icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

salenas
6. kvě 2016

@martinaanet taky chodím do pronatalu,já to beru tak,že šance je vyšší dvojnásob 😉

vercanika
6. kvě 2016

@martinaanet To mělo být tohle to vysněné enbryjko .. krásná ha blastocysta co byla už sama z půlky venku ... to druhé je je blastocysta. hold jsem asi nějaká vadná ... už na to prostě fakt nemám...

tehulka1167
6. kvě 2016

Holky ja mela u dvou ketu po dvou a nic. A tento Ket jsem dala jedno.

tehulka1167
6. kvě 2016

@vercanika taky jsem u jednoho ketu mela jedno vyklubany a druhy cely. A nechytlo se ani jedno. Ja vim,ze je to strasnej napor na psychiku,ale z tvych příspěvků mi prijde,ze ty ten problém vytvaris,jsi pesimista a neveris uz nicemu. Pocity a myslenky jsou mocnější nez si myslíš. Nemyslim to ve zlym 🙂 mysli pozitovne.

vercanika
6. kvě 2016

@panbaf spis si myslim že je mi předurčeno být jen tlustou rozmazlující tetou. . a sorry ake po finanční stránce to není extra levné a já peníze netisknu ... a aspoň to první dítě jsem chtěka do 30 a cas se krati

vvercatkoo
6. kvě 2016

@tehulka1167 mě to musí taky už vyjít. Každým pokusem děláme pokroky, takže ten už bude 😀 16. jdu na kontrolu a rovnou to odstartujeme

tehulka1167
6. kvě 2016

@vvercatkoo presne tak. Nesmime se dat 😉

sisul_ka
6. kvě 2016

@vercanika jeminenkuuu, keby som mohla tak ta silno obijmem takto cez modreho konika! Velmi s tebou sucitim, vsetka ta bolest a sklamanie musi z tela von a viem, ze to nie je lahke. Ako keby som svoj pribeh citala. Stalo sa mi to iste!!! Tiez sa snazime uz 7 rokov a nic, prave preto sme isli na darovane vajicka, no zatial bezuspesne. 2x nic potom 2x potrat a 1xbiochemicke tehu 😒 V mrazaciku mame tiez posledne embryjko. Ja budem bojovat, kym na to budem mat, no pravdepodobne budem musiet vyhrat lotto aby som to vsetko stihla poplatit. Kazda sa tym musime vysporiadat po svojom, no verim, ze sa to raz urcite podari, aj ked mne uz prihorieva 42 rokov nie je 24, no v hlave sa citim mlada 😵 Posielam ti velke objatie a povzbudenie! Drz sa a bud silna :*

pozi
6. kvě 2016

@vercanika dej si voraz,vypni a uvidíš,že zas na to tu sílu vezmeš a zkusíš to zase,není to levné,to víme všichni,ale ta šance tam je a bylo by škoda ji nevyužít,protože by sis to opravdu jednou,až to fakt nepůjde,mohla vyčítat.Teď je to ještě čerstvé,ale všechno jednou přebolí 😉

pozi
6. kvě 2016

@tehulka1167 asi opradu jde o to na to tolik nemyslet a dělat,jako že nic,protože když člověk otěhotní přirozeně,tak přece o tom taky nějakých min. 14 dní neví,takže mám pocit,že kdo zítra bude sekat zahradu,tak četl modrého koníka 🙂

vercanika
6. kvě 2016

@tehulka1167 Ovečko já myslela pozitivně celou dobu ... po 1 neúspěšném IVF jsem sice tvrdila,že už nepújdu na další pokus ale pak to vevmě začlo hlodat a nakonec jsem šla ... a po dnešku?? Nemůžeš se mi divit ... čekala jsem.jen samé dobré zprávy a teď tohle ... každého by to vzalo a přišel o sílu
... nejsem pesimista ale v tomhle případě jsem ...

