Jsem po IVF a následném ET 2 embryí
Dobrý den jsem po 2 ivf a z prvního Ivf 5 trans. Bez úspěchu ted po druhem Ivf kdy bylo odebráno pouze 5 vajíček a oplodnit se jich povedlo všeho vsudy dvě tak ted po ET 2 embryi 5.8.2015 od 10 krásný duch na testu ted už krásné pozitivní i pres den na odběr jdu 19.8 a nemohu se dočkat myslíte ze to vypadá nadějné jsem ted jak Alenka v Říši Divu ....
@hanulkavelunka Taky držím pěsti. 🙂
@hanulkavelunka taky moc držím pěsti 😵 😵
@tehulka1167
@lena_1
Moc dekuju,bricho boli od vcerejska dost,ms nikde ale test rano nic.
At uz je 11 hod
Moc moc moc dekuju.
@lena_1
@tehulka1167
Holky jsem jak na poprave,krev odebrana,sestrika se me zeptala jak to vypada a ja ji rekla ze dnes test negativni,rekla mi ze muze byt brzya poprala mi hodne stesti ale to preji vsem,vubec nejsem klida,bricho me boli,a jen premyslim co reknu dr jestli se vubec zmuzu na slovo,manzel mi napsal ze to budeme zkouset dal dokud to nevyjde ale ja vubec nevim jestli chci tohle vsechno znovu prozivat.
@hanulkavelunka Uvidíš jak to dopadne,já věřím,že dobře. A na manžela bud hodná,prožívá to taky s tebou 😉
@tehulka1167 jsem na nej hodna hned mu budu volat nechci aby byl v praci nervozni miluju ho.
Papa
Jsem rada ze chodim k dr Stochlove od ni ty spatne zpravy zni jinak a nejsem tak zdabla,ona povzbudi,za to ta co sla na materskou a delala mi 2x iui tak pri ko z krve po te nekonecne hodine cekani kdyz si me zavolala tak jen co jsem vesla do dveri ona s nadsenim na me volala tak to nevyslo nebo tak to zase nevyslo co chcete dal??? Jak ja jsem rada ze tu neni i kdyz vim ze mam na vyber. Ted tu dosla holcina a hned davala tehu prukazku sestre
Ja chci taky pa pa
Ozvu se s vysledkem uz jsem s tim smirena.
@hanulkavelunka To mě mrzí,ale jednou se dočkáš. 🙂
Tak nic negaivni
Dostala jsem zadanku na imunologii do Prahy tak jsem tam volala a 24.11 maji volno.
Tak holky mockrat vam za vse dekuju.
A vam preju hodne stesticka.
@hanulkavelunka neztracej hlavu podivej se co jsem psala kdyz jsem to tu zakladala a imunologie mi pomohla dostala jsem 12 injeci a dalsi ivf se povedlo !!!!! Vim jake to je kolik je proplakanych noci ,vety jak jsi zbytecne a jak nedokazes splodit dite kazda kdo ma zasebou ivf to zna moc ti doporucuji gennet v praze pana doktora Valachovice ten az mi dal nadeji a na poprve se to snim povedlo
@hanulkavelunka moc mě to mrzí, ale hlavu vzhůru. Teď si odpočiň a šup do dalšího kola. Já říkám, že na každou to mimí někde čeká a přijde.
@ivca266 jdeme do fakultní nemocnice do Prahy nejsem si jistá ale p. Mikčíková nebo tak nějak mám to v autě nechce se mi pro to letět a mají volno až 24.11. to mě docela štve že až tak pozdě ale prý do dvou dnů jsou výsledky. No manžel má jíst vitamín c + kys. listovou a jeden týden v měsíci vit. a+e prý je to lepší než jakési repromeny atd to nám řekl i dr na genetice takže bude baštit já si od všeho odpočinu je září 3 cykly počkáme v listopadu si uděláme ze Zlína výlet do Prahy a v prosinci si dáme pod stromeček dárek Nebo opožděný v lednu
zaměřím se na sebe dnes si dám vínko a vanu vyčistím hlavu a kdo ví 🙂
Mooooc vám řeju at se vše vydaří pa pa pa všechno to ze mě spadlo a jsem ok
@lena_1 ano máš pravdu
jsem bohužel taková že když něco chci musím to mít hned bohužel v tomto případě na mimnko čekám už 4 roky a děkuju pánu bohu za dceru je to moje štěstíčko největší jen mě strašně mrzí že je sama a nejvíc mě bolí to když mi říká maminko proč nemám bratříčka nebo setřičku a jsem sama nemám si s kým hrát
no co se dá dělt .
kdo si počká ten se dočká
@hanulkavelunka je mi to líto, ale jsem moc ráda, že to tak beres víceméně pozitivně 🙂 je fakt, že zaměřit se na sebe je super nápad a určitě to pomůže!! Jinak na genetice nám doporučil pro muže ti samé a pomohlo to 😉 a v listopadu držím pěsti na imuno!!!
@mrshka na prediku ten dr s culikem???? ten je super 😉
Jsem v pohode ale manzela to asi vzalo on tomu veril.
