Jsem po IVF a následném ET 2 embryí
Dobrý den jsem po 2 ivf a z prvního Ivf 5 trans. Bez úspěchu ted po druhem Ivf kdy bylo odebráno pouze 5 vajíček a oplodnit se jich povedlo všeho vsudy dvě tak ted po ET 2 embryi 5.8.2015 od 10 krásný duch na testu ted už krásné pozitivní i pres den na odběr jdu 19.8 a nemohu se dočkat myslíte ze to vypadá nadějné jsem ted jak Alenka v Říši Divu ....
@hanulkavelunka Zkrátka po pětidenní kultivaci se/ 5 dní starý embryo / se uhnizduje 6- 7 den takže 1-2 dny po transferu. Třídenní ebryo se uhnizduje po transferu 3-4 den. 🙂 Už chápeš?? 🙂 Hele mě třeba drahej test u první dcery vyšel negatině. Vyhodila jsem ho asi po desetiminutovým koukání na něj. Pak mi to nedalo a asi za půl hodiny jsem ho vytáhla a byly tam //....Takže furt máš naději.
@tehulka1167 a když se začne uhnizdovat tak jak dlouho to trvá as je úplně zavrtane
No jsem z toho jelen děkuju necháme to us na přírodě stejně je to zazrak a hlavně u těch kdo otehotni aniž by chtěl takoví cikáni byli hyg.žádná kolik mají deticek .....
@hanulkavelunka U tebe pak už jako u mě ten proces končí 12 den. akorat ten začátek se u nás liší,
@hanulkavelunka kolik dní jsi po transferu?
12.8 jsem byla 1.dc
3dc jsem zacala stimulovat gonalem
Opu bylo 11dc 22.8 . . . 7 vajicek,6 vajicek oplodneno metodou PISCI za 72 hod zbyly 2 embr.jednickove krasne podle dr a 8 bunecne a to druhe kvality 2az3 a tak jsme nechali zavest obe 25.8 takze 3.den kult.a byla jsem 14dc v den et a dnes jsem 10 dni po et a mam jeste 4 dny s dneskem do terminu ms 8.9 by mela dojit a to mam dojit i na krev do caru.
@hanulkavelunka vidíš pořád je čas. Jak ti je?
@tehulka1167 ahoj tak'porad stejne,po utrogestanu cely den popichavani v celem brire,simrani v podbrisku obcas a boli prsa,kdyz kychnu strasna bolest na vajecnikach a i kdyz vztavam
Ja uz tomu neverim.
@hanulkavelunka ver tomu 🙂 pořád je čas.
@tehulka1167 jo jo
@tehulka1167 plaminek nadeje v sobe mam porad,zase jsem plakala,mamince se zdal sen ze vozila miminko v kocare a ptala se me jak mi je,ona se s tatou na to druhe male tak tesi a ja je asi zklamu
Proc nemuzu mit stesti a porad na neco cekat. testla jsem a nic,kdybych byla tak by test uz neco ukazal,nemyslim ze to nejak zavisi na to kdy mam mit menstruaci.
Holka opravdu kazda to máme jinak. Někomu ukáže dřív jiné az několik dni po MS..neplac. ja tomu věřim 🙂
@tehulka1167 ahoj jak se citis?
Netestuju. Mozna vecer. Zitra bych to mela dostat utros to drzi,za celou dobu jsem ai 1x nezaspinila a to jsem pri et mela sliznici 13,8mm
Je to divne.
@tehulka1167 ahoj jak se citis?
Netestuju. Mozna vecer. Zitra bych to mela dostat utros to drzi,za celou dobu jsem ai 1x nezaspinila a to jsem pri et mela sliznici 13,8mm
Je to divne.
@hanulkavelunka my jsme ted na nákupu v makru. Co je divne?
já chci taky testovat a vidět // ☹
@mrshka Jak dlouho jsi po transferu?
@tehulka1167 tak vetsina pri nidaci spini,ty taky a ja nic a ms taky nic ale do zitra ma cas.
Tak to se citis fajn kdyz jste v marketu a uz ses pochlubila s testem?? Ani nevis jak ti zavidim.
@mrshka kolik dni mas po et
@mrshka jak dlouho jsi po et a v jakem caru jsi,ja ve Zline
Po Et stejně jako ty dnes 12 den a jezdím do Pronatalu do Prahy.
@hanulkavelunka Já nikdy nešpinila u žádnýho těhu.
@tehulka1167 ale mela jsi naruzovely vytok ne?
Jak ti je a uz jsi se pochlubila?
@hanulkavelunka jo bylo to malinlo minulou neděli. Nepochlubila.
@tehulka1167 dobře. Hrozne Teda jím 😀 záda me bolej v kříži jako prase .
A jsem dneska úplné priblbla koukám. 😀
@tehulka1167 jak to? Nejsi si jista??? Ms nemas,tehu test pozitivni,kdy mas jit k dr?? Budes cekat az do 16.?? Ja uz bych zitra volala
Cekam az se mi bude chtit curkat a testnu.
Porad je mi do place,boli me bricho,picha v podbrisku a musim byt bez podprsenky jak mi strasne vadi,mam porad hlad a zizen a jsem strasne nasupena na manzela vse mi na nem vadi
☹
@tehulka1167 v pohode😉
@tehulka1167 porad je mi na plac,potrebuju se vyplakat vsechno me stve
Do hodky testnu
@hanulkavelunka ne o to nejde. Jen to zatím říkat nechci. Ppdprda me taly štve, prsa bolej. Desatyho mám volat Dr . Jak dopadl test.

@tehulka1167 jsem asi blbá nebo si sedím na vedení
Pořád to nechápu.
Ty jsi mela 5tidenni a az do 12.dne trval cely proces a mi 3az4 den po transferu? Promin jsem z toho magor.
Kdyby'se to podarilo proc teda jeste nemusim mit //