Jen jeden folikul při IVF, je šance?
Ahojky všem
byla jsem na 4 ivf a mám jen jeden folikul,nikdy se mi to nestalo... ☹ vždy sem mela kolem 6-7 .zajímá mě stalo se to někomu z vás a je šance i s jednim..?
dnesni test je slabsi nez patecni..byl posledni, co jsem mela doma, tak koncim s testovanim. Zitra krev a objednani na UTZ a to musi stacit....nebo se vrati strachovani. Tecka ;)
@juliia stejna znacka, Dr. Max a brisko dneska nic a bradavky nic a v ustech nic a nijak spatne ani tezko....snad je vse ook
Ve ctvrtek sem s hodne tezkym batohem dobihala autobus a vcera zametala pulrocni nanos napadaneho a namokleho v nepouzivanem bazenu....a pak me chytly bolesti podbrisku
ale nespinim vubec, tak nevim, uvidim zitra krev a zkusim se objednat na druhy kontrolni odber, jak a jestli HCG stoupa.
Ale ty mas naaaaaaadherne carky, gratuluji kocko
hmmm a taky jsem dneska prvne od transferu spala dyl nez do sesti....do deviti
Tak priznaky stale nikde
Jsem po odberu, vysledky mi pry zavolaji az zitra
Klesam na mysli
Určitě neklesej, na začátku jsou ty příznaky hodně kolisave. Já verim, že JSI!!! Ty testy máš krásné! 🙂
Ja uz trošku příznaky začínám pozorovat, ale nic pravidelného.
Při námaze bolesti v podbřišku, při hladu pocit tezkosti od žaludku a ráno než to rozchodim me bolí ze stran prsa.
@juliia díky moc, snad už budu mít klid.
Jinak dneska mám pocit, že na mě něco leze, málem jsem v práci nevyšla schody - máme v opravě výtah - tak do třetího patra a teď mám střídavě zimnici a horkost...a začínaj bolet klouby, doufám, že z toho nic nebude.
Zázvorový čaj asi budu moci, ne?
Jojo, volala jsem si ráno po odběru a jsem objednaná na ten termín z papírů - čili na pondělí 3.10
@juliia ahoj, no chripkove jsou asi rymicka jen
ale ty tehotenske stale nikde :/
vysledky mi prej zavolaji, nemam si volat...a na strankach maj dneska ordinacni dobu od dvanacti psanou....jsem mela jit na polikliniku jako samoplatce :/
Co ty? Jak se citis? Doufam, ze u tebe vse pri starem????
@juliia ja testla zas i vcera...a zesilila 🙂
priznaky se nevratili v te forme jako predtim, ale citim se jako s nastuzenym mocakem a ted se mi zvedl zaludek.
Rano jsem jela do nemocnice a jako samoplatce sla na odber, ja vim, sem silenec, ale musela jsem, strach je horsi nez vedet.
a vysledek - dnes mam HCG 9277
a prikladam vcerejsi testiiiik.

@juliia ahoj, dari se skvele, citim se skvele, jinak, ale uzivam si to. Hodilo me to do klidu a pohody, tak se nenecham shodit ;) Jojo, testuji obden, hazu vcerejsi. Zitra budu asi naposledy, ehm asi ;) a na pondeli jsem se vnutila ke gynekologovi na krev. V pondeli mam taky volat na objednani, v papirech mam na 3.10 napsano. Je to desna doba teda ti reknu.
A co ty? Jak se citis? Ty jdes na UTZ v patek ze?