Jen jeden folikul při IVF, je šance?
Ahojky všem
byla jsem na 4 ivf a mám jen jeden folikul,nikdy se mi to nestalo... ☹ vždy sem mela kolem 6-7 .zajímá mě stalo se to někomu z vás a je šance i s jednim..?
@juliia v noci jsem měla zimnici a byla jsem cela spocena. Jinak mě pořád bolí břicho jak na ms. Teď ať sílí. Je to poprvé z 10ti pokusů
@vvercatkoo
Těším se ma zítřejší test, bude silit a silit...proste musi !!! 🙏🙏🙏
A co další příznaky, máš? Me tenkrát jen pobolivalo bricho a prsa az pozdeji, ta začala cca 15.den po transferu.
@juliia nic jen bolesti břicha a v noci ta zimnice. Jinak nic a jsem vic takova utahanejsi, i když nic nedělám
Děkuji, tobě taky ať se daří a folikul ať krásně roste
@vvercatkoo
Drzim vsechny prsty co mám 🙏
Ja uvidím zítra zda se neco chystá. Ovulacni test zatim negativni.
@juliia děkuji, taky držím ať se zadaří
@vvercatkoo
Tak co testila jsi dneska?🙏
Ja mam po kontrole, folikul 17mm, sliznice na 7.DC krásná 7,5mm
V pondeli me ceka IUI.
Mysli na mě!🙏
@juliia jj testila 🙂.
To máš super a v pondělí hodně štěstí. Budu na tebe myslet. Na kolik jdeš?
@vvercatkoo
Sílí 👏👏👏
Na 13 hodin....
Zitra si mam vecer pichnout Ovitrelle
@vvercatkoo
Není to moc brzy? Teď tak počítám...
@juliia dnes 9tý den
@vvercatkoo
Myslim na pichnuti Ovitrell zitra vecer dnes jsem 7.DC a folikul 17mm...co myslis?
@juliia tak to máš akorat. Nezáleží, tak moc na tom kolikaty jsi den, ale jak je velky folikul. Ja minule měla 16mm a byla jsem 9dc a pořád lepší dřív než později, aby nepraskl.
@vvercatkoo
Takze to chápu správně, kdyz zítra pichnu, tak ovulaci pak časuje uz ten Ovitrell za nejakou dobu?
@juliia jj dojde k uvolnění vajíčka za 36hodin
@vvercatkoo
Takze kdyz mam termin v pondeli ve 13, tak bych mela pichnout zítra az hodne v noci? Rekli mi totiž v 19 hodin.
@juliia tak je poslechni. Na iui je to zase o něco jinak. Ja byla vždy na ivf. Oni vi, co dělají 😉
Tak to mam dnes úspěšně za sebou. 👍
Ted uz jen cekat a věřit!!!🙏
Jak to vypada u tebe?
@juliia super a teď hodně štěstí. Můžu doporučit bromelain, koupis v lékárně. Brala jsem dvě tablety po dobu šesti dnů. Je to na hnízdění
Uz jsem slysela, dekuju
Ja piju čistý ananas . dzus 😉
Co ty, testis?
@juliia ráno jsem byla na krvi, ale výsledky budou až zítra, tak jsem udělala teď další test. Nemůžu se vynadívat
@vvercatkoo
Teda, jsem napnuta, urcite to bude krásná hodnota...jen tak dal 👏
Moc ti to přeju 😘
@juliia děkuji, já tobě taky 🙂
@vvercatkoo
Dekuju 😘
Tak rano teplota stoupla z 36.50 na 36.83, takze ovulace pp úspěšně proběhla....teď musíme jen čekat a být pozitivní 🙂
@juliia jj, jak to tady tak čtu, tak to všem teď vychází, takže i tobě to vyjde 🙂
@vvercatkoo
Doufám a věřím, že je plodne obdobi....správné postavení měsíce 😉
@vvercatkoo
Jak ti dopadla ta krev? Určitě krásná hodnota 🙂
Ty uz jsi tak 15 dni od transferu ne?
@juliia ahojky, jj dnes 15ty den a hcg 1824
@vvercatkoo
Supeeeer 👏
Kdy jdes ma UZ? Drzim palce a dej pak vedet.🙂

@vvercatkoo
No neke 😍
To vypadá pozitivně ne?🙏👏