Jsem po IVF a následném ET 2 embryí
Dobrý den jsem po 2 ivf a z prvního Ivf 5 trans. Bez úspěchu ted po druhem Ivf kdy bylo odebráno pouze 5 vajíček a oplodnit se jich povedlo všeho vsudy dvě tak ted po ET 2 embryi 5.8.2015 od 10 krásný duch na testu ted už krásné pozitivní i pres den na odběr jdu 19.8 a nemohu se dočkat myslíte ze to vypadá nadějné jsem ted jak Alenka v Říši Divu ....
@hanulkavelunka vseho jsem se vzdala,posl.kc a sily jsme do toho dali a vysledek?? Test negativni,s manzelem rozhadani,vsechnu dovolenou vycerpali a 11.zari to budou 4 roky co jsme si rekli ze chceme 2.
Nemam na to,vsechny jsem sklamala,nasi byli a jsou nateseni a ja jim oznamim ze to vse bylo zbytecne
Je mi na nic,ted nevim jak dal.
Taky uz mi hrabka.
@hanulkavelunka to me mrzí, ale do utery ještě čas. .jaky test jsi si dělala? Značka. .
@tehulka1167 dr max obyc.prouzky
Hele jak a co ti teklo z bradavek? Kdyz je zmacknu tak malinko cire tekutinky mam
@hanulkavelunka porad čtu neco. Jdi na www.futurebaby.cz jmenuje se článek Jak na miminko příznaky raného těhotenství. Tam psaly ženský svy zkušenosti. A dost jich melo pozitivní testy az třeba 13-15 den
@hanulkavelunka taky talova tekutina a fakt hodně čtu a patří to taky do příznaků tehu..
@tehulka1167 tak kdyz zmacknu bradavku tak z ni tece
Test dnes rano negativni
At už je zítřek už budu vědět 🙂 a pořád věřím 🙂
@hanulkavelunka Ano zítra uvidíš 🙂
@tehulka1167 @hanulkavelunka holky, dneska jsem 7.den po ET, chci ještě vydržet, ale je to těžké... Jinak jsem v CARu na Tomášově, skvělý přístup 🙂
@mrshka tak to jsme ve stejnem caru
Zitra jdu na krev dnes 13.den po et 2 embryjka jednickove 8b a dvoj az trojkove a dnes na testu nic tak to pomalu vzdavam protoze vetsina ma uz 8.nebo 9.den //
K jakemu dr chodis.?
@hanulkavelunka já mám jedno jedničkové, ale víc nevím, víc si nepamatuju 😀 chodím k dr. Štochlové a jdu až15., tak ddržím pěsti 🙂 uvidíš, že to bude dobré! mně říkali, že to klidně může být pozitivní až i 15.den od ET
@mrshka Přesně,pořád jí to říkam. 😉
@mrshka taky chodím ke Štochlové je to moje \GynDr z Atlasu ale ted zastupuje Slovákovou které šla na mateřskou a já myslela že už má odrozené. Věřím Štochlové, je pečlivá
Holky moje vy jste mi dodaly tolik elánu jsem hrozná dnes mě tak bolí břicho a i záda a jen ležím občas je mi zle od žaludku ale to jsem se přejedla
Takže zítra 🙂 a díky moc moc moc
@mrshka a ty ses jich ptala kdy si udělat test oni neříkali nic o testu jen že mám přít za 14 dní od et ma krev.
a toto je tvé první? a měla jsi prodlouženou kultivaci já ne mi je vrátili ty dvě bobulky po 3.dnech kultivace.
@hanulkavelunka na test jsem se neptala, ale dr, co mi to vracel, mi to říkal, ať se neděsím 🙂 a stochlova je i gyndarka normálně? Jj je to mé první a měla jsem prodlouženou kultivaci. Takže co, zítra? 😉
@merope nikde jsem neřekla, že ne, nebo něco o testech. Řekla jsem, že mě na to připravovali v CARu, že se to může stát, ne že je nemožné při negativním testu být těhotná. Taky mám jít na krev, ale to neznamená, že nemůžu testnout. Nebo jsme se špatně pochopily? A jen držím pěsti spolubojovnici a snažím se podporovat!!
@mrshka ano byla na Atlase a od kvetna je v caru na kopci na Tomasove,takze se ucila,ale je pecliva a verim ji,zastupuje Slovakovou.
Tak jsem testla mamatestem a vidim tam pidimidi ducha ale to tyhle testy delaji vcera mi to neudelal dnes jo
No zitra se uvidi ale to bricho citim a popichuje me v nem snad vsude,neznam to. pa pa zitra
A moc dekuji za povzbuzeni.
@hanulkavelunka Holky budou tam // 🙂
@mrshka správně ženy 🙂
@tehulka1167 tak moc se tesim na zítřek a opravdu je to tušení čím dál víc silnější ze to bude konečně 🙂 stesticko
Protože nevidím důvod proč by se to nemělo teď podarit
@hanulkavelunka řeknou ti výsledek ještě během zítřka? Mohli by. 🙂
@tehulka1167 ano hodinku po odberu budu cekat a pak si me zavola dr poda mi ruku usmeje se a rekne tak vysledek je pozitivni,hcg je tolik a tolik za tyden nebo 14 dni dojdete na ultrazvuk. 🙂
@hanulkavelunka Co muž,ještě je doma? Jak jste včera válčili? 😒
@tehulka1167 dnes ráno uz jel do německa a omlouval se mi.zítra mi bude volat a mu řeknu výsledek ale aby věděl jaké to je být v nejistote tak mu to oznamim az o vikendu.
Uz 2.noc co nemuzu poradne usnout a spat.
@hanulkavelunka tfuj tfuj, držím pěsti 🙂

@tehulka1167 tak nic bilo
A ja uz nemuzu.