Jen jeden folikul při IVF, je šance?
Ahojky všem
byla jsem na 4 ivf a mám jen jeden folikul,nikdy se mi to nestalo... ☹ vždy sem mela kolem 6-7 .zajímá mě stalo se to někomu z vás a je šance i s jednim..?
@dzimi
tak at je ti dobře a at se rychle zahojíš 😉
@diva_ziva u mě je asi dost problém to kafe,jsem děsnej kafař.. 😀 Tak uvidíme ,zkusím asi zatím omezit to kafe atd atd 🙂 ..jdu se mrknout co píšou
@maja1111111 Uplne chapem, ja som mala to same. Az jedneho dna ma to nejak nastvalo a prestala som so dna na den. Nastastie v piatok, takze som mohla cely vikend spat :D :D Odvtedy ked si dam kavu, tak mi je zle a strasne sa mi mota hlava, takze uz vobec nepijem nic s kofeinom. Max raz za cas bezkofeinovu kavu pre chut 🙂 Mozno ta to tiez raz dozerie a seknes s tym :D
@diva_ziva já vždy když jsem otěhotněla,tak sem sní přestala ..protože sem se bála,aby to něco nezpusobilo,,asi to byla blbost...Je to spíše o zvyku,prostě si musím odvyknout no
@maja1111111 Tak asi je lepsie odvykat od navykovych latok mimo tehu, pre telo je to dost zaprah (aspon pre mna bolo, ale ja som toho pila hrozne moc!!). Urcite lepsie nepit ako pit, ale zalezi aj na mnozstve. Jedna kava denne nevadi 🙂 Ale to musis sama citit, ako je to pre teba lepsie. Ja som skusala odvykat niekolkokrat, az potom prisiel ten okamih, ze fakt uz bolo dost. No a uz nebolo cesty spat a uz by som sa k tomu nevratila.
Tak já už čekám na pokoji na zakrok, už aby to bylo za mnou. ☹
@maja1111111 Ahoj ja mela po ivf jen jedno vajicko a zavedeno bylo treti den.A vyslo to.mam holcicku a uz ji budou 3 roky.Takze mozny je vsechno.Hodne stesti😉
@renca1978 Ahojky, jsem na tom úplně stejně. ET byl v pondělí. Děkuji,dalas mi trochu naděje
@vvercatkoo Preji hodne stesti!Drzim palce.Mne embryo zavedli jako osmibunecny.Urcite to bude dobry😉Dej pak vedet😉
Holky sorry, jsem se sesypala, revize a předtím v pondělí ten náš nejmladší kocourek....a teď je doma tak smutno, druhý kocour celej den brečí a hledá svýho kamaráda, nikdo si tu nehraje a nezlobí....a já mám od revize pořád křeče a bolesti a špiním....ale prej dobrý, dneska jsem byla na kontrole, tak nevím.
Prý stále krevní sraženina v děloze, která prý ještě může protékat, proto to špinění....a mám cystu a myom....ale do prosince, kdy by měly být výsledky genetiky z toho, co odebrali, mě nechávaj být.
Byla jsem pořád v tom Pronatalu a zatím i kontroly mám tam....ale NEDOPORUČUJI Pronatal na revizi....ležet v tom pokojíčku hned vedle operačního sálu, čekala jsem tam dvě hodiny, než mě vzali a poslouchala, co se tam děje přede mnou
.... a byly tam se mnou holky na odběry vajíček a já trpěla.....a trpím :(
tak se moc omlouvám, že nepřispívám, jsem sem neměla sílu ani vlézt :(
@juliia jak je tobě??????
@dzimi moc mě to mrzí co musíš zažívat,je to fakt nespravedlivý..Bude to těžké ,ale přebolíto a určitě se ti zadaří uvidíš...Hele ja pronatal neznam.me vzdy poslali k apolinari a ver ,ze je to ještě horší.Čekani na ultrazvuk take dost trvalo.A dotoho celá chodba tehotnejch ženskech,tak si to představ..Já myslela,že se tam složím fakt ,to jsou asi nejhorší chvile ☹ . Koukat se na štastne maminy ,když víš ,že je konec..(a to ještě dvakrát zasebou) 😠
Tak si odpočin a pij čistící čaje at se to vyplaví a třeba se ti zadaří přirozeně 🙂
Ahoj holky...prisla jsem Vas aspon trosku podporit.My se s manzelem snazili o miminko 5 let nakonec jsme skoncili v Gestu Podstoupili jsme 9x IUI z toho nic nebylo pak IVF odebrano jedno vajicko a z toho mame skoro 3 letou rostandu.Kdyz byl dcerce rok tak jsme se rozhodli pro dalsi miminko.Prirozene to neslo takzr znovu do Gestu.Nikdy Nas nevysetrili nijak jinak krome spermiogramu a hormonalniho profilu a odberu AMH.Takze podstoupili jsme dalsi IVF odebrali 4 vajicka 1 embryjko vlozili 2 zamrazili a to 4 pry kvalitni moc nebylo...Ivf nevyslo...Nasledne KET nevyslo...ani dalsi Ket....tak jsem se zarekla ze IVF uz nikdy vic...Jako diagnozu nam napsali do propousteci zpravy nezhistena sterilita...Strasne mne stvalo te nevim proc nam to vlastne nejde .....Kazdopadne v lete jsem zacala pit kontryhel hned po prvnim cyklu ukazkovy ovulace do toho pila kotvicnik tinkturu a brala Macu...A svete div se.....Ja otehotnela prirozene....nikdy bych tonu neverila ze se jam tohle podari....u nas teda zazrak a ze ja teda nikdy na zazraky neverila...Proto radim...Verte tem bylinkam vyzkousejte co je pro Vas to nej...za mne ten Kontryhel je teda uzasnej....jak tady pisete o tom potkavani tech tehulek...i na mne to pusobilo strasne...Nesnasela jsem to...Holky verte ze se urcite dockate.Moc Vam to vsem preju🙂
@dzimi
Ahojky, je mi moc líto,jak tě to zničilo, prostě se ti v jednu dobu sešlo toho více a nejsme stroje, takže naprosto chápu jak jsi se cítila....doufám, že už je to taky lepší...:-*
Ja byla na kontrole včera a deloha JE už krásne čistá, ale taky Mám cystu na vaječníku. Ještě maličko spinim, krvacela jsem dva dny. Bolesti byly mírne jen ty prni dva dny. Tak to snad bude dobrý. Mně to dělali v Krči a naprostá spokojenost, na pokoji jsem byla s paní taky na revizi a přístup všech skvělej.
