Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Děkuji holky všem 🙂 no je mi dobře. Jen brutalni únava a prsa bolej.
@tehulka1167 velká gratulace 😀 😀 , takže jsi nám kecala, nevydržela jsi nedělat 😀
@vvercatkoo je to kecka....já chci taky takové TT !! 😉
@vvercatkoo vydržela do stredy odpoledne. Ale jak me bolelo dost to bricho..tak mi to pak nedalo 🙂
Tak jsem se radovala asi předčasně ... hodnota HCG jen 16 a podle doktora není moc naděje že by se měla hodnota zvedat ... :( v úterý znova na krev !!!! takže celý víkend v nervách !!! pozitivní test fakt nic neznamená !!!!
@tehulka1167 ještě mi popiš, co všechno jsi dělala a nedělala...to abych taky sekala trávu! 😉
@zuzanaxx delam všechno ted zrovna sekam. 😀
@tehulka1167 taky ti to moc přeju, konečně taky dobrá zpráva, třeba bude květen pro nás všechny plodný 😀 držím palce, až je vše v pořádku na ultrazvuku 🙂
@itworks plodný bude,verim tomu 🙂
Naděje umřela ... Pani Lavicka hodnota stoupnout muze ale je mala sance ze se tehotenstvi udrzi. Je mi to lito. V utery uvidime.
Tak tohle mi poslala sestricka z centra na muj dotaz co si o tom mysli ona a jestli se setkala s tim ze by tehu i presto prospivalo . Aspoň vím na čem jsem ... vybulím se teď a v úterý už mě nic nepřekvapí ....
@vercanika je mi luto tvojho neuspechu, no davam na slova setricky. Ja som mala biochemicke tehu s HCG 15 a koordinatorka mi napisala, ze nech nadalej beriem lieky lebo zazraky sa deju. Ano, verim tomu, ze sa deju, no nie s takou nizkou hodnotou! Uz som si toho prezila dost a viem o com hovorim. Nechcem ta este viac zarmutit, no je lepsie ak to teraz nevislo ako o to prist neskor, ver mi!
Musis byt silna a raz sa to urcite podari 🙂 Ja tomu verim a pojdem uz do 6teho transferu a to mam darovane vajicka! Proste to nevzdavam 😵
Chtěla bych se zeptat kdy se tak chodi na druhy pokus?
@sisul_ka já mám za sebou samovolný potrat dvojčat v 9tt a pak zamlklé těhu v 3tt a jedno neúspěšné IVF !!! 7 let snažení a prd ... Sílu už fakt nemám .... manžel mě přemluvil na druhý pokus IVF ale nakonec to byl KET ... celou dobu vše v pořádku ... nic mi není (kromě bolesti prsou) vše v pořádku testy pozitivní a teď tohle ??? ne končím !!! sice máme zmražené ještě jedno embryjko ale už nemám sílu ... na něco se natěším a pak tohle ?? už ne !!! 😢 😢 😢
Ja že pujdu na ultrazvuk po MS. Tak jsem zvědava co mi řeknou. Že doktor mi povidal že pujdu až o prazdninách. A to mi příjde strašně dlouho
@vercanika
Ahojky právě jsem četla tvou zprávičku,já jsem na tom někdy podobně,někdy mohu lámat skály a někdy už snad ani nemám sílu tomu čelit.Co když to poslední embryjko je to správné a čeká na vás.-)Nevzdávej to,když máte ještě mrazáčka.-)
@tehulka1167
Ahojky také gratuluji.-)
@salenas
Moc držím palečky.-)Hlavně se šetři.-)Nechala jsi si zavést jedno embryjko?
@vercanika nevzdavej to! Ja mam za sebou 8x nevydarene tehu - od 5-15tt a ted pravdepodobne druhy neuspesny ket.. vcera jsem si taky rikala, ze uz do toho nejdu, ale vim, ze bych si to jednou moc vycitala, ze jsem to vzdala! Dej si chvilku pauzu, uzijte si s manzelem leto a treba tu silu do toho jit znovu najdes.. vem si tehulka1167 -5x neuspech, ale ted je stastna jak blecha 🙂 verim, ze se taky dockas!!
@martinaanet dvě,celý den ležím,ale zítra už najedu na běžný režim
@salenas
Já bych také chtěla zkusit 2.Úspěch prý není větší a navzájem se mohou i negativně ovlivňovat,ale také do toho půjdu.Mám 7 prazáčků v Pronatalu,napoprvé jsem si dala jedno a nevyšlo to.Hodně jsme tomu věřili,protože jsem zdravá a měli jsme prý pěkné embryjko.Tak snad bude ten květen opravdu plodný.-)

@cartago15 díky díky za odpověď.... 🙂 a holky jak to berete vrchem nebo spodem?myslím Utrouš...