, a k tomu i Estrimax.. po IUI jsem nebrala nic, taky dvakrát nevyšla, dnes jsem 25 DC, já to přesně 28 DC - tak se bojím aby to nebyla nastupující MS.. právě jsem z toho zmatená... na test brzo... takže i kdyby IVF nevyšlo tak MS mám očekávat..?
@tehulka1167 jaaaj, musela som si opat pozriet tvoje testiky 😵 mam taku radost ako keby som svoje vlastne videla 🙂 moooooc drzim prsteky aby toto tehulkovanie bolo uspesne, musi byt, prikazujem ti to 🙂 ! posielam srdiecko :*

@cartago15 tak tomu nerozumím: já mám pravidelnou MS, ovu, testy v normě, dobrou sliznici a těhu pořád nejsem. Jestli to nehude tim, že mám chlapa na houby nebo fakticky tou tchýní...😆