@salmina ahoj, tak to mela moje kamaradka. Testy snehobile jeste 14 dni po tom, co krevni test ukazal tehotenstvi. Take jsem neverila, ze je to mozne. Ted je to dvoulety certik.
@bh8 aha tak mě menstruace vynechala...už druhým dnem...a ještě mi nikdy nevynechala..jenom když jsem byla těhotná....ale prý to může dělat ten amelgen....
@bh8 moc gratuluji, to vypadá krásně 🥰 @salmina ahoj, já testy taky bílé, ale MS mela dorazit v úterý a nic. Tak si taky myslím že to drží ten amelgen. Zítra jsme pozvani na svatbu, tak jen doufám že se MS nerozjede, to bych opravdu zítra nechtěla 🙄
@salmina cyklus ivf prvni, hned jsme davali ET, to skoncilo jako biochemicke tehotenstvi. A toto byl prvni KET. Davali jsme aj emryoglue. Jeste mame 4 v mrazaku.
Ahoj, obnovuji diskuzi🙂 Je tu někdo čerstvě po KET nebo ET? Já jsem druhý den po KET 🙂 Jakou jste při transferu měly výšku sliznice? A kdy plánujete začít testovat?
@salmina ahoj, tak to mela moje kamaradka. Testy snehobile jeste 14 dni po tom, co krevni test ukazal tehotenstvi. Take jsem neverila, ze je to mozne. Ted je to dvoulety certik.