Já se teď soustředim na přípravu svatby, hodně mi to pomohlo se s tím vyrovnat.....život jde dál a já věřím, že se to ještě podaří.
Reni, moc gratuluji, to JE super zpráva!Tak držím palec at je všechno v pořádku.
Mám stejnou diagnózu: nevysvětlitelna sterilita, někdy mi to přijde horší než kdyz člověk zná důvod a může se soustředit tím směrem, ale asi to tak prostě má být. Vyšetření máme všechna v pořádku, partnerovi občas zakolisal spermiogram, ale nic dramatického.
Mám za sebou 3xIUI a nic, 1x nativní IVF s 1 embryjkem až toho teď bylo zamlkle těhotenství v 7.tt....dala jsi mi chuť to zkoušet dál....teď to do svatby necháme přirozeně a pak uvidíme....
@juliia ahoj moc dekuju...zkousela.si pit kontryhel?ja si myalim ze prave on nam pomohl.My jsme se strasne natrapili...vlastne vysel jenom ten prvni ivf pokus a pak uz nikdy nic...IUI predtim bylo 9 x a taky nic..kazdopadne jsem se rozhodla ze ivf uz nikdy ...Hlavne v Gestu jim neslo o nas ale o penize.a bylo to tak okaty az bych z nich blila...tak jsem si rikala no co uz jedno dite uz mame tak asi to tak ma byt...strasne moc jsem chtela otehotnet prirozene coz jsem u nas povazaovala za nemozny....nam teda skoro zadny vysetreni nikdo nedelal.ale prosti mesic jsme si chteli nechat odebrat imunologii jen tak abychom vedeli ...nejhorsi je kdyz to nejde a nevi se proc...
Reni, tak jsem začala pít kontryhel a kapu si jeřáb ptačí, to mi doporučila známá, pořídila jsem si ho, ale pak jsme začali chodit do Pronatalu, tak jsem ho ani nezkusila. Je to teda pěkně hnusný, ale když jsem ho už pořídila, tak to teď zkusím. Co se týká čajů,tak se donutim vypít 2 šálky denně, já prostě teplé nápoje moc nepiju, žiju spis na vodě. 🙂
Držím palce na tvou kontrolu, aby bylo srdíčko a mohla se malá těšit na sourozence. :-*
Ahoj holky, tak zase test bílý :(. Prasky uz jsem rano nebrala a uz mam bolesti břicha, kazdou chvíli dojde ms.
Jak se pije ten kontryhel? Od ms do ovu?
Tak to me mrzi a kolikátý si den po et?
Ten čaj piju teď dokud nedojde ms, stejně se ještě nesmím po revizi snažit. Jinak jsem se dočetla, ze se má pít nejlépe vždy od menstruace do ovulace.
Holky ja vcera spont.potrat.byli jsme u dr a je to v haji☹takze zazrak se nekona☹
Ja ten cas pila od 1 dne MS do ovulky
Ja by bylinkovy caje nikdy nemela rada ale ten kontryhel mi zacal casem i chutnat
@renca1978 tak to mě moc mrzí
Kontryhel a malinovnik od ms do ovulky. Už jsem to vše zjistila. Do toho jsem přidala ještě Macu, kotvicnik , jmelí a grep. Chlap kotvicnik Máca a folandrol tak uvidime
@vvercatkoo
Tak to mi je líto. ☹
Ale brala bych to pozitivně, že už se jednou zadarilo spontánně. 🙂
No máš toho požehnaně. 🙂
Já najela teď na detox- čistící čaje + kontryhel, mne teda moc nechutná.
@juliia mě se ještě nezadařilo
Mne ze zacatku taky nechutnal...ale pak mi od ty ovulky strasne chybel😉

@maja1111111 No na internete si po zadani hesla anticandida diet najdes hromadu stranok, kde to je podrobne vysvetlene. Ale v zasade vysadit lepok, cukor, rychle sacharidy, mliecne vyrobky. Ja som jedla hodne zeleninu, kysle ovocie, avokada, lusteniny, vajicka, pohanku a ine bezlepkove obiloviny. Prilezitostne maso. A samozrejme ziadna kava, caj a alkohol. Uprimne, ked to drzis poctivo, tak je to dieta pekelna, ale da sa drzat vylahcena verzia: vylucit kavu, alkohol, cukor, bielu muku a mliecne vyrobky a pridat zeleninu.