icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

zuzanaxx
5. kvě 2016

@cartago15 tak tomu nerozumím: já mám pravidelnou MS, ovu, testy v normě, dobrou sliznici a těhu pořád nejsem. Jestli to nehude tim, že mám chlapa na houby nebo fakticky tou tchýní...😆

salenas
5. kvě 2016

@tehulka1167 ke ketu nepotřebuješ ovulaci,místo utrouše mám crinone

cartago15
6. kvě 2016

@zuzanaxx nemam menses, nemam ovu, nemam sliznici, proste bez hormonu nic, ani kdybych vypila hektolitry caju, cvicila 5 technik na uvolneni panve :( ale mam genetickou zatez z moji nemoci, takze mi brzdi vsechno co ma. To bude ta tchyne ! Kazi pozitivni mysleni

zuzanaxx
6. kvě 2016

Jsem si tím jistá. Zkusím v CARu nafasovat nějaké protitchýňovské injekce...😂

salenas
6. kvě 2016

Tak máme dvě krásný hečující blastocysty,za chvíli si pro ně jedeme!

tehulka1167
6. kvě 2016

Holčičky, muj sen se stal skutečností. Jsem strasne stastna.

pozi
6. kvě 2016

@tehulka1167 no tak supééééér,to jsem ráda i za tebe,hned jsi mě naladila na to ,že jednou to prostě vyjít musí,zatím tichounce gratuluji,ale je to ten první krok a ten nejdůležitejší ke splnění snu 😉 opatruj se 🙂

pozi
6. kvě 2016

@salenas tak ať se pořádně zakousnou,to je fajn,že to zvládli,držím pěstičky 😉

tehulka1167
6. kvě 2016

@pozi dekuju 🙂 baba radnicks 😀

axi44
6. kvě 2016

@tehulka1167 velká gratulace.. 🙂 kdy jdeš na krev?

pozi
6. kvě 2016

@tehulka1167 no to doufám,že to zajistí i mě,už jí nemůžu pomalu ani vidět,ale vydržím,jeden kotel už mám vypitý,tak zas večer,se máš,že už nemusíš 😉 moc ti to přeju

tehulka1167
6. kvě 2016

@axi44 nejdu na krev. Jdu rovnou na ultrazvuk. Ale ve středu jsu na prevenci k obvodakovi tak si necham nabrat krev.

tehulka1167
6. kvě 2016

@pozi neboj se,uz ji pak nebudeš potrebovat. 🙂

sisul_ka
6. kvě 2016

@tehulka1167 ty mrska, uz 9 den si si robila tt 😉 radujem sa s tebou a prajem vela sil najma tomu zazraku v tvojom lasky plnom objati 🙂 Urcite to bude silny bojovnik. Kedy mas ist na krv?

martinaanet
6. kvě 2016

@salenas
Ahojky já jdu podruhé 20 den.Mohla bých prý jít i 19 den,ale to vždy vyšlo na neděli,tak půjdu 16.5.2016 Kdy jdeš ty?

cartago15
6. kvě 2016

@tehulka1167 moc gratuluju ! 😉 a ať se prcek pořádně drží

zuzanaxx
6. kvě 2016

@tehulka1167 úžasné!!! Gratuluji..

zuzanaxx
6. kvě 2016

@tehulka1167 asi zvýším dávky...😁

pozi
6. kvě 2016

@tehulka1167 no a povídej a přeháněj,jak ti je,psala jsi,že ti vůbec nic nebylo,oproti těm pokusům předtím,tak jak je teď?

pozi
6. kvě 2016

@zuzanaxx já jsem teda ráda,že ho piju jen ráno a večer,i když už jsem si skoro zvvykla,možná mi i bude chybět ☹

zuzanaxx
6. kvě 2016

@pozi mě docela chutná, ale kafe nenahradí...😁

fille
6. kvě 2016

ahoj holky, chci se zeptat, 1.5. jsem byla na transferu, dneska bolest jako kdyby měla dojít MS - chci se zeptat, dojde vůbec i kdyby se IVF nepodařilo? Jsem z toho už jakási zmatená.. děkuji za odpověď 🙂

salenas
6. kvě 2016

@martinaanet za chviličku,už čekám přrd sálem

salenas
6. kvě 2016

@pozi díky!

cartago15
6. kvě 2016

@fille po transferu většina z nás bere Utrogestan a někomu MS blokuje úplně, třeba mě, někomu jen odsune a někdo ji má i tak perfektně pravidelně 🙂 dokud nevysadim, MS nedorazí a ani po IUI ano po KET

fille
6. kvě 2016

@cartago15 Utrogestan taky beru 4-0-4 denne, a k tomu i Estrimax.. po IUI jsem nebrala nic, taky dvakrát nevyšla, dnes jsem 25 DC, já to přesně 28 DC - tak se bojím aby to nebyla nastupující MS.. právě jsem z toho zmatená... na test brzo... takže i kdyby IVF nevyšlo tak MS mám očekávat..?

pozi
6. kvě 2016

@fille no právě podle toho,jak na tebe působí utrouš,já jsem i přes nevydařené IVF ms nedostala,až po vysazení utrouše za 2 dny

pozi
6. kvě 2016

@zuzanaxx no právě,kafe je kafe,teď jsem ho odsunula až na 9 hod.,protože nejdřív musím vypít bábu.Budu muset zas objednat,už mám druhý pytlík,tak abych měla,jak jsi přežila včera tchyni?

cartago15
6. kvě 2016

@fille já utrouš beru 2-2-2 a nepustí mi MS nikdy, jesti ho bereš poprvé, tak to asi teprve zjistíš, jak na tebe bude fungovat

sisul_ka
6. kvě 2016

@tehulka1167 jaaaj, musela som si opat pozriet tvoje testiky 😵 mam taku radost ako keby som svoje vlastne videla 🙂 moooooc drzim prsteky aby toto tehulkovanie bolo uspesne, musi byt, prikazujem ti to 🙂 ! posielam srdiecko :*

Strana