icon

Jen jeden folikul při IVF, je šance?

maja1111111
2. zář 2016

Ahojky všem
byla jsem na 4 ivf a mám jen jeden folikul,nikdy se mi to nestalo... ☹ vždy sem mela kolem 6-7 .zajímá mě stalo se to někomu z vás a je šance i s jednim..?

vvercatkoo
21. bře 2017

@dzimi ahojky, tak nás teď čeká stimulace s darovanym sperma.

vvercatkoo
21. bře 2017

@dzimi tak.super 🙂

dzimi
21. bře 2017

@vvercatkoo Tak držím, vše co můžu

@vvercatkoo No zatím je to jen takové špinění, ale aspoň něco za tu dlouhatánskou dobu

maja1111111
autor
22. bře 2017

@vvercatkoo ahojky muzu vedet kolik to stoji to darovane sperma?

vvercatkoo
22. bře 2017

@maja1111111 u nas 5000kc.

juliia
16. dub 2017

Teda, delsi dobu jsem tu nebyla a takovych zmen😲

@dzimi
No neverim svym ocim, je mi to uprimne moc lito...co se stalo? Tchyně? Nebo partner to nezvládl?
Vis, ze mame podobny osud, tak se me to docela dotýká.

Ja se teda mam vyborne, v breznu jsem se vdala a jsem opravdu šťastná. Ted jsme se rozhodli, že zkusim laparku. Na nic nam nepřišli proc by to vyjit nemělo, tak laparka by mohla zabrat...to jedinou jsem snad neměla. 😅

Mne to po rijnove revizi slape jako hodinky, ovulka uprostred cyklu, ...ale porad nic...

@vvercatko
Moc držím palecky, at to vyjde!😘

@maja
Takze mate dva zmrzliky? Kdy se chystáš na zavedeni?

juliia
16. dub 2017

@petapal

Jak to u tebe dopadlo?

vvercatkoo
16. dub 2017

@juliia u nás to skončilo hned po odběru. V žádném folikulu nebylo vajíčko. Ale my se nevzdavame a bojujeme dál

petapal
16. dub 2017

@juliia nepovedlo se tak na to ut kaslu.Kamaradka jde do prace tak hlidam 5mesicni miminko.I pres noc tak je to jako by byla skoro nase.Jinak jsem mela zanet delohy a ted jsem 35dc a ms nikde.Ale tehotna nejsem sex byl akorat 3dny po ms.Tak pobezim asi v utwry na gyndu co se deje

juliia
16. dub 2017

@vvercatkoo
Nadeje umira poslední...taky pořád věřím!

juliia
16. dub 2017

@petapal
Krásná 😇😍❤

juliia
28. dub 2017

Tak hlasim, že mam po laparce. Obe tuby pruchodne a deloha v poradku, tak je preventivně profoukli a ted se mame intenzivne snazit. Akorat jsem po narkoze teda pekne zvracela.😲 a asi jsem tam na sale nastydla, boli me v krku a kaslu...sestra, že je to po te narkoze, mne se to moc nezda, je to klasika pruduskovy kašel a boli mě na mandlich...

vvercatkoo
28. dub 2017

@juliia tak přeji brzké uzdravení. Já od včerejška stimuluji femarou a ve středu utz. Tak doufám, že teď už to klapne

juliia
29. dub 2017

@vvercatkoo

A ted pojedete s tim darcem? Tfuj tfuj, držím palec at je UZ ve středu ukázkový.🙂

vvercatkoo
29. dub 2017

@juliia darce se uz konat nebude, protoze se nam zlepsil spermoš z 1-5milionu na 22milionu

juliia
29. dub 2017

@vvercatkoo
Tak to je výborná zpráva, budu držet palce ať se to teď povede!!!🙏

vvercatkoo
29. dub 2017

@juliia děkuji moc, taky držím

uzovka68
2. kvě 2017

@maja1111111 ahoj ja uz tet potreti jdu na umelko ja mam po jednom max sem mela dve

uzovka68
2. kvě 2017

@juliia me to v koline taky rikaj ze neni naco dal cekat ja jdu tet v patek na zavedeni

juliia
2. kvě 2017

@uzovka68

Tak budu drzet palec 🙏

Jinak ja jsem v tomhle cyklu uplne jak neznalek, asi mi ovulace opravdu proběhla tesne po laparoskopii, ikdyz test nebyl uplne sytej v cele šířce. Ale ja mela po tom zakroku hodně pít, tak to prisuzuji i tomu...
Změřila jsem si i BT a mela jsem 37.1
Tak to uz jsem určitě po ovulaci...ted jde o to zda byla jeste v nemocnici nebo az doma...tak uvidíme

juliia
2. kvě 2017

Ta BT je merena dnes rano a vcera byla dokonce 37.17....tak to adi neni mozne abych byla jeste před, že?😂

juliia
3. kvě 2017

@vvercatkoo

Jak dopadl ultrazvuk? Doufam, že nadějně a jdete do toho...🙏

vvercatkoo
3. kvě 2017

@juliia ahojky, právě sedím v čekárně

juliia
3. kvě 2017

@vvercatkoo

Tak to jsem se teda trefila 😀
Kam chodíš?

vvercatkoo
3. kvě 2017

@juliia olomouc, mám tři 15,16 a 20mm. Punkce v patek

juliia
3. kvě 2017

@vvercatkoo

A muzu se zeptat cim jsi stimulovala?
Ja mela jednou nativni IVF a clostikem....mela jsem 6 folikulu, nakonec 1 vajicko a 1 embryjko...bohužel v 7.tt se přestalo vyvijet...

Ja mela špatnou reakci na pregnyl...OHSS😔

vvercatkoo
3. kvě 2017

@juliia ja mam femaru a je to u mě pokaždé jinak. Na clostik ja nereaguji vůbec. Jinak ja minule měla čtyři a byly prázdné a to jsem poprvé měla ovitrell.

juliia
4. kvě 2017

@vvercatkoo
Ovitrell mi doktorka zmiňovala, ze bychom ho dali misto pregnylu po re negativní zkušenosti.

Jinak ja dnes byla na vyndani stehů po laparce a ted se mame hodne snažit...jen si myslim, že uz tenhle cyklzs ovulace probehla.☹
Sice jsem ji necitila jako obvykle, ale mam vyšší BT??

vvercatkoo
4. kvě 2017

@juliia mě bylo řečeno, že pregnyl už není
Neboj, měsíc uteče jak voda 😉.
Já se začínám bát zítřka, jestli něco odebere. Doufám aspoň v jedno vajíčko a tím pádem v jednoho silného bojovníka, jinak už nevím, co bude dál

uzovka68
5. kvě 2017

@vvercatkoo nevzdavej to pak me odebrali jen jedno vic jsem jich nemela ale unas bohuzel nic neoplodnilo se a pokusy uz taky mame vycerpany a zamrazeno taky nic vzdy sem mela jen jedno jeste jsou darovana pristi tyden my jdem na konzultaci drzip pesticky at se uvas zadari

Strana