Jen jeden folikul při IVF, je šance?
Ahojky všem
byla jsem na 4 ivf a mám jen jeden folikul,nikdy se mi to nestalo... ☹ vždy sem mela kolem 6-7 .zajímá mě stalo se to někomu z vás a je šance i s jednim..?
Ahojte....myslite, ze je to dobre k transferu...jeden bojovnik, ktery se dostal na zacatek blastocysty tj.5den... Neni to jeste 100℅blastocysta, ale i tak to dnes zavedeme..vubec nevim, zda je to dobre, ci spatne... :(
@juliia ahojky, tak jsem po kontrole, potvrzeno tehotenstvi v deloze.
Zatim bez srdecni akce.
A tyden pry paty...pritom podle oplodneni by uz mel byt zacatek sedmeho....takze se zas bojim, ze se to ten minuly vikend zastavilo :(
I kdyz paní doktorka rikala, ze je vse v poradku....tak na UTZ vyskocilo 4w6d a mela bych byt 6w1d
a tech 4+6 sedi presne na vikend, kdy mi skoncily tehotenske priznaky :(
@juliia tak jsem dnes byla opět na krvi, abych těch 14 dní přežila....a mám 20545
před 5 dny jsem měla 9277, takže už to nestouplo obden na dvojnásobek, ale přečetla jsem si tady: http://gynweb.cz/tehotenstvi-a-porod/tehotenstv...
že Nad 6000 mIU/ml se hCG zdvojnásobuje za více jak 4 dny.
Já sem strašná, co??????
@juliia ja jsem byla jako samoplatce v nemocnici...a bez objednani. Muzes kamkoliv, kde jsou odbery, tj. i na polikliniky.
Stejne se obavam, ze u mne je konec...jako minule :( ani bricho neroste, ani prsa uz nezaboli, ani spatne neni, jen telo citi hladinu HCG, ktera neklesa, pac jsem nepotratila....ach jo, nemuzu se tehle podivne jistoty zbavit
@juliia ježíš kočko, já tě nechtěla vyplašit.
Co má jedna, nemusí mít druhá - u mne je to asi hodně dané věkem, že i když se zadaří, tak se přestane vyvíjet :( A je mi čím dál tím normálnějc, už ani v noci nechodím na záchod...ach jo...já to do 17tého nevydržím, asi si zavolám. řekli mi, že si mám volat, když bude problém....je tohle problém?
Víš, nejhorší je, že mám úplně podobný pocit jako ty a taky se bojím.
Musím říct, že jsem ráda, že tu jsi a že jsme na sebe narazily, nejsme v tom úplně samy. No já taky nevím, jak do toho 17. vydržím, ale zase nechci vypadat jako plasan, asi by se stejně nic nedělo a dr. by mi řekla, že uděláme ještě další kontrolu, tak to teda vydržím, pokud se něco nebude dít.
Četla jsem, že jsou případy kdy se srdíčko ukázalo až v 8.ty, tak radeji vydržím. Toho 17. bychom měli být už konec 7.ty ne?
@juliia stejne nechci svym plasenim plasit nekoho jineho.
Fakt se i citis obdobne? Mas nejake poredchozi podobne zkusenosti? Ja mam velky strach....a ze strany pritele velke ocekavani, pac je jedinacek....dovedes si predstavit ten ustavicnej tlak od skorotchyne? Nevim, jestli a jak to ustojim :( Kdyz se nepovede, tak uz jen to, ze jejich jedinackovi nedam vytouzene mimi a jim vysneneho vnoucka...pohrbim jim veskere nadeje...ac si rikam, ze je to jen o nas dvou, tohle je tam nahlodane uz a nevim, jak z toho :/
@dzimi
Mně taky skoro nic není, na nadýmání jsem trpěla i před, takže to nemůžu brát jako příznak.
No rozumím ti víc než si myslíš, já mladšího partnera, věděl kolik mi je a ze mít se mnou děti nemusí vzhledem k věku už vyjít. Ale přesto jeho rodina to očekává, sice to neříkají nahlas, ale dávají mi to najevo, jak by byli rádi a kdy už to nalanujeme a my se tu zatím už rok a půl snažíme.
My si s přítelem řekli, že je to naše soukromí, takže o tom víme jen my dva a ty 🙂
@juliia citis se nadmuta??? No vidis to ;) Ja vic splaskla, nez pred otehotnenim....
Ehm, taky mam mladsiho partnera o 9 let. A bohuzel rodice se nam do toho montuji hodne a o IVF vedi. A stale mi matinka doporucovala toho a toho gynekologa a ze jeji kolegyne radi to a to....se vsemi o tom mluvi :( Nepomohly ani opakovane hovory o tom, aby se nam do toho nemontovali...hlavne tedy ona.
Od nasi velike chyby, kterou bylo oznameni predchoziho tehotenstvi, mam doma peklo. :/
dokonce si o tom nechava i vykladat karty u sve kartarky :(
Tak to je teda dobrý..... jsme se hledaly 😵
No právě z toho důvodu si to všechno necháváme pro sebe, slyšíme pak maximálně, že by rádi vnouče, ale žádný nátlaky k výměně gynekologa a rady a porady...
My jsme se před měsícem zasnoubili a plán by byl, když to vyjde, tak svatba začátek března, když to nevyjde, tak svatba v květnu.... teď nic nevím, tak nemohu potvrdit ani jeden termín.
Já už o výkladu karet taky přemýšlela, pomohlo ti to v něčem?
@juliia teda my jsme se hledaly 🙂
gratuluji k zasnoubeni, my si zatim jen poridili krasnou hypoteku na barak, ktery jsme koupili, jup. A rodice pomahaji s pracema pac barak neni novy. Takze tu jsou casto.
Ja jsem sikarty nenechala vykladat....to moje skorotchyne o mne a diteti, vrrrr budu vrazdit
Jojo, zatim beru vsecko nadale, prednison dobiram a utrogestan mam novej z kontroly. Co ty?

@dzimi
No ta recepční se byla ptát a pak mi řekla, že mám teda chodit ke svoji doktorce a k nim prý ještě možná dostanu žádanku na genetiku.