Jen tak ze zvedavosti jdu ve ct pry k velmi dobre kartarce Holancova neznas ji nahodou? Jdu poprve.
@hanulkavelunka tak kartarka mi vůbec nic neříká.. jedině že bych se poptala kolegyn, ty občas chodí 🙂 jo a ten dr. s tím culikem - je fakt skvelej 🙂 tak se drž a průběžně se hlas, hm? spolu to oba zvládnete, jen se nepoddat... my se museli smířit s dárcem hned u prvního, takže to taky není lehké vědět, že spolu příště žádné mít nebudeme ☹ tak ti nevzdavejte!!
@mrshka my se nevzdáváme ale 4 roky marného čekání na // už na to nemám už nic jiného pro to udělat nemůžeme
třeba se stane nějaký zázrak a já otěhotním přirozeně ale končím s nějakým co kdyby a co když a s čekáním
je zajímavé že mě úplně přestalo bolet břicho jak mi dr řekla že je to negativní
to bylo vsugerované nebo nevím.
Rozhodla jsem se že nebudu s ničím počítat plánovat do předu a vyhledávat tady na MK různé diskuze
Prstě stačilo.
Jasně že se tady ozvu ale až budou // nebo třeba v prosinci co se dáme na 2.ivf dřív ne eeeee musím vyčistit hlavu.
Děvčátka mějtě se tu krásně já se 100% ozvu ale ne dřív jak v listopadu vám přeju hodně štěstíčka at vám vše vychází a všechno je v naprostém pořádku pa pa p a
@mrshka a ještě k těm kartářkám tak vím že je tahle dobrá ale uvítám i názory druhých zítra k ní jdu a jsem zvědavá.....díky
@hanulkavelunka ráda čtu, že to nevzdáváš. Nám se syn narodil po 7 letech snažení. Zkoušeli jsme nejdřív clostík nějaký čas, pak jen IUI, pak domácí snažení a teprve potom jsme šli na IVF. Tak ať se Ti daří, pěkně si odpočiň, načerpej sílu a budeme se těšit až se ozveš. 😵 😵 😵
Ahoj holky prosím nezbyl nektere gonal děkuji
Končím s testováním,vyhodila jsem za to stovky korun. Dnes jsem si došla dát udělat krev,vyšla pozitivně. Hcg je nizší. Doktor říkal,že jsem na krev měla jít až 17 den po transferu,že u nás po pětidenní kultiveci se to počítá jinak. Tak ,že to vychazí na 17 den až. V neděli jdu na ultrazvuk,to si myslím,že je brzy...nevím no,asi ví co dělá 😀
@tehulka1167 Ale jak jsem četla různý příběhy tak i s nízkým HCG měly ženský prosperující těhu 🙂
Tak mam novou fotecku kulicek 🙂 uz jsou tak velke ze na jednu fotecku je dostat byl problem prvni mimi zakryva druhe ale jsou tam videt je to zmencene
@tehulka1167 ať to dobře dopadne 🙂
@hanulkavelunka řekni i co kartarka, docela mě to zajímá 😉 a drž se, ráda bych tě nějak podpořila, takže kdybys cokoli chtěla, třeba si jen prohodit pár řádek, tak klidně napiš ip, budu poctena
@mrshka stejne tu porad nakukuju
Jasne ze dam vedet co kartarka,jsem zvedava.
Pri ulici jsem rvala jak blba uplne me to dostalo.
@tehulka1167 co to tady ctu? prosim te,ver ze to bude v poradku doktori jsou tabulkovi a priroda je mocnejsi
Dobre to dopadne,vsechny skym jsem si za ty 4 roky psala otehotnely a maji miminka a nektere jedou uz 2.kolo jen ja bohuzel nic a uz nic ani necekam.takze ver ze to bude DOBRE
@mrshka
Zitra kartarka a premyslim nad nejakym lecitelem kdyz jsme dali do vsech pokusu a testu cca 50tis tak uz me par stovek nezrujnuje a do listopadu je daleko
Nevim jak na to nemyslet to proste nejde.
@hanulkavelunka jojo. Vlastně jsem ukazkova dle tech jejich tabulek. 15 DEN po ET je kolem 50 jednotek pry..
@hanulkavelunka kočko, ty se na to vyprdni. Nech všemu volny průběh a uvidis otehotnis i sama prirozene. Ty to máš v hlavě si myslím. Kdežto ja sama nikdy neotehotnim..
@tehulka1167 jak to ze ti test ukazal // tak brzo??no dej vedet co a jak ale bude to dobre.
Je to tve 1ivf necekas 4 roky jo je to v hlave ale jak se toho zbavit? Porad? Kdyz beru leky na ten prolaktin a utros na ms ?a kdyz to na te kazdy vyzvida nebo se pta proc uz nemame druhe a kdy na to vlitnem a nebo dcera se pta proc je sama a kdy budeme mit miminko a proc nemame miminko
Jak to v mem pripade dostat z hlavy??? Porad

@mrshka moc dekuju
Nadeje me nejak opousti,bojim se 😢