Jsem po IVF a následném ET 2 embryí
Dobrý den jsem po 2 ivf a z prvního Ivf 5 trans. Bez úspěchu ted po druhem Ivf kdy bylo odebráno pouze 5 vajíček a oplodnit se jich povedlo všeho vsudy dvě tak ted po ET 2 embryi 5.8.2015 od 10 krásný duch na testu ted už krásné pozitivní i pres den na odběr jdu 19.8 a nemohu se dočkat myslíte ze to vypadá nadějné jsem ted jak Alenka v Říši Divu ....
@tehulka1167 co mi zbyva.
Tak krasnou nedeli preji. A dej vedet ju? Drzim palce at to roste🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
@hanulkavelunka Začínám s toho mít smíšený pocity ☹
@tehulka1167 ale četla jsem takových případu holek hodně,, tak nevím
@tehulka1167 prestan cist a verit internetu!!!!!
Drzim palce
@hanulkavelunka No ted jsem to myslela tak,že jich bylo dost co měly takovy hcg i daleko nižší a bylo to nakonec v pohodě. Holka taky se v tom začínám nějak plácat. a říkám si,že na to prdím,testy věčný atd. Ale stejně mi to nedá 😀
dnes jsem byla u kartarky a uplne me sokovala jak se trefila ani jsem ji nemusela nic rikat sama rekla ze do 3/4 roku prirozene otehotnim s manzelem a bude to syn jsem totiz nadmiru plodna jen manzel musi upravit zivotospravu,sama od sebe mi rekla ze karma ta zla je po 3 letech pryc a uhodla ivf a neúspěch dokonce že jsem měla dvě embryjka no ještě ted mám husí kůžu je to pry spolecensky byznys s 80% neuspechem s vyjimkou tech co maji pryc organy.Prostě jsem nechápala a chrlila to ze sebe jen co jsem přišla do dvěří 😲
Otevrela mi oci a dost jsem si uvedomila
@tehulka1167
Jsem strašně překvapená a ráda že jsem tam byla
@hanulkavelunka To věřim a já začínám být zoufalá ☹
@hanulkavelunka Vidím to na biochemické těhu ☹
@tehulka1167 co věříš??????
jak biochemické prosím tě kdy jdeš na krev? nepanikař dobře víš že to u někoho roste pomalu tak si zajdi sama jako samoplátce at víš a nečekáš
co testy ? je stejný nebo slábne?
@hanulkavelunka Věřím,že tě překvapila a,že otěhotníš sama. Ráno jdu na krev ☹
@tehulka1167 jen na krev? a do caru nebo kam?
@tehulka1167
dej vědět a držím palce, vím jak ti je drž se třeba to bude dobré
naděje umírá poslední !!!!!
@hanulkavelunka ne,jdu už k mýmu gynekologovi.
@hanulkavelunka já musela ulici přepnout.. takže ti rozumím. a podle mě ani kartářka, ani léčitel, nemusí být vyhozené peníze. jak říkáš, navíc je to pár stovek a proč to nezkusit 🙂 i kdyby ti to mělo "jen" dát naději!
@hanulkavelunka až teď jsem dočetla tu kartářku! to je vlastně super, co ti řekla - přirozené otěhotnění 😉 a že vše zlé je pryč! ještě toho chlapa dotlačit ke zdravější stravě a můžeš být klidnější, co? 🙂
@tehulka1167 holka moje, netrap se! trápím se pak taky.. já ještě vůbec na první testy v CARu čekám a na TT nemám nervy.. včera jsem si blbec udělala a byl bílý jako sníh. a přesto věřím, že to nemusí být nutně špatně! tak se drž a hlas se, já v to věřím, že je u tebe i u mě všechno ok 😨)
@mrshka U mě by se musel stát zázrak, Je to v háji HCG kleslo. Což je špatně ☹ Na sto pero Biochemický těhotenství.
@tehulka1167 jak víš, že ti kleslo? kde si ho/ jak měříš, nebo chodíš na kontrolní odběry? neházej flintu do žita!!
Tehotenský testy mi začaly světlat. Tak jsem ve středu šla na krev jako samoplátce a HCG bylo 47 a dnes 14.
@tehulka1167 to me mrzi,ale mas mrazacky tak sup hned do ket
Drzim palecky
Ja se od kartarky citim bajecne jak mi se ulevilo po vsech strankach
Pa pa 🍀
@hanulkavelunka za to ja jsem dneska v totální pr..
@tehulka1167 to verim a musim rict ze je to horsi nez kdyz se nedari.
@tehulka1167 aha, tak to je mi moc líto ☹ já pořád nic nevím, na krev jdu až teď v úterý a bojim se testovat.. je možné, že by se embryjko uhnizdovalo až 11.den po ET??
@mrshka Jak starý ti zaváděli?
@mrshka je uplne jedno jak stare mas embryjko,vykasli se na to bud to vyjde nebo to nevyjde,pokud testujes brzy a mas // nemusi to vyjit,pokud testujes a nemas porad nic tak je to jasne ze to nevyjde.
vykasli se tady na ty diskuze a jen me to bude mast,zblbnes z toho,zbytecne stresy a nervy
Proste test udelej kdy mas a uvidis,bud a nebo,stejne s tim nic neudelas.
Pa a preju hodne stesti
@mrshka po tri denní kultivaci se zahnizduje 3-4 dny po transferu a pětidenní 1-2 po transferu.
@tehulka1167 tak v tom případě je něco špatně ☹
@hanulkavelunka radši netestuju 🙂 jen jsem včera a dneska lehce špinila, tak jsem si říkala, co by to asi mohlo být.. no, vydržím do úterý a uvidím. stejně to tam je 😉 MUSÍ!! a díky!
@mrshka no jak spinis tak se uhnizduje je tam ale netestuj
@hanulkavelunka já jen, že se mi to zdá pozdě na uhnizďování, ale nic víc se neděje! a ms mám mít až 17., takže snad v to úterý to dobře dopadne 🙂 netestuju!! stresovat už se nebudu, 2 dny to vydržím..

@hanulkavelunka Já te chápu, ale udělej to. 🙂 v neděli jdu k doktorovi. Uvidím co a jak.