vercanika
6. kvě 2016

@sisul_ka Taky mam chut te obejmout ... ovecko drz se ... me je 26 sice jeste 4 roky do 30 zbyvaji ale strasne rychle to utika ... mozna v sobe jeste kousek sili najdu kdyz jsem ji nasla uz 2x tak proc ne potreti ... uvidime ted je mi fakt smutno ....

vercanika
6. kvě 2016

@pozi pokud bych mela jit do dalsiho pokusu,pujdu hned nechci prerusit nemocenskou .... mozna se vse v dobre obrati ale podle nazoru doktora a sestricky co v tom ma prehled moc nadeje si nedavam ....

zuzanaxx
6. kvě 2016

@pozi to mluvíš o mě, že? 😅

martinek14
6. kvě 2016

@pozi jo krve.Nevim kdy jsem to chytla ale na ivf jsem sla 21.12 a az v unoru jsem se dozvedela ze tam mam nejaky herpes

zuzanaxx
6. kvě 2016

Holky, dejme si od KETů pauzu - je MS v hokeji 😁

pozi
6. kvě 2016

@vercanika je lepší podle mě počítat s tou horší variantou,kdyby to vyšlo,tak je člověk o to šťastnější,myslím,že zuzanaxx měla podobný problém,ale nakonec jí HCG klesalo.Tak vidíš,ještě máte v případě neúspěchu ještě bojovníka v záloze,to je fajn,taky bych to tak udělala,když už jednou je člověk na neschopence,tak nemá smysl si ji ukončovat,nic na tom nevyděláš

pozi
6. kvě 2016

@zuzanaxx no ty jsi hlásila,že půjdeš taky potom sekat zahradu,nám určo do té doby tráva vyroste,manža ji sekal včera,takže budu taky sekat 😀

pozi
6. kvě 2016

@zuzanaxx a stíhám i hokej,škoda,že není o 14 dní déle,by se mi to hodilo

vercanika
6. kvě 2016

@pozi no sice už si naději nedáváma oči už jsem si vyplakala ... tak ve mě malá kapka ještě je ... pořád si říkám že když už prcek přežil mražák,tak musí všechno...a když už nad ním všichni zlomili hůl tak jim ještě ukáže jak se krásně drží a vyvíjí .... ale jsem smířená s nejhorším...

tehulka1167
6. kvě 2016

@vercanika jo me to vzalo tak na den a pak jsem sla hrde do dalšího boje. A delala bych to dokud by to nevyšlo. 🙂

vvercatkoo
6. kvě 2016

@tehulka1167
@vercanika souhlasíme, přesně před rokem jsem se dala do boje a pořád bojuji

tehulka1167
6. kvě 2016

@vvercatkoo spravne. Máš přístup jako Já 🙂

vvercatkoo
6. kvě 2016

@tehulka1167 😉 přestala jsem se tím trápit a jen se těším. Teď pracuji na zahrádce, venuji se bylinkami, vyrábíme sirupy. Martin si čas na pana doktora 😀

vvercatkoo
6. kvě 2016

Holky, doporučuji udělejte si kopřivový sirup, je luxusní, zítra se vrham na sedmikrásky a pampeliškový 😀

sisul_ka
6. kvě 2016

@vercanika do tretice vsetko dobre!!!! Uvidis, oddychni si ako dlho len budes potrebovat a ked sa nato budes opat citit a budes na100% pozitivne pripravena, tak sup do uspesneho tehulkovania 🙂

zuzanaxx
6. kvě 2016

@vvercatkoo dělám pravidelně, dobrá je kombinace obou. A později pokvete lípa a černý bez...luxusní záležitost..jo a nezapomeňte na různé druhy mát a meduňku...

zuzanaxx
6. kvě 2016

@pozi jj, HCG 75 a pak klesalo...ale strašně pomalu...při 16 jsem si nechala udělat IUI, ale k ničemu. Takže teď opět v práci, ale myšlenkama u KET, momentálně na zahrádce s bylinkami a hlavně hokejisty 😆

sisul_ka
6. kvě 2016

@zuzanaxx mnam 🙂

zuzanaxx
6. kvě 2016

@pozi jj, příště ty KETy musíme líp naplánovat...😆

Strana